Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
4.4.12 20:40

Návod nevím, ale je to děsně jednoduché… pícháš do třetího krátkého sloupku šest dlouhých sloupků, až jich máš šest, tak je do dalšího třetího očka přichytíš pevným okem a zase dalších šest dlouhých do třetího krátkého sloupku… ty mezitím prostě úplně vynecháš a ono se ti to krásně vytvaruje, to hned uvidíš, jestli to děláš správně nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
4.4.12 20:43
@Regina Hero píše:
Návod nevím, ale je to děsně jednoduché… pícháš do třetího krátkého sloupku šest dlouhých sloupků, až jich máš šest, tak je do dalšího třetího očka přichytíš pevným okem a zase dalších šest dlouhých do třetího krátkého sloupku… ty mezitím prostě úplně vynecháš a ono se ti to krásně vytvaruje, to hned uvidíš, jestli to děláš správně nebo ne…

Asi se zeptám jak blbec - mám vynechat jedno nebo 2 oči - když mám píchat do každého třetího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
4.4.12 20:48
@Marťa-S píše:
Asi se zeptám jak blbec - mám vynechat jedno nebo 2 oči - když mám píchat do každého třetího?

Dvě… v jednom to máš, dvě vynecháš a do třetího píchneš…
Ha a teď se koukám a zjišťuji, že u té modré jsem píchala do třetího a po těch šesti sloupcích jsem vynechala jen jedno a píchla do druhého… no, tak to zkus, jak se ti to bude víc líbit… ale není vůbec poznat, že by byly na té jedné straně delší… to jsem ale kouzelnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
4.4.12 20:50

Díky, zkusím to. Jestli někdy dojdu k zdárnému výsledku, tak se Vám tu pochlubím :) Zatím se mi povedla jen deka :) Taj je jedno jak a kam se vytáhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
4.4.12 21:04

@letenia ,kde jsi prosím objednávala ten bambus.Dík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.4.12 18:34

@Marťa-S Děkuji moc brzy s ní začnu, vypadá opravdu dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
5.4.12 19:37
@Daša 2 píše:
@letenia ,kde jsi prosím objednávala ten bambus.Dík :think:

http://www.pletaciprize.cz/…/27-2-Bambus
tady a je fakt skvělý a i cena bych řekla, že je slušná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.4.12 19:43
@Marťa-S píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit. Uháčkovala jsem dcerce čepičku z Camilly. Když jsem jí ji nasadla poprvé, říkala jsem si, že jí moc dlouho mít nebude, byla hooodně těsná. Teď (po 2 dnech nošení) jí má tak o 2cm větší - děsně se vytáhla. Nemáte tip co s tím? Vypárat a zmenšit? To jí budu párat už po 4 :(

Jak zjišťujete jak velkou čepku máte uháčkovat? Já jí udělala hodně těsnou a i tak se velmi vytáhla.

Děkuji za odpovědi.

Hm, ale mám jen to schéma, jsem si to blbě oskenila a budu muset znovu vypůjčit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
5.4.12 19:45

Regino-krásné čepky,a shop u Zdeničky znám,taky jsem okukovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
6.4.12 22:09

AHOJKY,JSEM LÍNÁ VKLÁDAT FOTKY PŘES EMIMI,TAK MOJE ČEPICE TU:
 http://katerinamichalkova.rajce.idnes.cz/moje_hackovani/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
6.4.12 23:58

@Kača.M jé krásné čepičky ((-: a moc mě těší, že používáš i mé návody ((-: to mě moc těší ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
7.4.12 07:29

TVÉ NÁVODY JSOU K NEZAPLACENÍ!
JSOU DOBŘE POPSANÉ A VÝSLEDEK VŽDY STOJÍ ZA TO!
DĚKUJU DĚKUJU DĚKUJU! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.4.12 09:04

já taky kači ((-: díky. Snad ještě nějaký ten návod zplodím ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
7.4.12 09:08

@Marťa-S marťo těch kS měj alespoň 4 řady a doporučuji abys ubírala, např. každý desátý a jedenáctý ks sháčkuj v té čtvrté řadě, nebo ve třetí. sháčkování, že píchneš do jednoho očka, nabereš, neprotáhneš, píchneš do druhého očka, nabereš, a protáhneš vše. např. na této čepičce jsem to aplikovala:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
7.4.12 10:26

Holky moc krásný :potlesk:
Aty a kde najdu tvoje návody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...