Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ahoj háčkařky… Můžu se k vám připojit??? S háčkováním začínám, ale už se stalo mojí vášní… Tak se vám chci pochlubit svými prvními vlaštovkami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzííí všechny jsou krásný ((-: je vidět, že máš talent (-: fakt krása ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím Zuzi, jsem tu nová a tak se rozkoukávám
. Jsem unešená z těch krásných čepiček co děláš. To jsi začátečnice?
Jsou úžasné a úžasná je holčička, to je tvoje „modelka“?
A co také…prodáš? …Jiným maminkám,které takové šikovné ručičky nemají?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pája32 píše:
Zdravím Zuzi, jsem tu nová a tak se rozkoukávám. Jsem unešená z těch krásných čepiček co děláš. To jsi začátečnice?
Jsou úžasné a úžasná je holčička, to je tvoje „modelka“?
A co také…prodáš? …Jiným maminkám,které takové šikovné ručičky nemají?
![]()
Jestli prodám??? No nevím, jestli bych se odvážila - já takovej amatér ![]()
Každopádně ráda uháčkuji podle přání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzí jen se nestyď ((-: tobě to půjde jedna báseň ((-: já začínala háčkovat na zakázku podobně ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
zuzí jen se nestyď ((-: tobě to půjde jedna báseň ((-: já začínala háčkovat na zakázku podobně ((-:
Háčkuješ na zakázku??? Fakt??? No super, já to chci taky zkusit… Přítel mě do toho pořád tlačí… Každá koruna k mateřský dobrá, viď?? ![]()
Jen to pořád není dokonalý, tak musí člověk dát levně......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzi je na tobě s jakou cenou začneš. ale inspirací je hodně na FB. Moje stránky:
http://www.facebook.com/…ckyodRenicky udělej si podobné ((-: a když už jsem tady, tak dám jednu opičí na pokuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
zuzi je na tobě s jakou cenou začneš. ale inspirací je hodně na FB. Moje stránky:http://www.facebook.com/…ckyodRenicky udělej si podobné ((-: a když už jsem tady, tak dám jednu opičí na pokuk
Teeeeeeda, ty jsou překrásný… No víš, já vidím, že občas se tam najde nějakej nedostatek - třeba při zadním švu - a tak nemůžu dát asi cenu, jakou bych si představovala…
Já jsem zkusila hodit zatím tyhle moje výtvory na Mimibazar… Ale na FB bych mohla taky zkusit, třeba se někomu budou líbit, za to nic nedám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty možna bych pro tebe měla zakázku na aplikaci Minnie,neteři se moc líbí,ale ja nemám moc casu a ani bych ji tak krasnou neuměla. Kolik by jsi za ni chtela? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik píše:Šiš, ty mužský jsou všichni stejný
Háčkuješ na zakázku??? Fakt??? No super, já to chci taky zkusit… Přítel mě do toho pořád tlačí… Každá koruna k mateřský dobrá, viď??
Jen to pořád není dokonalý, tak musí člověk dát levně......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek píše: Šiš, ty mužský jsou všichni stejnýjá se k tomu také nedokopala, mám sebevědomí nula nula prd a je mi blbé si za to něco říct
![]()
Tak to jsme na tom stejně
On pořád říká, že když mě to baví, tak to mám zkusit… No jooo, ale když vím, že tam nějaká chybka je tak nevím… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky tak šev nikdy rovnej mít nebudete, musíte se s tím smířit ((-:, ale když děláte cik cak, tak to není moc vidět ((-: mě jde vždy mírně na jednu stranu. a jinak někdy s čepičkou bojuju i dva dny. někdy zvládnu tři za den, někdy jednu za týden. je to boj ((-:
jinak za tu aplikaci minnie - 60,– Kč. a to si nemyslím, že jsem drahá, obyč. vyšivaná aplikace z galanterky stojí kolikrát i padesát korun. Takže kdyžtak mi napiš do SZ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já zase nechápu, proč by za to měl někdo platit přes stovku
on mi zase vysvětlí, že i hnusy od větví jsou drahé,… no a tak je to se vším, pletu pedig, tak znovu …šiji pleny, opět to samé
a teď jsem se vrhla na patchwork ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit