Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17010
16.11.11 22:06
Aty píše:
veveruško ty šály nejsou z reliéfu, jsou z DS akorát stále píchaných do zadní nitky, ne přes celé oko a háčkované jsou na šířku ne na dýlku. no to jsem si uháčkovala obdélník požadované délky a pak jsem doháčkovala jenom DS s tím, že jsem ubírala klasicky 2 oka z obou stran.

Aty díky, já to pochopila s tím „reliéfem“ už z obrázku, akorát mi nedošlo, že ty konce jdou přiháčkovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
16.11.11 22:07

Tak a ušanka dodělaná uff, nafotím a vložím zítra…

Jdu pokračovat na čepce pro švagra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 22:12

Jinak, kočky, nakoupila jsem jako výplň do zvířátek polyesterové kuličky, je to vlastně taková muchlanice, něco jako vatelín, vata a kuličky v jednom :lol: Bude to super!!! Jo a chtěla jsem začít ta zvířátka z tohoto návodu

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

a sekla jsem se hned v začátku, prý háčkovat po spirále… :think: Takže neukončovat pevným okem??? Radši jsem pročetla diskuzi pod návodem a samozřejmě každou řadu ukončit pevným okem, háčkovat to jako čapku :wink: No, myslela jsem si to, ale pobavilo mě, že jsem hned na začátku zaváhala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 22:15

Terry už se těším na fotky jak se ti bude dařit! taky jsem do nich chtěla jít. ale nemám časík!
a neboj to půjde! a když to uděláš trošku jinak.. nevadíííí :wink:
a bohatá? nooooo snad se to aspoň vrátí, i když můj muž říká jsi blbá! když to spočítám kolik máš za hodinu vyjde mi 20 kč! to by do práce nikdo nevstal.. a má pravdu! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
16.11.11 22:18

Maci, no to asi ne… :cry: Nesmíš to tedy přepočítávat na hodiny, ale ber to tak, že se tím dobře bavíš a ještě navyšuješ rodinný rozpočet :lol:

Macík74 píše:
Terry už se těším na fotky jak se ti bude dařit! taky jsem do nich chtěla jít. ale nemám časík!
a neboj to půjde! a když to uděláš trošku jinak.. nevadíííí :wink:
a bohatá? nooooo snad se to aspoň vrátí, i když můj muž říká jsi blbá! když to spočítám kolik máš za hodinu vyjde mi 20 kč! to by do práce nikdo nevstal.. a má pravdu! :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.11.11 22:24

jj jinak to asi nejde.. :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
17.11.11 12:16

terry, taky zrovna háčkuji zvířátko, konkrétně toto http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tak až budeš mít hotovo tak hoď foto, jsme zvědavá, na ten návod co jsi sem dávala jsme se taky koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
17.11.11 12:59

Ahoj, tak jsem vás dočetla, ufff…
výtvory paráda Aty, poki :palec:
Já mám hotovou jednu zakázkovou :) ještě k ní planuju rukavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
17.11.11 13:00

Ahoj, tak jsem vás dočetla, ufff…
výtvory paráda Aty, poki :palec:
Já mám hotovou jednu zakázkovou :) ještě k ní planuju rukavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.11.11 13:51

ahoj holky
Stune čepka paradní, jaký to je vzorek? :think: a barva to asi není černá, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.11.11 13:52

moje včerejší dodělávka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.11.11 13:52

detail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.11.11 14:03

veveruško a stuně krááááása!!! :palec: :potlesk:
já dnes dodělám ty medvědy.. čepice mám všechny.. teď poslední nákrčník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.11.11 14:14

Veveruško tak tvoje kittynka je už max. vychytaná ((-: ty ouška jsou super ((-: jak je děláš? normálně 3 DS do jednoho očka? a to první polosloupek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
17.11.11 14:52
veveruskaa píše:
ahoj holky
Stune čepka paradní, jaký to je vzorek? :think: a barva to asi není černá, že?

Nene je to hnědá ale je fakt doost tmavá, no já ji nevzbirala ;) snažila jsem se ji zjemnit tou kremovou;)
vzorek je přední a zadní reliéf. Návod tuším od Aty,já ale podle návodu nejela. Tak nějak jsem pochytila to,co se tu o tom psalo a prubla jsem to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat