Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky, vy máte krásné věci… já včera pokořila tu kostičkovanou… zítra ji zkusím nafoti, až bude světlo… teda, pokud se mi podaří dojít z práce dřív než dneska ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daši moc neporadím, nevím, jak by to dopadlo přišít na čepku v nataženém stavu
, ale je moc krásná, i čepka i aplikace ![]()
krasnyden - už se na ni těším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daši já bych asi vločku nedávala.. nechala bych bez!
já dodělala další čepici.. tak už se mi seznam čekatelek krátí.. tak mám radost! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terryfox píše:
Holky, holky zlatý, nemáte některá návod na toho beránka Timmyho??? Byla bych moc ráda![]()
![]()
Bohužel
ale taky bych ho prubla
malá na něj každé ráno čučí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky krásné výtvory ![]()
Já se nějak flákám,dodělal,jsem akorát kytky na ty holčičí a jednu sovu,to byl dárek ,na moje soupravy jsem ještě nesahla,a to budou za chvilku vánoce ![]()
Timmyho jsem taky hledala,kluci na něj čučí ,ale nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky,
tak se po delší době hlásím.
Vůbec nestíhám, Karolínka měla zánět průdušek, tak byla ze školky doma. Zítra už zase frčí.
Všechny výtvory jsou nádherné
![]()
Nejvíce se mi líbily kravičky, tak jsem jednu udělala, tak odpoledne hodím foto.
Terryfox- já znám ovečku shaun(nevím,jak se to píše), nevím, ale něco se mi plete že Timmy a ovečka shaun patří k sobě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kajada a pokud nemají nic společného jsou si podobní! a podle toho by to fááákt šlo!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
Mací děkuji moc za přízy, manžel je borec
, že takhle přiveze, to muj by prskal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hannyck dík jj je super! ato mi ještě dnes posílá dva balíčky
je zlatej! a ani neprskal! poznali jste se dobře????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo dobře
, byl tam dřív, já byla ještě koupit tu bílou vodící a když jsem tam přijela tak už tam čekal. Už pracuju na zajíčkovi, dokud klouček spinká.
Macík74 píše:
Hannyck dík jj je super! ato mi ještě dnes posílá dva balíčkyje zlatej! a ani neprskal! poznali jste se dobře????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj on mi volal že už tam je.. a já mu říkám no jo ale já psala v půl! a je čtvrt.. a šla jsem zapnout pc.. abych se jukla.. a když jsem volala znovu už jsi odjížděla.. takže kdybys příště něco chtěla z vlniky.. stačí písnout předání možné!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jj on mi volal že už tam je.. a já mu říkám no jo ale já psala v půl! a je čtvrt.. a šla jsem zapnout pc.. abych se jukla.. a když jsem volala znovu už jsi odjížděla.. takže kdybys příště něco chtěla z vlniky.. stačí písnout předání možné!![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit