Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
22.11.11 21:58

Holky, vy máte krásné věci… já včera pokořila tu kostičkovanou… zítra ji zkusím nafoti, až bude světlo… teda, pokud se mi podaří dojít z práce dřív než dneska :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.11.11 22:31

Daši moc neporadím, nevím, jak by to dopadlo přišít na čepku v nataženém stavu :think: , ale je moc krásná, i čepka i aplikace :potlesk:

krasnyden - už se na ni těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.11.11 23:48

Daši já bych asi vločku nedávala.. nechala bych bez!
já dodělala další čepici.. tak už se mi seznam čekatelek krátí.. tak mám radost! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
23.11.11 09:02
Terryfox píše:
Holky, holky zlatý, nemáte některá návod na toho beránka Timmyho??? Byla bych moc ráda :potlesk: :srdce: :hug:

Bohužel :( ale taky bych ho prubla :) malá na něj každé ráno čučí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
23.11.11 09:36

Holky krásné výtvory :potlesk:
Já se nějak flákám,dodělal,jsem akorát kytky na ty holčičí a jednu sovu,to byl dárek ,na moje soupravy jsem ještě nesahla,a to budou za chvilku vánoce :mrgreen:
Timmyho jsem taky hledala,kluci na něj čučí ,ale nenašla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
23.11.11 09:45

ahoj holky,
tak se po delší době hlásím.
Vůbec nestíhám, Karolínka měla zánět průdušek, tak byla ze školky doma. Zítra už zase frčí.
Všechny výtvory jsou nádherné :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Nejvíce se mi líbily kravičky, tak jsem jednu udělala, tak odpoledne hodím foto.

Terryfox- já znám ovečku shaun(nevím,jak se to píše), nevím, ale něco se mi plete že Timmy a ovečka shaun patří k sobě :think: :oops:

http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

http://www.mimibazar.cz/navody.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.11.11 10:01

Kajada a pokud nemají nic společného jsou si podobní! a podle toho by to fááákt šlo! :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
23.11.11 10:03

Ahoj holky,
Mací děkuji moc za přízy, manžel je borec :potlesk: , že takhle přiveze, to muj by prskal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.11.11 10:05

Hannyck dík jj je super! ato mi ještě dnes posílá dva balíčky :lol: je zlatej! a ani neprskal! poznali jste se dobře???? ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
23.11.11 10:10

A tady máte ukázku pár mých kousků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.11.11 10:11

jsi šikula!!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
23.11.11 10:11

Jo dobře :lol: , byl tam dřív, já byla ještě koupit tu bílou vodící a když jsem tam přijela tak už tam čekal. Už pracuju na zajíčkovi, dokud klouček spinká.

Macík74 píše:
Hannyck dík jj je super! ato mi ještě dnes posílá dva balíčky :lol: je zlatej! a ani neprskal! poznali jste se dobře???? ;) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
23.11.11 10:14

jj on mi volal že už tam je.. a já mu říkám no jo ale já psala v půl! a je čtvrt.. a šla jsem zapnout pc.. abych se jukla.. a když jsem volala znovu už jsi odjížděla.. takže kdybys příště něco chtěla z vlniky.. stačí písnout předání možné! :palec: :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
23.11.11 10:15
:hug: :palec:
Macík74 píše:
jj on mi volal že už tam je.. a já mu říkám no jo ale já psala v půl! a je čtvrt.. a šla jsem zapnout pc.. abych se jukla.. a když jsem volala znovu už jsi odjížděla.. takže kdybys příště něco chtěla z vlniky.. stačí písnout předání možné! :palec: :palec: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
23.11.11 11:51

Hanyck - krásný čepulky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie