Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
http://www.mimibazar.cz/navody.php?… tady, ale já jich moc neudělala ((-: @Kali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kači krása ((-:. Tak si ty velikonoce všichni užijte ((-: My letos opět ignorace…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mám další parádu hotovou… tahle bude Gabčulce do školky k podzimní bundičce, ale nečekala jsem do léta, mám ji hotovou už teď… někde jsem podobnou zahlédla, tak jsem té kombinaci neodolala a udělala ji nějak podobně… tak snad mě nikdo nebude kamenovat za napodobování a kopírování…
A když jsme u toho, potřebovala bych poradit s tímhle vzorečkem… http://www.rucniprace.cz/h_hvzor047.php
Nějak mi to pořád nevychází… nemáte s ním některá zkušenosti? Když to dělám přesně podle návodu, tak se mi to nějak divně stahuje, zkoušela jsem v třetí řadě přidat ještě dvě řetízková očka navíc, je to pak lepší, ale pořád to není ono… tak asi to bude rukama… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
? @Regina Hero Tak ta je krásná!!!!
Já háčkuji modrou-je to takový žíhaný, jen klasickou, jednoduchou, jarní. Nevíte co by se na to hodilo za aplikaci, nebo co z toho udělat za modrý zvířátko??? Co by se šiklo. Potřebuji to na kluka, tak aby to nebylo moc holčičí a ještě se zaptám jak to ukončit tu čepičku? Nějak zdobeněji než jen udělat krátký sloupky, ale zase aby to slušelo klukovi. Jednou jsem dělala takový „vlnky“ pilotky(nevím jak se to přesně jmenuje, tak se omlouvám)
áááááá šílím, musím jít zabít to naše dítě- vyrostl mu 3 zub a vrže s ním o ty spodní-fuuuuujjjj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka Mě se docela líbí ukončení račími sloupky… je to zase jiné a moc lidí to nedělá… já jsem teď místo obloučků začala dělat pikotky a je to taky trochu jiné… to asi jsou ty tvé pilotky… jestli tím myslíš krátké sloupky a mezitím vždy v jednom udělat tři řetízková oka a píchnout zase zpět do toho samého a pak zase pokračovat dál…
http://www.youtube.com/watch?… - tady jsou ty račí sloupky…
Jinak aplikaci bych volila nějakou ne moc barevnou, ale třeba takový bagr by taky nebyl špatný… http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero jojo pikotky
Je to jednoduchý, krásný, ale na kluka se to nehodí
Ty račí sloupky, musím je nastudovat, kdysi jsem je už zkoušela jaksi mě to nešlo, mátlo mě, že se to jede pozpátku. Ještě zkusím projít jiný stránky než MMB s háčkováním, ale nic světobornýho asi neobjevím, protože na MMB je ten výběr fakt nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka no akorát mě vadí, že na tom MMB jde děsně blbě něco vyhledat v návodech… já jsem tenkrát hledala jednu čepičku, kde se mi líbil vzoreček a už jsem ji tam nenašla, ale zase jsem našla jinou se stejným vzorkem… takže to mě docela odradilo a aplikace si vymýšlím sama, nebo třeba podle trička nebo mikiny s nějakým obrázkem… já moc neumím dělat podle návodů, nebo spíš mě to moc nebaví a tak většinou experimentuju… ale nejvděčnější předlohou jsou věci od Nextu, o tom žádná… a nebo se koukni na Fler, tam je taky spousta inspirací… návody teda moc ne, a když, tak za peníze, ale zase když se někomu něco líbí a sám to neumí, tak těch třicet až padesát kaček klidně obětuje… vzpomínám si, jak se dřív v galanterii kupovaly návody na pletení a šití a jak se čekalo na nové zboží a nové vzorky…
a kolik lidí si to kupovalo… a dnes, když jde všechno realizovat přes internet a člověk nemusí nikam chodit a shánět, tak to je ještě jednodušší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
T oje pravda MMB má blbý vyhledávání. Zadám háčkování, aplikace a vyjedou jen 2 stránky, když to projdu všechno tak jich najdu snad 100. Blbě se v tom něco dohledává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Regino-krása,račí sloupky jsem zkoušela,docela mi šly,pikotky nedělám,nemám ty holčičky k tomu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaroslava1 Jo, já zase mám ty holčičky, tak se můžu vyřádit s pikotkama, obloučkama, kytičkama a srdíčkama…
![]()
A děkuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky nevíte o nějakém hezkém návodu na čepičku pro novorozeného chlapečka?
Regi čepička moc hecká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík holky… Tak můžu se taky pochlubit… Tak tohle jsou zatím moje dosavadní výtvory… Pro začátek to jde, že?????
Ještě se naučit nějaké aplikace ![]()
Jinak klobouk dolů nad čepičkama, co tvoříte ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit