Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
4.12.11 09:43
Aty píše:
ahoj holky ((-: malujeme. zítra poslední stěna v dětském pokoji a pak už budu zase online. jinak samo, že závidím maci, že už má hotovo, mě naběhl další skluz, takže pak pojedu snad ve dne v noci… jinak fotečka dvojčátek je nádherná. čapulky sluší ((-: peggy nechodíš náhodou na FB taky do dvojčátek a trojčátek? ((-: koukám, že je nás tu s dvojčátky víc. tři páry vylíhlé a jeden pár brzy přibude ((-:
ATY
jsem na FB, dávala jsem tam stejnou fotku… :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.11 20:13

ahojky holky, taky jsem se dala do háčkovaných čepišek, jde mi to ale jeden problém je:A to že háčkuji z acrylu a když změřím obvod hlavy, vydělím 3:14,mělo by vyjít jaké má být kolečko…to vše je v pohodě až do té chvíle že když uháčkuji čepičku není na tu hlavu co jsem měřila ale na mnohem větší.Je to tím acrylem?Mám měřit menší kolečko?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.12.11 20:25

ahoj pupí, jestli to nesedí, tak buď háčkuješ moc volně, to stačí vzít menší háček a jak skončíš tu placku, tak už se ti bude hezky tvarovat tubus. Nebo nevědomky přidáváš v každém řádku, tzn. že pícháš další sloupek do pevného oka, tak to zase stačí si každý řádek po ukončení přidávání počítat, abys měla stále stejně sloupků. Další možnost je, že když čapku zakončuješ, udělat lem pouze z KS, cca pět řádků, menším háčkem tím čepičku výrazně zůžíš a nemusíš ani ubírat oka. No a poslední možnost je, že když si vydělíš placku, tak jí nedělej do té plné velikosti, ale dělej jí cca o centimetr nebo dva menší ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 10:32

děkuji za radu, tak jsem zjistila že se mi přidávají oka ale háčkuji podle tohodle http://www.youtube.com/watch?… a stejně..tak nevím kde je chyba…a aby se mi teda nepřidávalo tak nesmí při ukončování řady dělat pevné oko do první ho oka ale do druhého, a to mi jde pak šef šejdrem…poradte mi jak na to teda!děkuji.
A nejlépe s foto =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.12.11 10:51

pupíčku neboj mě taky šef jde sem tam šejdrem ((-: to je tím, jak to poslední pevné oko utahuješ, kdyby byla obě oka jak to poslední, tak pak to první totožná s ostatníma, tak budeš mít šev rovný. fígl je ten. že když přestaneš přidávat na placce a jedeš vlastní tubus, tak jeden řádek budeš píchat hned do prvního očka a závěr nebudeš píchat do Pevného oka. a další řádek začneš až druhým očkem (bude se ti zdát, že vznikla obrovská díra, ale zdání klame) a skončíš tím, že poslední sloupek budeš píchat do pevného oka. a zase další řádek začneš hned prvním očkem a závěr zase nebudeš píchat do pevného oka. a tak to budeš střídat cik, cak. a šev budeš mít rovný. jako fotky nemám, ale funguje to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.11 11:04

ok zkusím to na další čepce…díky=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
7.12.11 14:02

žienky moje ja nič nestíham. toľko objednávok máám…
aspon sa pochválim čo nové som porobila… ak sa budem s niečim opakovať ospravedlnte ma prosíím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
7.12.11 14:08

krááása! fakt šikula!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
7.12.11 14:15

Hezoučké věcičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
7.12.11 14:41

Moniko - :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.12.11 15:22

Moniko ta kravička je nádherná… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.12.11 08:10

Dakujem KOčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
8.12.11 08:11

ten šál čo tam je tak takých som urobila 10… uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
8.12.11 10:51

teda mončo, bomba. mimochodem, ty ještě nejsi ve skupině? přijd. pošlu ti pozvánku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
11.12.11 19:56

Mony-paráda,jsi šikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie