Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
20.1.12 18:07

hkač oba chci zkusit (((-: no tak snad se k tomu dostanu, zakázky už nemám, takže bych mohla začít tvořit pro svoje děti. dneska jsem v penny chytla cilku koupila jsem 1,5 kg příze, takže chci 2 sukničky a 2 kabátky pro holky na jaro a léto, uvidím jak mi to půjde (-: no na dva kloboučky mi asi nezůstane, ale kdyžtak dokoupím,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.1.12 18:10

Aty, tak jestli budeš dělat tu druhou, tak bych byla ráda, kdybys mi mohla nějak polopaticky vysvětlit to ukončování řad. To jsem vůbec nepochopila :oops: Teda když budeš mít čas.

A ještě něco. Dneska jsem zase narazila na jeden tvůj popis na MMB (myslím, že je tvůj). Jsou tam tři čepice a mně jde o tu druhou - jak se střídají 2 přední a 2 zadní rel. sloupky. Jak to, že to máš svisle a netočí se ti to? Já teda dělám jen 1 a 1 a vždycky se mi to točí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
20.1.12 19:35

hkač jojo je můj, a myslím, že se ti to točí protože moc utahuješ, dej si větší háček a zkus ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.1.12 19:43
Aty píše:
hkač jojo je můj, a myslím, že se ti to točí protože moc utahuješ, dej si větší háček a zkus ((-:

Tak to mě nenapadlo. Jsem si říkala, jestli třeba nepíchám blbě (nějak vedle nebo tak). Jednou se mi čepička jen z rel. sloupků rovná povedla. Tak dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
21.1.12 22:38

babulky tak mi chýba to že nemožem sem chodiť pravidelne.. :-(

jednoducho sa nedá a pomaly začne nmoja slečna chodiť tak neviem ani ako budem stíhať háčkovanie..

toto su moje novinky… snáď sa neopkaujem s niektorými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
22.1.12 09:04

Moni nádhera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
22.1.12 19:25

Moni-nádhera,ty jedeš jako drak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.1.12 21:08

Moni, super, ty nejsi žádný troškař ;) .

Já k té copánkové čepičce dneska dopletla rukavičky - prsťáky i palčáky v jednom (2v1).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.1.12 08:34

Dakujem kocky :-)
Teraz mam uz treti den nejaky utlm.. Strasne zle sa citim a nic sa mi nechce no musim bo mam objednavky…
Jednu este od novrmbra ale taaak sa nechce… 7 rovnakych kabeliek ovečiek. To znamena 7×4 nohy, 7×2 oči, 7×hlava, 7× malinkaty jazyk a doplnila som to o 4-listok, takze 7× ten… Plus 7×2 ramienka..... idem zosaliet z toho, bo kazda noha je ina.. O hlave mlcim radsej…

Ale vcera som si nakupila plno brošní za polovicne ceny tak sa strasnr tesim, ale dala som si zakaz dotknut sa ich pokial nevybavim vsetky objednavky :-D
Koculky a mam prosbu…
Neviete mi poradit ako na takuto ciapku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.1.12 08:35

Zabudla som foto tej ciapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.1.12 08:36

mony jedeš jak drak ((-: a jinak zatím nevím jakou čapku? ten baretek s čelenkou je super (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.1.12 08:36

no a tu chceš šít? nebo háčkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
23.1.12 09:18

jdu se taky pochlubit pár kouskama pro ty co nechodí do diskuze. Snad některé fotky nevkládám už podruhé ((-: opravdu dlouho jsem nevkládala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
23.1.12 18:20

Aty-ty jsi také drak,takové parády :potlesk:
Mony-to budeš háčkovat,tu placatou čepku :?: Teda klobouk dolů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.1.12 08:42

Aano chcela by som ju.hackovat ale neviem ak na to..
Aty tie Tvoje su bozskee!!! Som ich uz obdivovala na fb… Naadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat