Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
30.12.11 22:51

kožíšku hele kluk v tom vypadá nádherně ((-: ten můj ((-: hodila jsem do černobíla ((-: přeci jen kluk v růžové vypadá divně ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.11 22:52

u kluka bych volila akorát kratší copy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.12.11 22:58

Hmm, kolik jsi toho spotřebovala? mě se to tedy fakt líbí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.11 23:05

na obvod hlavy 50 cm háčkem č. 4,5 2 klubíčka té růžové, pak tu tmavou na dookolorování ((-: a na ty copy, růžová by mi zbyla na to dookolorování, ale na copy v takové délce a síle už ne. ta světle růžová v těch copech to je normální příze s tou tmavší růžovou. Jinak lem jsem dělala ob očko, jinak by to bylo hodně pružné. Ale jak jsem to stahla ob očko, dělala jsem ob očko jenom na čele a vzadu na krku, uši jsem nestahovala a na čele jsem ještě to okolorování dělala ze dvou řad, zbytek jedna řada. Z té Akki se oproti např Jinu výborně háčkuje ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.12.11 23:07

Já ještě nikdy nedělala z takové příze, ale věřím ti :lol: už jsem rozklikla i ostatní barvičky a tedy modrá i zelenkavá je moc pěkná :jazyk: Tady to mít asi tedy nebudou, tak že bych otravovala Macíka :oops: :oops: :oops: :?: :?:

No jdu si dát dávku atb a zalehnout. Dobrou noc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.11 23:19

určitě, maci je moc hodná a ty se hlavně pořádně uzdrav, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
31.12.11 00:02

holky klidně jen do sz prosím.. nedočítám vše a všude… jo? :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.11 16:54

Maci, to víš, že jo, vím, jak jsem na tom s dočítáním já a děkuji :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
1.1.12 20:12

Ahoj všem
v novém roce. :kytka:
Aty-přemýšlím o té první soupravičce,ještě uvidím,jestli budu háčkovat,nebo plést :mrgreen:
Macíku-díky za nabídku,zatím nevyužiji,mámdoma,docela ještě nějakou tu zásobičku,tolik jsem toho zse nedělala,jako vy šikulky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
2.1.12 12:51

a tady sasanka pro miminko ((-: jinak krásný nový vstup do roku 2012 ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
2.1.12 18:21

Ahojte…
po dlhej dobe som zatívala. nemám šancu sa dostať na pc.. v mobile sa mi sem ťažko chodí, nie je to prispôsobené ako FB na mobil a zle sa mi to tu potom číta…

Neskoro ale predsa praje Šťastný Nový rok!!! Veľa zdravia, šťastia, úspechu a všetkého dobrého!!!!

Pridávam moje diela za tú dobu :-)
Tá modrá baretka sa mi podarila len pred dvomi dnami.. moja úplne prvá a to som ráno plakala, že neviem na to prísť ako sa robia .-D ale táto šla sama od seba :-)
Kabelka ovečka - budem robiť ešte 4 také plus dva také ruksačiky pre chlapcov a jednu čiapku ku tomu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
2.1.12 18:26

teda Moni, to je nádhera, jedeš jak drak a ta modrá baretka je nááádherná :potlesk: :potlesk: :potlesk: a pojd k nám do skupiny, už jsi členem ;) TADY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
2.1.12 18:30

Ten šál som začala sama sebe ale že som mala veľ objednávok tak mi ho dokončila kamoška a ja som si ku nemu teraz urobila čelenku a dve čiapky ale tie ešte nemám odfotené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
2.1.12 18:32
veveruskaa píše:
teda Moni, to je nádhera, jedeš jak drak a ta modrá baretka je nááádherná :potlesk: :potlesk: :potlesk: a pojd k nám do skupiny, už jsi členem ;) TADY

ĎAKUJEEEM!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
2.1.12 20:12

Aty-sasanka pro miminko :potlesk: :palec: :hug:
Moni-ty teda jedeš a takové krásné věci :potlesk: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek