Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Holky chválím vaše kousky, máte je opravdu nádherné
jste šikulky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
No už týden tu mám tuhle čepičku a přemýšlím, zda ji vzít na prodej do MC, ale pořád nevímJde spíš o to, že mě to baví a Honzík toho má moc
![]()
Čepička je fakt krásná… Tak tu bych se prodat fakt nestyděla, je super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik píše: Čepička je fakt krásná… Tak tu bych se prodat fakt nestyděla, je super
Díky, no asi to tedy zkusím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
Díky, no asi to tedy zkusím![]()
Jasně že jo… Myslím, že bude hned pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
zuzi je na tobě s jakou cenou začneš. ale inspirací je hodně na FB. Moje stránky:http://www.facebook.com/…ckyodRenicky udělej si podobné ((-: a když už jsem tady, tak dám jednu opičí na pokuk
jsem úplně unešená, nádhera ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
zuzi je na tobě s jakou cenou začneš. ale inspirací je hodně na FB. Moje stránky:http://www.facebook.com/…ckyodRenicky udělej si podobné ((-: a když už jsem tady, tak dám jednu opičí na pokuk
to jsem potřebovala vidět, přemýšlím jak udělat kšiltík a ty tvoje se mi líbí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A holky jen taková moje zvědavost. Z jaké příze háčkujete jarní čepičky? Letní asi z camily, většinou, že? Já mám ráda Merino a teď háčkuju ze Zary z Vlniky. Mám radši vlnu, bavlnu než akryl. Jak jste na tom vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@letenia no já z bavlny, ale nejenom ze stoprocentní, ale i ze směsek, já to tak kombinuju, jak co mám doma ((-: vlnu s bavlnou, bavlnu s akrylem… ((-: např. mám ráda tuto přízi, háčkuji dvojitě: příze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@letenia a až dojdou zásoby, tak mám zálusk na bambus: příze bambus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
@letenia a až dojdou zásoby, tak mám zálusk na bambus: příze bambus
bambus mě taky láká, je kousek dražší, ale zase funkční. Až dojdou domácí zásoby, tak možná někdy. A ta rustico vypadá taky dost dobře.
já mám teď doma na vyzkoušení coral 40% vlna / 30% bavlna / 30% akryl akorát ještě nevím co s ní, není inspirace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
lety díky, ta coral vypadá dobře ((-:
jj, barvy jsou takové miminkovské, v zelené je moc pěkné, jinak ty odstíny jsou si hooodně podobné
a objednala jsem si tu rusticanu i bambus
že sem lezu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit