Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krásný dne, já myslím, že je to ok ((-: tak jsi zdvojila každý druhý a pak každý čtvrtý, myslím, že to bude taky ok (-:
janko no tak novorozenecké dělám jinak.
do kroužku 18 DS
2 řada. zdvojuji každý druhý
3 řada. zdvojuji každý třetí vždy se mi zvedne počet oček o 9 kousků. no novorozenci mají vesměs obvod do 40 cm. já bych dělal placku max. 12,5 cm velkou pokud utahuješ, jestli háčkuješ volně, nebo děláš pružný vzorek z reliéfních sloupků, tak klidně těch 12 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem zmákla další - novorozeneckého zajdu… byl za chvíli..
a te´d dělám tu tm. červenou, červenou a bílou… bude to čepice a šála.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty , děkuji… jo a nemáte někdo nějaký pěkný návod na prstové rukavice? Teda, jestli si na to mohu troufnout, až zdolám tu čepičku… zatím se to vyvíjí slibně
tak snad to dopadne dobře…Jsem moc ráda, že jsem tento portál našla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku přiznej se, že ty máš podomácku vyrobenej háčkovací stroj, jen nastavíš, co chceš háčkovat, nandáš tam přízi a on to všechno udělá za Tebe
Protože jinak si nedovedu vysvětlit, jak zvládáš, háčkovat, povídat tady, starat se o prcka a domácnost…! Fakt veliký obdiv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
twee
nooo nebyl by špatnej!
hele sem jen vpadnu kouknu štěknu příspěvek a zas mažu! a dnes mi to jde! protože je zbytek rodiny - manžel a 18 letá dcera doma.. takže se baví s prckem.. a já můžu makat! jen počkej zítra… to bude krizovka.. není nikdo! a budu tu s ním sama.. a to moc neudělám! jooo a měla jsem vařeno ze včera..
![]()
hele a novorozeneck je rychlá!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je tam ještě někdo? Potřebuju poradit , když je placka hotová tak pokračuju bez přidávání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
janko jsem tu ((-:
jojo pokračuješ bez přidávání spočítej si sloupky a každou řadu si přepočítej, abys nevědomky nepřidávala sloupek do Pevného oka ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
janko jsem tu ((-:jojo pokračuješ bez přidávání spočítej si sloupky a každou řadu si přepočítej, abys nevědomky nepřidávala sloupek do Pevného oka ((-:
Tak jo díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, včera jsem toho moc neudělala, malá večer nechtěla spát a když nakonec usnula, tak jsem opět párala
, no teď jsem po snídani, malá vstávala V 5
, naštěstí manžel si vzal dovolenou…
Skočím asi dneska do galanterky, se zeptat na bambulkovač ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško a já jsem včera dělala na něm první bambulky a musím pochválit!! za chvilinku je bambule hotová! fakt super! veliká výhoda je, že nemusíte stříhat přízi a těžko protáčet tou dírkou v kartonu, ale jde to rychle! namotáte jednu půlku, pak druhou.. spojíte je k sobě rozstřihnete a vyndáte ty šablonky.. jsou tam na čtyři velikosti bambulek šablonky..
mám tento:
http://i.mimibazar.cz/…31717509.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak jsem viděla dobrý návod na MMB mrkněte kdo jste neviděl.. ![]()
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem zpět z galanterky, paní mi ho příští týden objedná, myslím, že je to ten co máš ty Maci… cena bude asi nějak podobná, už se na něj těším, jestli je to tak superrychlé, tak každá čepka bude mít bambuli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a koupila jsem tam 2 klubka lady luxus, poslali nějakou jinou za tu zprzněnou smetanovou, ale vypadá jako vanilková, ale je pěkná, tak jsem ji vzala s hnědou, vypadá to moc hezky dohromady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jinak jsem viděla dobrý návod na MMB mrkněte kdo jste neviděl..
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
jo tak ten jsem neviděla, a hlavně je tam přidělání na čepku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
super! já jsem zatím s bambulkovačem spokojená! jde to rychle!
a dodělávám další čepku!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit