Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahojky holky,teda zase tolik krásných věcí ![]()
Sandriku-parádní čepky. ![]()
Aty-taky okukuji tvoje nápady,ty jsi teda třída
Tady moje poslední výtvory ,ale nevím co jsem sem dala nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaruško krásné (((-: se mi to moc líbí ten svetřík je super ((-: a prosímtě z čeho máš háčkovanou poslední čepičku? to je taky camilla? nepřijde mi. ale to je možná jenom bleskem, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě jednou děkuju za všechny ty holky, co jsem ti je poslala aty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šáji vůbec neděkuj. Já děkuji ((-: a jestli jsou holky spokojené, tak to je ta největší odměna ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježíš aty, ted koukám, kam jsem to napsala. chtěla jsem to napsat do skupiny
už blbnu. ale tak ve finále je to jedno
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taaak konečně mám chvilku klidu doma ajdu háčkovat, holky já už se taak těším:))) chtěla bych snoopyho ale minule dopadl katastrofálně, jsem zvědavá jak ho ušmodrchám:((( nechtěla by jste mi ho některá za úplatu uháčkovat:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dodělala jsem svého prvního Bleska Mekněco. Uffff přikládám fotku, další náhledy v odkazu, nebudu to tu zahlcovat. http://www.facebook.com/media/set/?… byla to dřina ((-:
jinak kači jsi dál než já. já ještě žádný svetřík neuháčkovala ((-: jsem ostuda, ten tvůj se mi moc líbí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vercaa píše:
taaak konečně mám chvilku klidu doma ajdu háčkovat, holky já už se taak těším:))) chtěla bych snoopyho ale minule dopadl katastrofálně, jsem zvědavá jak ho ušmodrchám:((( nechtěla by jste mi ho některá za úplatu uháčkovat:))
verčo návody dělat nebudu, ale ten můj by se ti nelíbil? ((((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty: ta tunika-šaty jsou fakt strašně moc jednoduché,dělala jsem je podle tohohle návodu : http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty máš ho někde na fotce?? návod je na mmb ale mě to prostě nejde podle něj:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit