Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
560
24.11.11 21:59
veveruskaa píše:
ahoj holky, nestíhám dočítat, jsem se naštvala a to co jsem měla, tak jsem vypárala, takže pojedu odznova a zkusím ten vzoreček od aty, no ale až v klidu doma, jsme u rodičů a moc mi to tu nejde…

Nic si z toho nedělej,dělám dva miminkovské zajíčky,včera jsem si říkala dodělám poslední řadu a co myslíš, vypárala jsem ji. Říkám, to mi jde celkem rychle, ha,ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.11.11 22:06

veveruško neboj! to půjde! jenže já jsem ta která jede DS a KS a nic moc neexperimentuje.. páč nemám čas! ale zakázky se hodně zúžily.. takže teď už snad taky dojde na nákrčník pro mého vojtu a asi mu udělám medvěda.. máme tm. hnědou bundu a modro-hnědou.. :palec:
Daši taky jsi párala??? já včera sfoukla zajdu celého.. ale byl na novorozence… tak to jde raz dva!
a pak jsem dělala sourozenecké duo soviček… to je další pecka.. kterou jsem tedy obšlehla a je o ní zájem.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
24.11.11 22:18

Marťo ty sovičky jsou fakt krásné. Dělám taky novorozenecké zajdy,ale dvě pro ty naše dvojčata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
24.11.11 22:38

Daši vidíš a moje gusto ty sovičky vůbec nejsou.. :lol: ale když je o ně zájem…
jinak já dnes na fleru viděla toho medvěda z JINA nějaká paní ho tam inzerovala.. a už je pryč.. ale spíš než prodanej jakoby staženej z prodeje… tak nevím.. jestli jí ho vyřadili že prostě obšlehla od té co to vymyslela… nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.11 08:11

k tomu „obšlehnutí“ - návody jsou od toho, aby se podle nich háčkovalo, ne? Jinak by se nedělaly a každá čepice by pak byl originál :mrgreen: . Takže bych si s tím hlavu nelámala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.11.11 08:22
poki píše:
k tomu „obšlehnutí“ - návody jsou od toho, aby se podle nich háčkovalo, ne? Jinak by se nedělaly a každá čepice by pak byl originál :mrgreen: . Takže bych si s tím hlavu nelámala ;)

Presne tak.;)

Jinak další sovicky jsou moc hezke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
25.11.11 10:50

Moje zajíčková na modelovi, je pro holčičku. Ale teda musela jsem párat a to bylo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
25.11.11 11:06
Hannyck píše:
Moje zajíčková na modelovi, je pro holčičku. Ale teda musela jsem párat a to bylo něco.

Je hezká. Jakto,že ti ty uši tak pěkně stojí, mi se bulají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 11:32

moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23317
25.11.11 11:34

Já jsem je zezadu přejela ještě tou Rachel jen jehlou s přízí, aby byly fakt jako ouška od králíčka, a oni se zpevnily a stojí, ale úplně pevný nejsou.

J-a-n-k-a píše:
Hannyck píše:
Moje zajíčková na modelovi, je pro holčičku. Ale teda musela jsem párat a to bylo něco.
Je hezká. Jakto,že ti ty uši tak pěkně stojí, mi se bulají
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.11 11:36
Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím
Aty - já nemám slov - to je nádhera :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: … a já se od teď za svou vločku stydím :oops: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.11 11:37

Aty - ještě mi řekni, co je to na té čepici dole za vzorek? To je ten samý, jak před tím, nebo zas něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
25.11.11 11:46

To je kráásnéé, já jsem s vyšívaním na štíru,ale ty vločky fakt krásné,pěkná barva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 11:48

poki stále přední a zadní dlouhý reliéfní sloupek píchaný nahoře do oček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 11:50

holky díky, vyšívání je vopruz (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...