Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
holky vodící nit je jakákoliv slabá akrylová příze stejné či podobné barvy… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ATY fákt kráááása! jsi šikula!! ![]()
poki díky.. to bylo na přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku, prosím tě, jak děláš na čepičce ten úzký bílý proužek? já to zkoušela KS a moc mi to tu čepku stáhlo, tak nevím, a chtěla bych něco jiného než pořád DS ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teď se dívám na eshop vlniky a koukám že vyprodali rachel medvídkovou a jino šedou, takže mám asi smolíka, chtěla jsem je koupit, doufám, že zase někdy budou, někdy bych ji chtěla zkusit udělat…
A koukám na přízi ZUZANA, měla jste ji některá?
na obrázku vypadá pěkně, ale jestli není ostrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško normálně KS ale mě to nestahuje.. zůstane stejná.. a utahuju stejně jako DS…
tak to nevím.. jedině přidat očka..
jinak ti nabídnu že až pojedu do JH mrknu se ti… jestli je ještě mají tu medvídkovou a JINO.. a pošlu ti je… ale fakt nevím kdy se tam dostanu.. možná manžel.. služebně.. písni kdyžtak SZ.. kdybys chtěla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jeden takovej hloupej dotaz ta akrylová příze, můžu použít třeba camilu?
Nebo jaká to je. Holky omlouvám se za blbý otázky, ale fakt jsem začátečník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hanyck camilla je bavlna.. no teoreticky jí použít můžeš.. já jí dávám pouze do růžových uší..
a nemáš doma nějaké bílé klubíčko - nějaký zbytky co nevyužiješ??? to stačí… cokoliv … ![]()
za otázky se neomlouvej. to je v pohodě.. každý jsme nějak začínal!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-komplet ![]()
Krasnyden-ta se čtverečkovbým vzorkem ![]()
Aty-krása,berušky jsou
a ten vzorek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
veveruško normálně KS ale mě to nestahuje.. zůstane stejná.. a utahuju stejně jako DS…tak to nevím.. jedině přidat očka..
jinak ti nabídnu že až pojedu do JH mrknu se ti… jestli je ještě mají tu medvídkovou a JINO.. a pošlu ti je… ale fakt nevím kdy se tam dostanu.. možná manžel.. služebně.. písni kdyžtak SZ.. kdybys chtěla..
Maci jsi zlatíčko, já na to nespěchám, jen by mě zajímalo, jestli je ještě mají, ale pokud byste tam měli cestu, tak bych byla ráda (ale fakt to nespěchá)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, já teď koukla na ten tvuj facebook… to je krásných věcí na jednom místě
úžasné! Jinak za svou čepičku jsem doma sklidila ohlas… tu volnou si nakonec nechal taťka, tak jsem ráda, že ji nemusím párat… a teď zkusím pro ségru tu kostečkovou… tak mi držte palce… ty reliéfní |DS jsem ještě nedělala… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško prosím písni mi sz co tedy bych měla brát.. a jaké barvy a kolik díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak jsem jen tak brouzdala na netu a hledala návod na nějaké rukavice,,,ten jsem nenašla, ale našla jsem odkaz na krásné čepice…když sjedete skoro dolů, tak tam jsou krásné dětské čepičky, skoro jako masky zvířátek…NÁDHERA! https://picasaweb.google.com/…BARETYCEPICE
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jste děsně šikovné. Kravičkové čepičky jsou opravdová krása
ještě Vás dočítám zpět, takže mě toho okuzlí jistě ještě spousta. Taky háčkuju, ale ne tak krásně jako vy, většinou dělám hodně jednoduché věci, mám ráda, když to rychle přibývá a mám brzo hotovo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
anebo poslední nejnovější s klapkama, ale nepochopitelně jsem udělala žlutou a nemáme to k čemu nosit ![]()
Vše inspirováno většinou MMB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit