Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Honey-paráda ![]()
Aty-teda to fakt asi moc nespíš,jedeš jako motorová myš ,co
Tak já zkusila berušku podle Kerolen,tady je a dnes mi dorazil balíček s vlnou tak mohu zase tvořit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jaruško , no moc nespím ((-: sem tam to na mě padne, a jdu spát už v jedenáct, ale moc často to není, vesměs hluboko po půlnoci, a stejně dělám pomalu. no zítra ráno jedeme do plzně, tak už se těším ((-: dneska jsem vyexpedovala manžela s nejstarší dcerou na slovensko k babičce a já s dvojkama jedeme k té druhé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty-tak si to hezky užij,já bych kolikrát taky někam poslala děti s manželem a šla bych si užít volno
Ale to bych asi zase trnula jak je jim,on na to moc není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj nemáte někdo návod na háčkovanou čepičku na vajíčka??? Takovou tu pidi? Na MMB jsem našla jen pletenou a to neumím. Jinak si to budu muset nějak vymyslet, ale chci aby držela pěkně tvar a nebyla to jen placka
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
tak pak dej vědět ten bambus ((-: a ta rustico je fakt straašně příjemná ((-: tady kloboučky, ty jsou z té krémové: http://www.facebook.com/…ckyodRenicky
Ahoj Aty, bambus dorazil a vypadá hooodně dobře. Moc se mi líbí, ještě jsem neháčkovala ale myslím, že to půjde skoro samo. A ta rustiko se mi taky líbí. Díky za tipa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje výtvory za posledních pár dní. Háčkuji na jarní prodejní výstavku co u nás pořádají ženské. Tak se můžu i vyřádit a zkusit něco holčičího
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
jééé Honey, ta Renata G. jsem já ((-: a to jsem si říkala, že ti ráno napíšu, jaká že parádní kittynka to je ((-: Tak super, že to můžu napsat rovnou sem a malá je překrásná ((-: no já toho zase moc nenaspím, je krásně ticho a klid, tak háčkuju druhou narážečku, abych se zítra měla zase čím chlubit (((-: Teda doufám, že bude čím, že až to narazím svojí malé modelce na hlavu, že jí to bude ((-:
No tak to je něco, Aty, ten svět internetu je ale malej, že? ![]()
Děkuju za super návod, jen jsem místo kytičky nakonec dala mašličku, protože ta byla hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
jaruško , no moc nespím ((-: sem tam to na mě padne, a jdu spát už v jedenáct, ale moc často to není, vesměs hluboko po půlnoci, a stejně dělám pomalu. no zítra ráno jedeme do plzně, tak už se těším ((-: dneska jsem vyexpedovala manžela s nejstarší dcerou na slovensko k babičce a já s dvojkama jedeme k té druhé.
No ty jsi blázen, já každý den nejdéle v jedenáct, často před desátou a to mám jednoho draka
Jak to zvládáš? ![]()
Holky, čepičky krásné, fakt ![]()
Jaru, odkud objednáváš? Doru mám také ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka píše:
Ahoj nemáte někdo návod na háčkovanou čepičku na vajíčka??? Takovou tu pidi? Na MMB jsem našla jen pletenou a to neumím. Jinak si to budu muset nějak vymyslet, ale chci aby držela pěkně tvar a nebyla to jen placka![]()
Já dělala takovéhle, ale byly to jen dlouhé sloupky na vejce, jsem ozkoušela a bylo, šlo to dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kožíšku-přes net,od Veroniky Pravdový,má Doru za 35.Tady je odkaz,jestli se mi to povede
http://www.galanterie-mariana.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit