Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
14.4.12 13:58

já dělám často aplikace z akrylu, nulkou a nahusto ((-: např. viz ten klobouček, ten je z příze bavlněné, aplikace je z větší částí akrylová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
14.4.12 16:58

No Aty,tak to vypadá dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.4.12 20:50

Holky, prosím, nemáte náhodou návod na aplikaci dinosaura? Nebo aspoň nějaký jednoduchý obrázek, podle kterého bych to mohla zkusit? Jdu improvizovat, tak jsem zvědavá na výsledek. Když to nepůjde, bude mašinka, ale dinosaura bych radši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
14.4.12 20:58

http://www.pred-spanim.cz/…k-a-jaja-34/ velkou inspirací mi je kreslený seriál matýsek a jája, tak si pusť video, tam je opravdu jednoduchý dinosaurus @hkac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
15.4.12 17:41

Aty-dinosaurus v pohádce boží :hug:
No a tady konečně ty moje dodělané práce za minulý týden a dnešek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.4.12 21:00

Aty dík, Matýska máme doma, ale bylo pro mě jednodušší najít něco na netu. No nic moc, ale obdarovaný to poznal a dokonce jsem se dozvěděla, jaký že druh jsem to vytvořila (a už si to zase nepamatuju :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
16.4.12 22:54

Posílám něco na zkouknutí, pro inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
16.4.12 22:57
@Daša 2 píše:
:palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
17.4.12 07:30
@Daša 2 píše:

Daši, to je pro dvojčátka? :D :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
17.4.12 07:59

Daši-hezké,joj,pro dvě se dělá dobře,když se jedno nepovede ,druhé je lepší :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 08:56

no kabátek a čepičky jsou super ((-: vyfotíš pak na mrňousích? (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.4.12 10:58

Aty - zaprvé tvoje čepičky jsou nádherný! zrovna serfuju po tvých čepkách na FB a nestačím žasnout! :potlesk: Chci se tě zeptat, z čeho jsi dělala ten nejnovější klobouček (65)? to je bambus? a pak z čeho je „bles a opička“ (64)? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.4.12 10:59

Daši, Jaroslava - krásné :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
17.4.12 11:04

@sandrik

jé moc díky ((-: klobouček je z Lídl příze, myslím, že by tomu mohla odpovídat nějaká příze z níťáren. Vím, že tu někdo říkal, které by to mohlo být podobné. jestli si pamatuju dobře tak Lenka, ale raději později dohledám.

blesk ta aplikace ta je z akrylu Gloria a jinak to modré to je z níťáren Poly a ta opička to je mix přízí, camilla černá, bílá to je myslím Hela z níťáren a to hnědé, to je bavlna z Vlnapu, Samanta, ale potvory přestaly vyrábět a doprodávají a tento hnědý odstín už nevedou, to už jsem přišla o jeden takový pěkný melírek, budu muset zase hledat, už mám jen dvě klubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
17.4.12 13:09

@Aty děkuju :kytka: Lídl příze - to slyším snad prvně, my tu nikde Lidl ani nemáme, ale můžu zaúkolovat babičku, aby hlídala a případně nakoupila :lol:

no a té hnědé je velká škoda :think: ta se mi právě líbila nejvíc a už jsem přemýšlela, jakou čepičku z ní udělám pro synovce (tahle barva by byla opravdu pro něj jak stvořená)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat