Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Návod nevím, ale je to děsně jednoduché… pícháš do třetího krátkého sloupku šest dlouhých sloupků, až jich máš šest, tak je do dalšího třetího očka přichytíš pevným okem a zase dalších šest dlouhých do třetího krátkého sloupku… ty mezitím prostě úplně vynecháš a ono se ti to krásně vytvaruje, to hned uvidíš, jestli to děláš správně nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Návod nevím, ale je to děsně jednoduché… pícháš do třetího krátkého sloupku šest dlouhých sloupků, až jich máš šest, tak je do dalšího třetího očka přichytíš pevným okem a zase dalších šest dlouhých do třetího krátkého sloupku… ty mezitím prostě úplně vynecháš a ono se ti to krásně vytvaruje, to hned uvidíš, jestli to děláš správně nebo ne…
Asi se zeptám jak blbec - mám vynechat jedno nebo 2 oči - když mám píchat do každého třetího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marťa-S píše:
Asi se zeptám jak blbec - mám vynechat jedno nebo 2 oči - když mám píchat do každého třetího?
Dvě… v jednom to máš, dvě vynecháš a do třetího píchneš…
Ha a teď se koukám a zjišťuji, že u té modré jsem píchala do třetího a po těch šesti sloupcích jsem vynechala jen jedno a píchla do druhého… no, tak to zkus, jak se ti to bude víc líbit… ale není vůbec poznat, že by byly na té jedné straně delší… to jsem ale kouzelnice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, zkusím to. Jestli někdy dojdu k zdárnému výsledku, tak se Vám tu pochlubím
Zatím se mi povedla jen deka
Taj je jedno jak a kam se vytáhne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daša 2 píše:
@letenia ,kde jsi prosím objednávala ten bambus.Dík
http://www.pletaciprize.cz/…/27-2-Bambus
tady a je fakt skvělý a i cena bych řekla, že je slušná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marťa-S píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Uháčkovala jsem dcerce čepičku z Camilly. Když jsem jí ji nasadla poprvé, říkala jsem si, že jí moc dlouho mít nebude, byla hooodně těsná. Teď (po 2 dnech nošení) jí má tak o 2cm větší - děsně se vytáhla. Nemáte tip co s tím? Vypárat a zmenšit? To jí budu párat už po 4![]()
Jak zjišťujete jak velkou čepku máte uháčkovat? Já jí udělala hodně těsnou a i tak se velmi vytáhla.
Děkuji za odpovědi.
Hm, ale mám jen to schéma, jsem si to blbě oskenila a budu muset znovu vypůjčit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regino-krásné čepky,a shop u Zdeničky znám,taky jsem okukovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AHOJKY,JSEM LÍNÁ VKLÁDAT FOTKY PŘES EMIMI,TAK MOJE ČEPICE TU:
http://katerinamichalkova.rajce.idnes.cz/moje_hackovani/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kača.M jé krásné čepičky ((-: a moc mě těší, že používáš i mé návody ((-: to mě moc těší ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TVÉ NÁVODY JSOU K NEZAPLACENÍ!
JSOU DOBŘE POPSANÉ A VÝSLEDEK VŽDY STOJÍ ZA TO!
DĚKUJU DĚKUJU DĚKUJU! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky kači ((-: díky. Snad ještě nějaký ten návod zplodím ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marťa-S marťo těch kS měj alespoň 4 řady a doporučuji abys ubírala, např. každý desátý a jedenáctý ks sháčkuj v té čtvrté řadě, nebo ve třetí. sháčkování, že píchneš do jednoho očka, nabereš, neprotáhneš, píchneš do druhého očka, nabereš, a protáhneš vše. např. na této čepičce jsem to aplikovala:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit