Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aty píše:
veveruško ty šály nejsou z reliéfu, jsou z DS akorát stále píchaných do zadní nitky, ne přes celé oko a háčkované jsou na šířku ne na dýlku. no to jsem si uháčkovala obdélník požadované délky a pak jsem doháčkovala jenom DS s tím, že jsem ubírala klasicky 2 oka z obou stran.
Aty díky, já to pochopila s tím „reliéfem“ už z obrázku, akorát mi nedošlo, že ty konce jdou přiháčkovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak a ušanka dodělaná uff, nafotím a vložím zítra…
Jdu pokračovat na čepce pro švagra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak, kočky, nakoupila jsem jako výplň do zvířátek polyesterové kuličky, je to vlastně taková muchlanice, něco jako vatelín, vata a kuličky v jednom
Bude to super!!! Jo a chtěla jsem začít ta zvířátka z tohoto návodu
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
a sekla jsem se hned v začátku, prý háčkovat po spirále…
Takže neukončovat pevným okem??? Radši jsem pročetla diskuzi pod návodem a samozřejmě každou řadu ukončit pevným okem, háčkovat to jako čapku
No, myslela jsem si to, ale pobavilo mě, že jsem hned na začátku zaváhala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terry už se těším na fotky jak se ti bude dařit! taky jsem do nich chtěla jít. ale nemám časík!
a neboj to půjde! a když to uděláš trošku jinak.. nevadíííí ![]()
a bohatá? nooooo snad se to aspoň vrátí, i když můj muž říká jsi blbá! když to spočítám kolik máš za hodinu vyjde mi 20 kč! to by do práce nikdo nevstal.. a má pravdu!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci, no to asi ne…
Nesmíš to tedy přepočítávat na hodiny, ale ber to tak, že se tím dobře bavíš a ještě navyšuješ rodinný rozpočet ![]()
Macík74 píše:
Terry už se těším na fotky jak se ti bude dařit! taky jsem do nich chtěla jít. ale nemám časík!
a neboj to půjde! a když to uděláš trošku jinak.. nevadíííí
a bohatá? nooooo snad se to aspoň vrátí, i když můj muž říká jsi blbá! když to spočítám kolik máš za hodinu vyjde mi 20 kč! to by do práce nikdo nevstal.. a má pravdu!![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
terry, taky zrovna háčkuji zvířátko, konkrétně toto http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tak až budeš mít hotovo tak hoď foto, jsme zvědavá, na ten návod co jsi sem dávala jsme se taky koukala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem vás dočetla, ufff…
výtvory paráda Aty, poki ![]()
Já mám hotovou jednu zakázkovou
ještě k ní planuju rukavičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem vás dočetla, ufff…
výtvory paráda Aty, poki ![]()
Já mám hotovou jednu zakázkovou
ještě k ní planuju rukavičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky
Stune čepka paradní, jaký to je vzorek?
a barva to asi není černá, že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško a stuně krááááása!!!
![]()
já dnes dodělám ty medvědy.. čepice mám všechny.. teď poslední nákrčník!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veveruško tak tvoje kittynka je už max. vychytaná ((-: ty ouška jsou super ((-: jak je děláš? normálně 3 DS do jednoho očka? a to první polosloupek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
ahoj holky
Stune čepka paradní, jaký to je vzorek?a barva to asi není černá, že?
Nene je to hnědá ale je fakt doost tmavá, no já ji nevzbirala
snažila jsem se ji zjemnit tou kremovou;)
vzorek je přední a zadní reliéf. Návod tuším od Aty,já ale podle návodu nejela. Tak nějak jsem pochytila to,co se tu o tom psalo a prubla jsem to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit