Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj holčiny, po dlouhé době jsem zase tady s prosbou o radu
chtěla jsem háčkovat podle knihy, ale nevím co znamená znak * či **. Nějak jsem usoudila, že jedna hvězda by mohl být začátek řady, ale dvě? to je konec? já jsem z toho úplně vyřízená, potřebuju narychlo něco udělat a v knížce jsem to prostě nenašla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barviku, to by chtělo vidět ten návod … takhle bez podrobností, netuším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
většinou hvězdičky znamenají opakování nějaké háčkované sestavy prvků, ale chtělo by to vidět návod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se omlouvám, včera jsem se sem nedostala. Posílám fotku návodu. Já se v tom fakt ztrácím
Potřebuju uháčkovat obdélníček s nějakým pěkným vzorem 10cm x 1cm. Nemáte nějaký nápad? já doteď háčkuju jen čepičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
většinou hvězdičky znamenají opakování nějaké háčkované sestavy prvků, ale chtělo by to vidět návod
to opakování by dávalo smysl, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barviku, jojo je to opakování ((-: jinak vzoreček je to jednoduchý, ten ti půjde jedna báseň ((-: no já dotvořila další kšiltovku. Tak házím fotky (-: tady víc obrázků http://www.facebook.com/media/set/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
barviku, jojo je to opakování ((-: jinak vzoreček je to jednoduchý, ten ti půjde jedna báseň ((-: no já dotvořila další kšiltovku. Tak házím fotky (-: tady víc obrázků http://www.facebook.com/media/set/?…
Jj hledám něco jednoduchého, budu dělat 60 obdélníků, tak abych se z toho nezbláznila
Čepička je báječná! já už na ně slintala na fb ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
fakt? jo? a jsme na fb aspoň přátelé? ((-:
To ne, ale mám v oblíbených tu stránku Háčkované čepičky od Reničky
já jsem Andrea, máš tam několik líbíků ode mne
dokonce jsem podle tvého návodu dělala Kitty a na poprvé se povedla ![]()
Příspěvek upraven 17.12.12 v 12:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no super ((-: konečně odhalená identita (-: si tě přidám do přátel, ne? ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty budu jen ráda ![]()
Poki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, taky jsem zkoušela kšiltovku, ale nepovedla se mi moc vyfotit. Ale na hlavě vypadá moooc hezky, to by mě nikdy nenapadlo
.
Já jsem na kšiltovku předělala jednu dřívější čepičku (na fotce je ještě bez kšiltu) a k ní uháčkovala Anežce (tj předškolandě) vestičku. Je nádherná, ale dala mi pěkně zabrat. Háčkovala jsem podle návodu na dospěláckou vestu a musela jsem ji hodně upravit (v tom návodu třeba měli zúžení v pase a rozšíření přes prsa, tak to jsem vynechala
) a musela jsem zkrátit rukávy, páč by mi to nestačilo. No ale hlavně jsem asi pětkrát začínala, než jsem pochopila, kde dělám chybu a proč se mi to pořád zúžuje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit