Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13256
17.4.12 13:10
@sandrik píše:
@Aty děkuju :kytka: Lídl příze - to slyším snad prvně, my tu nikde Lidl ani nemáme, ale můžu zaúkolovat babičku, aby hlídala a případně nakoupila :lol:no a té hnědé je velká škoda :think: ta se mi právě líbila nejvíc a už jsem přemýšlela, jakou čepičku z ní udělám pro synovce (tahle barva by byla opravdu pro něj jak stvořená)

ta příze byla v Lidlu v akci, není tam běžně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.4.12 13:12

@poki - díky za info, tím spíš mou babičku zaúkoluju, aby hlídala průběžně … důchodce je třeba zaměstnávat, aby si udržovali mozek v kondici :mrgreen: :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
17.4.12 13:15
@sandrik píše:
@poki - díky za info, tím spíš mou babičku zaúkoluju, aby hlídala průběžně … důchodce je třeba zaměstnávat, aby si udržovali mozek v kondici :mrgreen: :hug: :mrgreen:

jo jo, to jo :mrgreen: … byla v letáku, tak stačí zaúkolovat čtením :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 13:38

((-: nojo mě bohužel tm. růžová už došla (-: mám dvě klubka světle růžové, dvě tyrkys, žádnou bílou ((-:, dvě zelené a 4 hnědé ((-:.
s tou přízí ve vlnapu mě taky štvou, http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… mají už jenom tři odstíny, sice krásné, uvažuji, že si snad objednám, je to strašně příjemný materiál, takový jako jsou hadry na podlahu (((-: sorry, ale je to tak ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 13:40

jinak jsem před chvílí na FB dovkládala poslední čepuli, tak hodím fotky i sem ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.4.12 13:52

Děkuju za pochvalu, Aty až to dodělám tak na mrňousích nafotím.
**Aty **,zase krása, chtěla bych na léto udělat nějaké dírkované čepičky, myslíš, že ten vzorek co máš na té hnědé bych mohla pro kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 13:53

Dáši, no já si myslím, že jo, jenom nezakončíš obloučkama, ale rovně. Tedíkovi moc sluší ((-: Ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.4.12 13:54

@veveruskaa ,jo pro dvojčata ale ještě jeden kabátek musím udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.4.12 13:56

@Aty Právě, že se mi líbí a mohla bys mi trochu popsat nebo poslat návod? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.4.12 14:00

@Aty, tak nemusíš nic posílat, když jsem se zahleděla na něj, tak jsem na to přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 14:21

jojo já si to večer napíšu do sešitu a pošlu. Tovíš, pořád dělám vše z hlavy, mom. nápady a pak koukám, když to náhodou chce někdo znovu ((-: Tak si konečně píšu ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 14:25

@Daša 2 jo jsem dneska pomalejší (-: fajn ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
17.4.12 14:27

ahojky holky :mavam:
mohu se taky přidat? začala jsem háčkovat a strašně mě to baví :mrgreen: tak tu budu nabírat inspiraci :palec:
tady je moje prvotina, jednoduchá čepička, ale jakou jsem z ní měla radost :lol:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
17.4.12 14:34

@Barushe baru, tak tvoje prvotina je stopro hezčí jak ta moje prvotina ((-: fakt krásná a malá taky ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.4.12 14:45

@Barushe šikulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie