Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
veveruško jj taky tak! Pavlínku mohu jen a jen doporučit!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:krasnyden1 píše:www.vlnap.cz , www.vlnika.cz a na MMB paní pavlína, má i svůj eshop http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Holky, poradily byste mi, kde kupujete příze na netu??? A jestli je tu nějaký liberečák, tak i v kamenným obchodu? Děkuji moc…jinak háčkuji tu kostičku a je to moc hezké
Mooooc děkuji!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mohu mít ještě jeden začátečnický dotaz??? Bude to znít hloupě, ale jaký je rozdíl ve vlastnostech přízí akrylových, bavlněných atd…??? Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krasny den akryl je umělotina, ale teplá! tzn. jsou to takové ty klasicky teplé silné příze…
vhodné na zimní čepičky..
bavlna je dobrá na jarní a podzimní… je slabší a nehřeje..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
krasny den akryl je umělotina, ale teplá! tzn. jsou to takové ty klasicky teplé silné příze…
vhodné na zimní čepičky..
bavlna je dobrá na jarní a podzimní… je slabší a nehřeje..![]()
Moc děkuji… už mám alespoň jasno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOLKY MOŽNÁ ZÍTRA POJEDE LUDĚK KVŮLI MĚ DO JH DO VLNIKY.. KDO TEDA CO CHCETE PÍSNĚTE SZ! jen prosím je to chlap!!!!
potřebuji konkrétní názvy přízí a číslo barvy.. pokud to bude možné…
a ještě kdyby neměli to co chcete kompletní tak jestli to přesto chcete nebo ne…
protože pošta přidražila.. pod 59 kč se asi nedostanu tak aby se vám to vyplatilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
Holky ura,vím název - příze Papuga .Stuně Fíbí znám dooost dobře,máme skoro stejně starý pecka a prožily jsme spolu i těhulkování
Semnou vystudovala VS
a pak jsem sní trpěla poporodní depresí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
HOLKY TAK DNES JEDU DO JH! počítám s vámi kdo jste mi psal požadavky.. zeptám se a koupím!
kdybyste si ještě někdo vzpomněl že něco chcete napište rychle.. odjíždím o půl druhé!!!!
myslím, že jsem tu PAPUA viděla i ve více odstínech… tak tam juknu..asi si vezmu na svetřík s čepicí pro vojtu ona je totiž v akci!
ale na eshopu mají pouze tři barvy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku a za kolik mají klubko?Jestli je cena stále těch 23 na všechna,tak tu 23 odstín bych prosila 2 x ,pro jistotu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mrkni na stránky vlniky ale na eshopu mají ze 44,50 na 22,75 kč.. ale co budou mít v obchodě nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vim,no kdyby byla za těch 45,tak 1 x ,ta hnědá by měla být za tu cenu,co uvádí na stránkách-tj. těch 22,75. Tam odstín č. 23 není. Ale jen to zkouším,kdyby se zadařilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry jj většinou co mají ne eshopu je i vprodejně.. ale nevím uvidím až tam dorazím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maciku jsi moc hodna. Já bych někdy tu Ladu luxus pro tu si taky někam jezdíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krasnyden1 píše:
Holky, poradily byste mi, kde kupujete příze na netu??? A jestli je tu nějaký liberečák, tak i v kamenným obchodu? Děkuji moc…jinak háčkuji tu kostičku a je to moc hezké
Ahoj,
chodím do Koruny, ale teď jsem objednávala z netu u paní co dávaly holky odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit