Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj
Aty ta bekovka se mi líbí, jak jsi dělala ty knoflíky a bambuli?
Marťo díky. Můžete mi poradit co je zdvojený KS?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tak tady ((-. já věděla, že je toněco od šňůrky, ale zadávala jsem stále šňůrka a ona je to šňůra ((-:přečti si určitě komentáře, jsou tam i videa, jak jsem viděla. šňůrka je to krásná ((:
Aty díky, jsi zlato ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:
Ahoj
Aty ta bekovka se mi líbí, jak jsi dělala ty knoflíky a bambuli?
Marťo díky. Můžete mi poradit co je zdvojený KS?
janko takže http://www.youtube.com/watch?… přikládám postup, nelekni se berušek ((-: je to ten postup jak udělat ten knoflík. Mě to zaujalo a ty knoflíky jsou boží, takhle jsem na tu bekovku udělala všechny, ten na vršku jsem jenom motala trochu déle, aby byl větší (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty díky,právě mi se to líbí mohlo by se použít i jalo knofličky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty , co jsou ty zdvojené KS znaméná to, uděláš dva do jednoho řetízku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.rucniprace.cz/…ty_kr_sl.php zde jsem našla odkaz,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty kde to prosím tě hledáš?? jsi fakt dobrá! a ty berušky jsou boží! holky chtělo by to udělat nějakou sekci kde by byly odkazy co???? protože tady to pak zapadne a ne vše si ukládám..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, chcete,abych z diskuse udělala otevřenou skupinu? pak by se tam dala vytvořit poddiskuse s odkazy nebo další s návody, nebo s čím budete chtít. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
aty kde to prosím tě hledáš?? jsi fakt dobrá! a ty berušky jsou boží! holky chtělo by to udělat nějakou sekci kde by byly odkazy co???? protože tady to pak zapadne a ne vše si ukládám..![]()
To by fakt chtělo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jestli budete souhlasit, založila bych otevřenou skupinu a po schválení adminem bych vám poslala pozvánky. jen bych vás poprosila, jestli by jste mi pomohly se seznamem lidiček, kteří sem chodí, abych na někoho nezapomněla. nebo je další možnost, že bych sem hodila odkaz na tu novou skupinu - což bych tedy udělala stejně, kdyby se chtěl přidat kdokoli další a vy by jste všechny na základě toho odkazu do nové skupiny přišly.
počítám, že budete souhlasit, tak to jdu rovnou udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šája píše:Šají myslíš uzavženou né?
holky, chcete,abych z diskuse udělala otevřenou skupinu? pak by se tam dala vytvořit poddiskuse s odkazy nebo další s návody, nebo s čím budete chtít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jo, jdu zakládat. vydržte, je víkend, nevím, jak to admini rychle schválí, ale hned jak jo, tak sem hodím odkaz na novou skupinu a vy přijdte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:Šája píše:Šají myslíš uzavženou né?
holky, chcete,abych z diskuse udělala otevřenou skupinu? pak by se tam dala vytvořit poddiskuse s odkazy nebo další s návody, nebo s čím budete chtít.
ne ne myslím otevřenou, aby se mohl přidat kdokoli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit