Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty ja dělám z bambusu hlavne z Hawai - ale uz se skoro neda sehnat,mám zásoby z loňska,ta je naprosto dokonalá,z lepší jsem nehackovala,ma nádherný barvy které drží,nevytahuje se,je lesklá a v lete krasne chladi. Jo a neni tak slabá jak Camilla,takze lepe odsejpa ![]()
Ted mám doma tu pandu,jak je tam ten elastan,tak to moc dobře drží tvar,ale Hawai je porad lepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stune píše:
Aty ja dělám z bambusu hlavne z Hawai - ale uz se skoro neda sehnat,mám zásoby z loňska,ta je naprosto dokonalá,z lepší jsem nehackovala,ma nádherný barvy které drží,nevytahuje se,je lesklá a v lete krasne chladi. Jo a neni tak slabá jak Camilla,takze lepe odsejpa
Ted mám doma tu pandu,jak je tam ten elastan,tak to moc dobře drží tvar,ale Hawai je porad lepší
tak ta Hawai vypadá fakt dobře, škoda, že už není k sehnání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@letenia píše:
tak ta Hawai vypadá fakt dobře, škoda, že už není k sehnání
je, ale už jen v hrozně omezených barvách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Stune píše:
je, ale už jen v hrozně omezených barvách
našla jsem jen melírované, ale růžové, pro našeho kluka to asi není uplně ideální barva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz na délku
Ahoj,prosím poradte jestli je klobouček dost dlouhý k uším…nevím jestli mají být zakryté nebo můžou být odekrzté…malé je 6 měsíců… díky
- Citovat
- Upravit
Tak se taky pochlubím… tu červenou jsem dodělala právě teď… jo, jaro už volá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Tak se taky pochlubím… tu červenou jsem dodělala právě teď… jo, jaro už volá…
krása
, chtěla bych být takhle šikovná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kali píše:
krása, chtěla bych být takhle šikovná
Díky, ale na tom nic není, to jsou ty jednodušší kousky… mám málo času a mezitím ještě korálkuju a pletu, tak se snažím jen o ty jednoduché a rychlé věci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Díky, ale na tom nic není, to jsou ty jednodušší kousky… mám málo času a mezitím ještě korálkuju a pletu, tak se snažím jen o ty jednoduché a rychlé věci…
Opravdu paráda, já už si z ručních prací nepamatuju nic a to mám času dost, že bych se potřebovala zabavit, ale nějak nemám tu odvahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
@letenia a až dojdou zásoby, tak mám zálusk na bambus: příze bambus
Ta je tedy parádní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kali píše:
Opravdu paráda, já už si z ručních prací nepamatuju nic a to mám času dost, že bych se potřebovala zabavit, ale nějak nemám tu odvahu
směle do toho, na youtube má uživatelka Bububáček skvělý návod na oživení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky
No comment, parádní čepičky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
směle do toho, na youtube má uživatelka Bububáček skvělý návod na oživení
Děkuju, vyzkouším, ale co z toho vznikne za paskvil jsem zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit