Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
poradíte mi prosím?
nemlhu si vzpomenout jak se jmenuje ta gumička, co se dává do čepiček, když jsou moc velké… vypadá jak silon, ale je natahovací ![]()
A také prosím o radu. Čepičky většinou háčkuji z Katky příp. Camily. Nevíte o nějaké tenčí, lehčí přízi na léto?
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kloboučková gumička? ![]()
Z tenčích přízí mě napadá akorát Sněhurka, ale čepičku jsem z ní zatím nedělala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Kloboučková gumička?Z tenčích přízí mě napadá akorát Sněhurka, ale čepičku jsem z ní zatím nedělala.
hmm a kloboučková, není to ta bílá?
Sněhurka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vesna006 píše:hkac píše:
Kloboučková gumička?Z tenčích přízí mě napadá akorát Sněhurka, ale čepičku jsem z ní zatím nedělala.
hmm a kloboučková, není to ta bílá?
Sněhurka
Jo, já myslela tu bílou. Ty myslíš přímo natahovací silon? Tak to nevím, jestli to má nějaký speciální název. Já to kdysi sháněla dceři na korálky, ale nesehnala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mony nááádhera taky dělám hrozně ráda ty zvířátkové ((-: je to jednoduché a vypadá to na dětech nádherně ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Monika0001 píše:
taak som tu zasa na skok..
moje „novinky“
to je krááásné, žirafa a méďa bomba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má maličkost,jen obyč čepky**Zelenošedobílá je rozdělaná,a musím udělat dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nádherný čepičky, v sobotu jsem pozorovala tetu, jak si háčkuje nějaký pouzdra na mobil, až mi táta připomněl, že já to taky umím, tak ať to koukám zužitkovat. A protože mě vážně nadchla ta háčkovaná Kitty a kamarádky dcera je její megafanoušek… tak je jasný, do čeho se pustím. Teď už jen pořídit potřebné propriety a doufat, že autorka zdejší Hello Kitty postavičky se nebude zlobit za plagiátorství ![]()
- Citovat
- Upravit