Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kožíšku hele kluk v tom vypadá nádherně ((-: ten můj ((-: hodila jsem do černobíla ((-: přeci jen kluk v růžové vypadá divně ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na obvod hlavy 50 cm háčkem č. 4,5 2 klubíčka té růžové, pak tu tmavou na dookolorování ((-: a na ty copy, růžová by mi zbyla na to dookolorování, ale na copy v takové délce a síle už ne. ta světle růžová v těch copech to je normální příze s tou tmavší růžovou. Jinak lem jsem dělala ob očko, jinak by to bylo hodně pružné. Ale jak jsem to stahla ob očko, dělala jsem ob očko jenom na čele a vzadu na krku, uši jsem nestahovala a na čele jsem ještě to okolorování dělala ze dvou řad, zbytek jedna řada. Z té Akki se oproti např Jinu výborně háčkuje ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ještě nikdy nedělala z takové příze, ale věřím ti
už jsem rozklikla i ostatní barvičky a tedy modrá i zelenkavá je moc pěkná
Tady to mít asi tedy nebudou, tak že bych otravovala Macíka
![]()
No jdu si dát dávku atb a zalehnout. Dobrou noc
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
určitě, maci je moc hodná a ty se hlavně pořádně uzdrav, papa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci, to víš, že jo, vím, jak jsem na tom s dočítáním já a děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem
v novém roce. ![]()
Aty-přemýšlím o té první soupravičce,ještě uvidím,jestli budu háčkovat,nebo plést ![]()
Macíku-díky za nabídku,zatím nevyužiji,mámdoma,docela ještě nějakou tu zásobičku,tolik jsem toho zse nedělala,jako vy šikulky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a tady sasanka pro miminko ((-: jinak krásný nový vstup do roku 2012 ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte…
po dlhej dobe som zatívala. nemám šancu sa dostať na pc.. v mobile sa mi sem ťažko chodí, nie je to prispôsobené ako FB na mobil a zle sa mi to tu potom číta…
Neskoro ale predsa praje Šťastný Nový rok!!! Veľa zdravia, šťastia, úspechu a všetkého dobrého!!!!
Pridávam moje diela za tú dobu ![]()
Tá modrá baretka sa mi podarila len pred dvomi dnami.. moja úplne prvá a to som ráno plakala, že neviem na to prísť ako sa robia .-D ale táto šla sama od seba ![]()
Kabelka ovečka - budem robiť ešte 4 také plus dva také ruksačiky pre chlapcov a jednu čiapku ku tomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda Moni, to je nádhera, jedeš jak drak a ta modrá baretka je nááádherná
a pojd k nám do skupiny, už jsi členem
TADY
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten šál som začala sama sebe ale že som mala veľ objednávok tak mi ho dokončila kamoška a ja som si ku nemu teraz urobila čelenku a dve čiapky ale tie ešte nemám odfotené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
teda Moni, to je nádhera, jedeš jak drak a ta modrá baretka je nááádherná![]()
![]()
a pojd k nám do skupiny, už jsi členem
TADY
ĎAKUJEEEM!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-sasanka pro miminko
![]()
Moni-ty teda jedeš a takové krásné věci
![]()