Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
27.3.12 23:44

tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.3.12 23:53

Aty ja dělám z bambusu hlavne z Hawai - ale uz se skoro neda sehnat,mám zásoby z loňska,ta je naprosto dokonalá,z lepší jsem nehackovala,ma nádherný barvy které drží,nevytahuje se,je lesklá a v lete krasne chladi. Jo a neni tak slabá jak Camilla,takze lepe odsejpa ;)
Ted mám doma tu pandu,jak je tam ten elastan,tak to moc dobře drží tvar,ale Hawai je porad lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.3.12 00:08
@Stune píše:
Aty ja dělám z bambusu hlavne z Hawai - ale uz se skoro neda sehnat,mám zásoby z loňska,ta je naprosto dokonalá,z lepší jsem nehackovala,ma nádherný barvy které drží,nevytahuje se,je lesklá a v lete krasne chladi. Jo a neni tak slabá jak Camilla,takze lepe odsejpa ;)
Ted mám doma tu pandu,jak je tam ten elastan,tak to moc dobře drží tvar,ale Hawai je porad lepší ;)

tak ta Hawai vypadá fakt dobře, škoda, že už není k sehnání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
28.3.12 09:30
@letenia píše:
tak ta Hawai vypadá fakt dobře, škoda, že už není k sehnání :nevim:

je, ale už jen v hrozně omezených barvách :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.3.12 09:44
@Stune píše:
je, ale už jen v hrozně omezených barvách :(

našla jsem jen melírované, ale růžové, pro našeho kluka to asi není uplně ideální barva ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beberuska11111
28.3.12 10:14

dotaz na délku

Ahoj,prosím poradte jestli je klobouček dost dlouhý k uším…nevím jestli mají být zakryté nebo můžou být odekrzté…malé je 6 měsíců… díky

• Citovat
  • Upravit
29350
28.3.12 11:03

Tak se taky pochlubím… tu červenou jsem dodělala právě teď… jo, jaro už volá… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
28.3.12 11:30
@Regina Hero píše:
Tak se taky pochlubím… tu červenou jsem dodělala právě teď… jo, jaro už volá… ;)

krása :potlesk: , chtěla bych být takhle šikovná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 11:43
@Kali píše:
krása :potlesk: , chtěla bych být takhle šikovná :oops:

Díky, ale na tom nic není, to jsou ty jednodušší kousky… mám málo času a mezitím ještě korálkuju a pletu, tak se snažím jen o ty jednoduché a rychlé věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
28.3.12 11:55
@Regina Hero píše:
Díky, ale na tom nic není, to jsou ty jednodušší kousky… mám málo času a mezitím ještě korálkuju a pletu, tak se snažím jen o ty jednoduché a rychlé věci…

Opravdu paráda, já už si z ručních prací nepamatuju nic a to mám času dost, že bych se potřebovala zabavit, ale nějak nemám tu odvahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.3.12 14:39
@Aty píše:
@letenia a až dojdou zásoby, tak mám zálusk na bambus: příze bambus

Ta je tedy parádní :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.3.12 14:42
@Kali píše:
Opravdu paráda, já už si z ručních prací nepamatuju nic a to mám času dost, že bych se potřebovala zabavit, ale nějak nemám tu odvahu :oops:

směle do toho, na youtube má uživatelka Bububáček skvělý návod na oživení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.3.12 14:42
@Regina Hero píše:
Tak se taky pochlubím… tu červenou jsem dodělala právě teď… jo, jaro už volá… ;)
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
28.3.12 14:43
@Aty píše:
tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky

No comment, parádní čepičky :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
28.3.12 14:48
@kozisek píše:
směle do toho, na youtube má uživatelka Bububáček skvělý návod na oživení :mrgreen:

Děkuju, vyzkouším, ale co z toho vznikne za paskvil jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat