Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kači-krása,medvídci se povedli ![]()
Můj první batůžek,sice ještě tráčky na ramena a úplně hotov ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím holky,
já se teda teprve chystám naučit háčkovat,ale semtam k Vám nakouknu,abych zaúkolovala babičku ![]()
A chtěla jsem Vás poprosit nemáte nějaký návod na tyhle návleky,já jsem nic nenašla ![]()
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
siero není z toho poznat jestli je to pletené nebo háčkované, ale jinak je to jednoduchá roura. buď babička uháčkuje obdélník a po straně ho sháčkuje dohromady, nebo pojede pořád dokolečka až do požadované délky návleku. Knoflíčky či aplikace pak našít ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kači toje superpovedená žirafa a malému ohromně sluší ((-: paráda ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kači ty teda jedeš první medvědi teď žirafa, jsi ďábel. Je skvělá a modelka taky.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V POHODĚ,SRANDA,POCHVALA OD TEBE JE JAK OD MISTRA,I OD VŠECH TADY,DĚKUJU…
ZBLÁZNILA JSEM SE DO TOHO ŠÍLENĚ A BOJÍM SE,ŽE MANŽEL ROZNESE PO VŠECH GALANTERKÁCH VE MĚSTĚ MÉ FOTO S NAPISEM: TÉTO OSOBĚ NIC NEPRODAT!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kača.M píše:
ZBLÁZNILA JSEM SE DO TOHO ŠÍLENĚ A BOJÍM SE,ŽE MANŽEL ROZNESE PO VŠECH GALANTERKÁCH VE MĚSTĚ MÉ FOTO S NAPISEM: TÉTO OSOBĚ NIC NEPRODAT!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak žirafa dokonalá, vy mě tady zničíte, já už po večerech nedělám nic jinýho jak háčkuji, je to dokonalý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kača.M píše:
Existují internetové prodejny, ty všechny obeslat nezvládne. Moc dobře vím, jaké to je
. Krása
. My máme čepičky ke každému tričku a pořád nemám dost
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit