Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
11.4.12 16:56
@zuziiiiik píše:
Ahojík holky… Tak můžu se taky pochlubit… Tak tohle jsou zatím moje dosavadní výtvory… Pro začátek to jde, že????? :roll: Ještě se naučit nějaké aplikace :think:
Jinak klobouk dolů nad čepičkama, co tvoříte :potlesk:

jsou nádherné :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
11.4.12 16:58
@kozisek píše:
jsou nádherné :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Děkuju moc, to jsou moje první a zatím jediný čepičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.12 17:37

Kupujete si nějaké speciální vlny? Já bych chtěla udělat slabší deku, ale na vlně pořád tápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
11.4.12 19:23

Zuzi čepičky moc krásné. Ta červená je jen z DS? A co je to za přízi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.4.12 19:53

@zuziiiiik Pěkné čepičky… ta dlouhá s bambulí je úžasná… a malá je rozená fotomodelka… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
12.4.12 18:24

Zuzi-krása :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
13.4.12 07:27

ahojky ženský, mohl by mi někdo pomoct, jak se ukončuje čepička? dodělala jsem svou první čepičku, udělala jsem poslední řadu krátkých sloupků a na konci udělala pevné oko,ale co teď s tím? Nikde jsem žádný návod nenašla,ani video. Tak prosím tady, děkuji děkuji za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
13.4.12 08:36

@hanysm tak jak jsi udělala pevné oko a máš na háčku vlastně další očko, tak s háčkem skrz očko ještě jednou protáhneš přízi, jak budeš mít kus vytažený, vezmeš nůžky a v místě nejvyššího bodu (vytahuj tak cca tři cm) prostřihneš, a koncem co zůstal s čepičkou zatáhni, pořádně, pak vem háček a v rubu tu přízi protahuj, dokud nebude celá provlečená v čepičce ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.4.12 09:28
@hanysm píše:
ahojky ženský, mohl by mi někdo pomoct, jak se ukončuje čepička? dodělala jsem svou první čepičku, udělala jsem poslední řadu krátkých sloupků a na konci udělala pevné oko,ale co teď s tím? Nikde jsem žádný návod nenašla,ani video. Tak prosím tady, děkuji děkuji za odpovědi :mavam:

já když jsem se učila podle videí, tak jsem našla, jak změnit barvu, a paní tam ukazuje, jak zaháčkovat přízi, tak to udělej jak radí ATY a pak zaháčkuj, jak na tomhle videu paní zaháčkovává konec bílé příze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.4.12 09:50

Přesně stejný problém jsem tady kdysi řešila :oops: :mrgreen: Pak jsem si říkala, bože, že mě to hned nenapadlo :lol: Tak ať se háčkování daří, největší umění pro mě bylo se naučit čepičku ukončit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
13.4.12 09:53

Jééé teprve dneska jsem narazila na tuhle diskuzi :dance: :dance:
Holky čepičky máte nádherný. Já taky ráda háčkuju,ale na čepičky jsem se dala teprva letos :mrgreen: tak se chlubím svou prvotinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1393
13.4.12 11:26

děkuji, jako mě to napadlo, že to udělám jako tak, když jsem měnila barvy, ale říkala jsem si, že to třeba je nějáké jiné takhle na konci, takže dík a udělám klasické zaháčkování, tak čepička bude konečně hotová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
13.4.12 15:56

Potřebuji uháčkovat na čepičku aplikaci a nevím jestli lze udělat tu aplikaci ze silnější příze než je samotná čepička. Nebo je to blbý a je lepší si koupit stejně silnou přízy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
13.4.12 20:56
@goldenka píše:
Potřebuji uháčkovat na čepičku aplikaci a nevím jestli lze udělat tu aplikaci ze silnější příze než je samotná čepička. Nebo je to blbý a je lepší si koupit stejně silnou přízy?

já myslím, že to v zásadě ani nevadí, jen bych asi volila stejný matroš, nebo aspoň podobný, ne bavlna - akryl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
14.4.12 12:22
@veveruskaa píše:
já myslím, že to v zásadě ani nevadí, jen bych asi volila stejný matroš, nebo aspoň podobný, ne bavlna - akryl…

Já se chystám na čepičku z příze bavlna/akryl dávat aplikace jen z akrylu. Navíc to bude asi barevná divočina, ale co, zkusím a uvidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat