Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1946
22.2.12 21:33
Kača.M píše: ŽIRAFÁÁÁÁÁÁÁÁ :mrgreen:

SUPROVÁÁÁÁÁÁÁÁ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
23.2.12 17:43

Kači-žirafa je boží a modelka také :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
24.2.12 20:30

Ahoj holčiny, po dlouhé době jsem zase tady s prosbou o radu :( chtěla jsem háčkovat podle knihy, ale nevím co znamená znak * či **. Nějak jsem usoudila, že jedna hvězda by mohl být začátek řady, ale dvě? to je konec? já jsem z toho úplně vyřízená, potřebuju narychlo něco udělat a v knížce jsem to prostě nenašla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
24.2.12 21:09

Barviku, to by chtělo vidět ten návod … takhle bez podrobností, netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.2.12 08:13

většinou hvězdičky znamenají opakování nějaké háčkované sestavy prvků, ale chtělo by to vidět návod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
26.2.12 09:48

Já se omlouvám, včera jsem se sem nedostala. Posílám fotku návodu. Já se v tom fakt ztrácím :zed: Potřebuju uháčkovat obdélníček s nějakým pěkným vzorem 10cm x 1cm. Nemáte nějaký nápad? já doteď háčkuju jen čepičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
26.2.12 10:08
Aty píše:
většinou hvězdičky znamenají opakování nějaké háčkované sestavy prvků, ale chtělo by to vidět návod

to opakování by dávalo smysl, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.2.12 12:18

barviku, jojo je to opakování ((-: jinak vzoreček je to jednoduchý, ten ti půjde jedna báseň ((-: no já dotvořila další kšiltovku. Tak házím fotky (-: tady víc obrázků http://www.facebook.com/media/set/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
26.2.12 12:23
Aty píše:
barviku, jojo je to opakování ((-: jinak vzoreček je to jednoduchý, ten ti půjde jedna báseň ((-: no já dotvořila další kšiltovku. Tak házím fotky (-: tady víc obrázků http://www.facebook.com/media/set/?…

Jj hledám něco jednoduchého, budu dělat 60 obdélníků, tak abych se z toho nezbláznila :D Čepička je báječná! já už na ně slintala na fb :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.2.12 12:25

fakt? jo? a jsme na fb aspoň přátelé? ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
26.2.12 12:28
Aty píše:
fakt? jo? a jsme na fb aspoň přátelé? ((-:

To ne, ale mám v oblíbených tu stránku Háčkované čepičky od Reničky :)) já jsem Andrea, máš tam několik líbíků ode mne :D dokonce jsem podle tvého návodu dělala Kitty a na poprvé se povedla :))

Příspěvek upraven 17.12.12 v 12:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
26.2.12 12:58

no super ((-: konečně odhalená identita (-: si tě přidám do přátel, ne? ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
26.2.12 12:59

Barviku - a co z toho bude, deka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
26.2.12 17:36

Aty budu jen ráda :))

Poki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 17:45

Aty, taky jsem zkoušela kšiltovku, ale nepovedla se mi moc vyfotit. Ale na hlavě vypadá moooc hezky, to by mě nikdy nenapadlo ;) .

Já jsem na kšiltovku předělala jednu dřívější čepičku (na fotce je ještě bez kšiltu) a k ní uháčkovala Anežce (tj předškolandě) vestičku. Je nádherná, ale dala mi pěkně zabrat. Háčkovala jsem podle návodu na dospěláckou vestu a musela jsem ji hodně upravit (v tom návodu třeba měli zúžení v pase a rozšíření přes prsa, tak to jsem vynechala :lol: ) a musela jsem zkrátit rukávy, páč by mi to nestačilo. No ale hlavně jsem asi pětkrát začínala, než jsem pochopila, kde dělám chybu a proč se mi to pořád zúžuje :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat