Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zuziiiiik píše:
Ahojík holky… Tak můžu se taky pochlubit… Tak tohle jsou zatím moje dosavadní výtvory… Pro začátek to jde, že?????Ještě se naučit nějaké aplikace
Jinak klobouk dolů nad čepičkama, co tvoříte
jsou nádherné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše:
jsou nádherné![]()
![]()
Děkuju moc, to jsou moje první a zatím jediný čepičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujete si nějaké speciální vlny? Já bych chtěla udělat slabší deku, ale na vlně pořád tápu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzi čepičky moc krásné. Ta červená je jen z DS? A co je to za přízi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik Pěkné čepičky… ta dlouhá s bambulí je úžasná… a malá je rozená fotomodelka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky ženský, mohl by mi někdo pomoct, jak se ukončuje čepička? dodělala jsem svou první čepičku, udělala jsem poslední řadu krátkých sloupků a na konci udělala pevné oko,ale co teď s tím? Nikde jsem žádný návod nenašla,ani video. Tak prosím tady, děkuji děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanysm tak jak jsi udělala pevné oko a máš na háčku vlastně další očko, tak s háčkem skrz očko ještě jednou protáhneš přízi, jak budeš mít kus vytažený, vezmeš nůžky a v místě nejvyššího bodu (vytahuj tak cca tři cm) prostřihneš, a koncem co zůstal s čepičkou zatáhni, pořádně, pak vem háček a v rubu tu přízi protahuj, dokud nebude celá provlečená v čepičce ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanysm píše:
ahojky ženský, mohl by mi někdo pomoct, jak se ukončuje čepička? dodělala jsem svou první čepičku, udělala jsem poslední řadu krátkých sloupků a na konci udělala pevné oko,ale co teď s tím? Nikde jsem žádný návod nenašla,ani video. Tak prosím tady, děkuji děkuji za odpovědi
já když jsem se učila podle videí, tak jsem našla, jak změnit barvu, a paní tam ukazuje, jak zaháčkovat přízi, tak to udělej jak radí ATY a pak zaháčkuj, jak na tomhle videu paní zaháčkovává konec bílé příze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně stejný problém jsem tady kdysi řešila
Pak jsem si říkala, bože, že mě to hned nenapadlo
Tak ať se háčkování daří, největší umění pro mě bylo se naučit čepičku ukončit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jééé teprve dneska jsem narazila na tuhle diskuzi
![]()
Holky čepičky máte nádherný. Já taky ráda háčkuju,ale na čepičky jsem se dala teprva letos
tak se chlubím svou prvotinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji, jako mě to napadlo, že to udělám jako tak, když jsem měnila barvy, ale říkala jsem si, že to třeba je nějáké jiné takhle na konci, takže dík a udělám klasické zaháčkování, tak čepička bude konečně hotová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřebuji uháčkovat na čepičku aplikaci a nevím jestli lze udělat tu aplikaci ze silnější příze než je samotná čepička. Nebo je to blbý a je lepší si koupit stejně silnou přízy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka píše:
Potřebuji uháčkovat na čepičku aplikaci a nevím jestli lze udělat tu aplikaci ze silnější příze než je samotná čepička. Nebo je to blbý a je lepší si koupit stejně silnou přízy?
já myslím, že to v zásadě ani nevadí, jen bych asi volila stejný matroš, nebo aspoň podobný, ne bavlna - akryl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veveruskaa píše:
já myslím, že to v zásadě ani nevadí, jen bych asi volila stejný matroš, nebo aspoň podobný, ne bavlna - akryl…
Já se chystám na čepičku z příze bavlna/akryl dávat aplikace jen z akrylu. Navíc to bude asi barevná divočina, ale co, zkusím a uvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit