Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no to já se právě nechystám ((-: v noci jsem unavená na šití a přes den to nejde ((-: a to tu mám už dva roky takovou krásnou látku z ikey ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky ![]()
Krásné výtvory máte, já s háčkováním teď začala, strašně mě to baví, snad se brzy naučím tvořit tak krásně jako vy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky teď jsem koukala na výtvory Bubáčka a úplně mi tam vyrazila dech souprava pro novorozenou holčičku
něco tak krásného jsem snad ještě neviděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
Tak kdybych si upravovala háček, asi bych na to vzala fimo… vidíš, to je dobrý nápad… asi začnu koketovat i s fimem, stejně jsem to chtěla zkusit a jít na kurz, tak to vezmu i s tím háčkem
Již jsem byla a jsem přihlášená na další, také super věc, ale doma bych nepatlala, rozvalovat Fimo válečkem je pakárna a strojek stojí víc než háček.
Já mám háčků x
Prubnu a jak se mi to líbí, ale jinak mi v ruce neva žádný. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kožíšku ty mi normálně děláš radost ((-: sis tu kombinaci reliéfních a DS zamilovala co? (((-: jinak když si to tak vezmeš, co pro kluky za vzorky, aby to nevypadalo moc holčičí ((-: Jedině ty reliéfní sloupky ((-: no něco jsem ještě chtěla říct a vypadlo mi to...... tak snad za chvíli napíšu ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
kožíšku ty mi normálně děláš radost ((-: sis tu kombinaci reliéfních a DS zamilovala co? (((-: jinak když si to tak vezmeš, co pro kluky za vzorky, aby to nevypadalo moc holčičí ((-: Jedině ty reliéfní sloupky ((-: no něco jsem ještě chtěla říct a vypadlo mi to...... tak snad za chvíli napíšu ((-:
Nooo, já už ji dělám z hlavy
je fakt pěkná, sice z té Glorie to byl trochu opruz, ale je to fakt efektní a lepší než jen dlouhé sloupky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, inspirovala jsem se tvým návodem na 2D Kitty a zkusila jednu 3D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac píše:
tak to je nádhera
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky
. Teď se snažím na ni uháčkovat kabátek, ale jak nemá žádná ramena, tak mi to nějak nejde. Už jsem ho několikrát párala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac píše:
Díky. Teď se snažím na ni uháčkovat kabátek, ale jak nemá žádná ramena, tak mi to nějak nejde. Už jsem ho několikrát párala
.
Tak to já se vždy nabažím od vás, ale začala jsem si háčkování pomalu oživovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac no to je super ((-: kittynka krásná a tvoje originální ((-: žádná dle návodu na MMB, nikdo nemůže říct, že kopíruješ (((-: fakt povedená ((-: to bude radosti z nové hračky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hkac píše:
Tak ta je parádní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kali píše:
Děkuju, vyzkouším, ale co z toho vznikne za paskvil jsem zvědavá
NEBOJ SE A JDI DO TOHO,JÁ SE HÁČKOVAT NAUČILA PRÁVĚ OD BUBUBÁČKA NA YOUTUBE ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kača.M píše:
NEBOJ SE A JDI DO TOHO,JÁ SE HÁČKOVAT NAUČILA PRÁVĚ OD BUBUBÁČKA NA YOUTUBE
Jéé děkuju, tak to si mě potěšila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit