Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4282
2.4.12 11:02

Honey-paráda :potlesk:
Aty-teda to fakt asi moc nespíš,jedeš jako motorová myš ,co :mrgreen: Tak já zkusila berušku podle Kerolen,tady je a dnes mi dorazil balíček s vlnou tak mohu zase tvořit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
2.4.12 11:48

jaruško , no moc nespím ((-: sem tam to na mě padne, a jdu spát už v jedenáct, ale moc často to není, vesměs hluboko po půlnoci, a stejně dělám pomalu. no zítra ráno jedeme do plzně, tak už se těším ((-: dneska jsem vyexpedovala manžela s nejstarší dcerou na slovensko k babičce a já s dvojkama jedeme k té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
2.4.12 11:51

Aty-tak si to hezky užij,já bych kolikrát taky někam poslala děti s manželem a šla bych si užít volno :mrgreen: Ale to bych asi zase trnula jak je jim,on na to moc není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
3.4.12 09:45

Ahoj nemáte někdo návod na háčkovanou čepičku na vajíčka??? Takovou tu pidi? Na MMB jsem našla jen pletenou a to neumím. Jinak si to budu muset nějak vymyslet, ale chci aby držela pěkně tvar a nebyla to jen placka :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.12 09:47
@Aty píše:
tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky

Ahoj Aty, bambus dorazil a vypadá hooodně dobře. Moc se mi líbí, ještě jsem neháčkovala ale myslím, že to půjde skoro samo. A ta rustiko se mi taky líbí. Díky za tipa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
3.4.12 09:51

Moje výtvory za posledních pár dní. Háčkuji na jarní prodejní výstavku co u nás pořádají ženské. Tak se můžu i vyřádit a zkusit něco holčičího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
3.4.12 09:59

Už jsem to objevila. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
3.4.12 10:27
@goldenka píše:
Už jsem to objevila. :dance:

tak to sem hoď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
3.4.12 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
3.4.12 11:07
@Aty píše:
jééé Honey, ta Renata G. jsem já ((-: a to jsem si říkala, že ti ráno napíšu, jaká že parádní kittynka to je ((-: Tak super, že to můžu napsat rovnou sem a malá je překrásná ((-: no já toho zase moc nenaspím, je krásně ticho a klid, tak háčkuju druhou narážečku, abych se zítra měla zase čím chlubit (((-: Teda doufám, že bude čím, že až to narazím svojí malé modelce na hlavu, že jí to bude ((-:

No tak to je něco, Aty, ten svět internetu je ale malej, že? :-)
Děkuju za super návod, jen jsem místo kytičky nakonec dala mašličku, protože ta byla hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
3.4.12 18:27

Letenie-krásné čapky,paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.4.12 18:42
@Aty píše:
jaruško , no moc nespím ((-: sem tam to na mě padne, a jdu spát už v jedenáct, ale moc často to není, vesměs hluboko po půlnoci, a stejně dělám pomalu. no zítra ráno jedeme do plzně, tak už se těším ((-: dneska jsem vyexpedovala manžela s nejstarší dcerou na slovensko k babičce a já s dvojkama jedeme k té druhé.

No ty jsi blázen, já každý den nejdéle v jedenáct, často před desátou a to mám jednoho draka :oops: :mrgreen: Jak to zvládáš? :palec:

Holky, čepičky krásné, fakt :*

Jaru, odkud objednáváš? Doru mám také ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.4.12 18:44
@goldenka píše:
Ahoj nemáte někdo návod na háčkovanou čepičku na vajíčka??? Takovou tu pidi? Na MMB jsem našla jen pletenou a to neumím. Jinak si to budu muset nějak vymyslet, ale chci aby držela pěkně tvar a nebyla to jen placka :think: :oops:

Já dělala takovéhle, ale byly to jen dlouhé sloupky na vejce, jsem ozkoušela a bylo, šlo to dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
3.4.12 18:48

Kožíšku-přes net,od Veroniky Pravdový,má Doru za 35.Tady je odkaz,jestli se mi to povede
 http://www.galanterie-mariana.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.4.12 18:49

funguje, jdu se číhnout, i když mám spoooooustu jiné práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...