Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
hkač oba chci zkusit (((-: no tak snad se k tomu dostanu, zakázky už nemám, takže bych mohla začít tvořit pro svoje děti. dneska jsem v penny chytla cilku koupila jsem 1,5 kg příze, takže chci 2 sukničky a 2 kabátky pro holky na jaro a léto, uvidím jak mi to půjde (-: no na dva kloboučky mi asi nezůstane, ale kdyžtak dokoupím,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, tak jestli budeš dělat tu druhou, tak bych byla ráda, kdybys mi mohla nějak polopaticky vysvětlit to ukončování řad. To jsem vůbec nepochopila
Teda když budeš mít čas.
A ještě něco. Dneska jsem zase narazila na jeden tvůj popis na MMB (myslím, že je tvůj). Jsou tam tři čepice a mně jde o tu druhou - jak se střídají 2 přední a 2 zadní rel. sloupky. Jak to, že to máš svisle a netočí se ti to? Já teda dělám jen 1 a 1 a vždycky se mi to točí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkač jojo je můj, a myslím, že se ti to točí protože moc utahuješ, dej si větší háček a zkus ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
hkač jojo je můj, a myslím, že se ti to točí protože moc utahuješ, dej si větší háček a zkus ((-:
Tak to mě nenapadlo. Jsem si říkala, jestli třeba nepíchám blbě (nějak vedle nebo tak). Jednou se mi čepička jen z rel. sloupků rovná povedla. Tak dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
babulky tak mi chýba to že nemožem sem chodiť pravidelne.. ![]()
jednoducho sa nedá a pomaly začne nmoja slečna chodiť tak neviem ani ako budem stíhať háčkovanie..
toto su moje novinky… snáď sa neopkaujem s niektorými…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moni, super, ty nejsi žádný troškař
.
Já k té copánkové čepičce dneska dopletla rukavičky - prsťáky i palčáky v jednom (2v1).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dakujem kocky ![]()
Teraz mam uz treti den nejaky utlm.. Strasne zle sa citim a nic sa mi nechce no musim bo mam objednavky…
Jednu este od novrmbra ale taaak sa nechce… 7 rovnakych kabeliek ovečiek. To znamena 7×4 nohy, 7×2 oči, 7×hlava, 7× malinkaty jazyk a doplnila som to o 4-listok, takze 7× ten… Plus 7×2 ramienka..... idem zosaliet z toho, bo kazda noha je ina.. O hlave mlcim radsej…
Ale vcera som si nakupila plno brošní za polovicne ceny tak sa strasnr tesim, ale dala som si zakaz dotknut sa ich pokial nevybavim vsetky objednavky ![]()
Koculky a mam prosbu…
Neviete mi poradit ako na takuto ciapku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mony jedeš jak drak ((-: a jinak zatím nevím jakou čapku? ten baretek s čelenkou je super (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jdu se taky pochlubit pár kouskama pro ty co nechodí do diskuze. Snad některé fotky nevkládám už podruhé ((-: opravdu dlouho jsem nevkládala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-ty jsi také drak,takové parády ![]()
Mony-to budeš háčkovat,tu placatou čepku
Teda klobouk dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aano chcela by som ju.hackovat ale neviem ak na to..
Aty tie Tvoje su bozskee!!! Som ich uz obdivovala na fb… Naadhera
- načítám...
- Citovat
- Zmínit