Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
28.3.12 23:16

no to já se právě nechystám ((-: v noci jsem unavená na šití a přes den to nejde ((-: a to tu mám už dva roky takovou krásnou látku z ikey ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.3.12 09:39

Ahoj holky :kytka:
Krásné výtvory máte, já s háčkováním teď začala, strašně mě to baví, snad se brzy naučím tvořit tak krásně jako vy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
29.3.12 11:24

Holky teď jsem koukala na výtvory Bubáčka a úplně mi tam vyrazila dech souprava pro novorozenou holčičku 8o něco tak krásného jsem snad ještě neviděla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.3.12 16:38
@Regina Hero píše:
Tak kdybych si upravovala háček, asi bych na to vzala fimo… vidíš, to je dobrý nápad… asi začnu koketovat i s fimem, stejně jsem to chtěla zkusit a jít na kurz, tak to vezmu i s tím háčkem :mrgreen:

Již jsem byla a jsem přihlášená na další, také super věc, ale doma bych nepatlala, rozvalovat Fimo válečkem je pakárna a strojek stojí víc než háček.

Já mám háčků x :mrgreen: Prubnu a jak se mi to líbí, ale jinak mi v ruce neva žádný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.3.12 19:23

kožíšku ty mi normálně děláš radost ((-: sis tu kombinaci reliéfních a DS zamilovala co? (((-: jinak když si to tak vezmeš, co pro kluky za vzorky, aby to nevypadalo moc holčičí ((-: Jedině ty reliéfní sloupky ((-: no něco jsem ještě chtěla říct a vypadlo mi to...... tak snad za chvíli napíšu ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.3.12 19:28
@Aty píše:
kožíšku ty mi normálně děláš radost ((-: sis tu kombinaci reliéfních a DS zamilovala co? (((-: jinak když si to tak vezmeš, co pro kluky za vzorky, aby to nevypadalo moc holčičí ((-: Jedině ty reliéfní sloupky ((-: no něco jsem ještě chtěla říct a vypadlo mi to...... tak snad za chvíli napíšu ((-:

Nooo, já už ji dělám z hlavy :mrgreen: je fakt pěkná, sice z té Glorie to byl trochu opruz, ale je to fakt efektní a lepší než jen dlouhé sloupky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 10:54

Aty, inspirovala jsem se tvým návodem na 2D Kitty a zkusila jednu 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
30.3.12 10:55
@hkac píše:
Aty, inspirovala jsem se tvým návodem na 2D Kitty a zkusila jednu 3D

tak to je nádhera :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
30.3.12 10:58

Díky :oops: . Teď se snažím na ni uháčkovat kabátek, ale jak nemá žádná ramena, tak mi to nějak nejde. Už jsem ho několikrát párala :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
30.3.12 11:00
@hkac píše:
Díky :oops: . Teď se snažím na ni uháčkovat kabátek, ale jak nemá žádná ramena, tak mi to nějak nejde. Už jsem ho několikrát párala :lol: .

Tak to já se vždy nabažím od vás, ale začala jsem si háčkování pomalu oživovat ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.3.12 11:27

@hkac no to je super ((-: kittynka krásná a tvoje originální ((-: žádná dle návodu na MMB, nikdo nemůže říct, že kopíruješ (((-: fakt povedená ((-: to bude radosti z nové hračky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
30.3.12 16:00
@hkac píše:
Aty, inspirovala jsem se tvým návodem na 2D Kitty a zkusila jednu 3D

Tak ta je parádní :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
30.3.12 18:02

Hkac-krásná Kitty :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
30.3.12 18:09
@Kali píše:
Děkuju, vyzkouším, ale co z toho vznikne za paskvil jsem zvědavá :mrgreen:

NEBOJ SE A JDI DO TOHO,JÁ SE HÁČKOVAT NAUČILA PRÁVĚ OD BUBUBÁČKA NA YOUTUBE :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
30.3.12 18:22
@Kača.M píše:
NEBOJ SE A JDI DO TOHO,JÁ SE HÁČKOVAT NAUČILA PRÁVĚ OD BUBUBÁČKA NA YOUTUBE :palec:

Jéé děkuju, tak to si mě potěšila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat