Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Poki, krásný
Já neumím háčkovat z těch tenkých přízí, nějak mi to prostě nejde, jsem na to levá, něco takhle jemného bych nedala, nejradši mám merino, hit, příze a vlny na cca háček č. 4 ![]()
poki píše: … já vám chci ukázat, co dělám, když neháčkuju čepičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poky to je bomba
To nějak škrobíš aby to drželo? Já jednou háčkovala andělíčka, ale taky nejsem na vyloženě jenmou prácí, jsem desně netrpělivá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
krasny den fakt pěkný a šálu na čem?? na hrábích? šup návod!!!
jestli jsem tedy pochopila správně..
poki ty vínově červený jsou prostě božíííííííííííí!!! umím háčkovat, ale tohle titěrné taky nee
DAši klapičky pro novoška dělám stejně jako na velké čepuli, jen méně DS…
a kratší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:
Poky to je bomba
To nějak škrobíš aby to drželo? Já jednou háčkovala andělíčka, ale taky nejsem na vyloženě jenmou prácí, jsem desně netrpělivá
jo jo, uháčkuju a škrobím, vypínám a nechám uschnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návod je na mimibazaru a jinak je to tenhle http://www.youtube.com/watch?… …může za to vlastně Atynka, že jsem si ho všimla
díky moc…
Macík74 píše:
poki ty vínově červený jsou prostě božíííííííííííí!!! umím háčkovat, ale tohle titěrné taky nee
DAši klapičky pro novoška dělám stejně jako na velké čepuli, jen méně DS…a kratší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinko myslím, že tě brzy vyženeme do vlniky znovu
Krásný den fakt bomba a ten tvůj komplet taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, neznáte někdo, jak se obháčkovávají dřevěné korálky? Já umím jen obšívat rokajlem a ráda bych se naučila i háčkované…ale nevím, zda to zvládnu, přijde mi to děsná piplačka…děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
daši dělala jsem jich teď 10 DS.. a dávám je spíš kousek vzaději. než aby šly moc dopředu..
a do vlniky pojedu, tento týden už toale určitě nestihnu! v pátek jedu do Brna.. a Vojta měl ještě včera teplotu!
ale jestli chcete něco konkrétního.. pište sz..... manžel tam sjet může služebním autem.. ale to prostě potřebuje přesný název, číslo barvy a počet klubek!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten návod je dokonalý, úplně mě láká to zkusit, i když šálu nepotřebuju ani já, ani žádná žena v rodině
![]()
krasnyden1 píše:
Návod je na mimibazaru a jinak je to tenhle http://www.youtube.com/watch?… …může za to vlastně Atynka, že jsem si ho všimladíky moc…
Macík74 píše:
DAši klapičky pro novoška dělám stejně jako na velké čepuli, jen méně DS…a kratší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marti, jak jsem Ti psala, co bych chtěla z Vlniky, tak ještě upřesním, ju? A nespěchá to, ovšem pokud tam manžel pojede, může nakoupit i mně, abys tam pak zas nemusela Ty znova… Ale za mě - příští týden je taky ok, nehoň se ![]()
Macík74 píše:
daši dělala jsem jich teď 10 DS.. a dávám je spíš kousek vzaději. než aby šly moc dopředu..
a do vlniky pojedu, tento týden už toale určitě nestihnu! v pátek jedu do Brna.. a Vojta měl ještě včera teplotu!
ale jestli chcete něco konkrétního.. pište sz..... manžel tam sjet může služebním autem.. ale to prostě potřebuje přesný název, číslo barvy a počet klubek!![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj Terry jen mi upřesni co tedy opravdu chceš jo ???
a na těch hrábích to je božíííí ale asi mi to jde rychleji na jehlicích! ale pro návod bez jehlic je to fakt super!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky já dnes dodělala kompletík - s vločkou, kterou jsem tu obšlehla tímto se autorce omlouvám ..
je to tedy focené při umělém osvětlení a to mi fotí blbě… ale což.. něco vidět je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já se moc omlouvám šáje, že znovu vytahuju fotečku její malé princezny, ale potřebuju poradit! Mám zakázku na sovičku v dívčích barvách a paní by chtěla bílou s barevným lemem jak to má udělané šája od té kámošky.. potřebuju poradit jak ten lem je háčkovaný???? poradíte??? samozřejmě bude v tm. růžové… takže stejné nebudou! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit