Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
27.3.12 19:02

jo a na mmb já vůbec neprodávám. tam je dost háčkařek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.12 19:02
@Aty píše:
holky tak šev nikdy rovnej mít nebudete, musíte se s tím smířit ((-:, ale když děláte cik cak, tak to není moc vidět ((-: mě jde vždy mírně na jednu stranu. a jinak někdy s čepičkou bojuju i dva dny. někdy zvládnu tři za den, někdy jednu za týden. je to boj ((-:jinak za tu aplikaci minnie - 60,– Kč. a to si nemyslím, že jsem drahá, obyč. vyšivaná aplikace z galanterky stojí kolikrát i padesát korun. Takže kdyžtak mi napiš do SZ…

Jj, byla jsem tady v galanterce a tam tedy paní i prodává háčkované a chce za ně skoro 200kč - bez aplikace 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:03

kožíšku, stejně bych to zkusila, jsi děsně mnohostranná a ten tvůj styl si vždy někdo najde a navíc, čím víc toho budeš dělat tím budeš dokonalejší. já bych to zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:04

nojo tovíš ((-: zase si to ty lidi můžou zkusit a ošahat ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.12 19:07

No už týden tu mám tuhle čepičku a přemýšlím, zda ji vzít na prodej do MC, ale pořád nevím :zed: Jde spíš o to, že mě to baví a Honzík toho má moc :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:07
@Stune píše:
Aty možna bych pro tebe měla zakázku na aplikaci Minnie,neteři se moc líbí,ale ja nemám moc casu a ani bych ji tak krasnou neuměla. Kolik by jsi za ni chtela? ;)

jo stune už jsem tady radila, že si vytiskni nějakou minnie z netu, překresli na látku a udělej látkovou aplikaci např. z fleesu. je to rychlý a jednoduchý, taky seknu s háčkovanejma ((-: časem. zatím jsem líná stříhat a nemám tiskárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:09

kožíšku ještě přidělej kroucenej provázek a provleč, aby fakt seděla a neposouvala se nahoru a jdi do toho, budeš mít hned spoustu dalších zakázek ((-: a nešla bych pod 150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.12 19:10
@Aty píše:
kožíšku ještě přidělej kroucenej provázek a provleč, aby fakt seděla a neposouvala se nahoru a jdi do toho, budeš mít hned spoustu dalších zakázek ((-: a nešla bych pod 150,–

Myslíš k lemu? Je fakt, že při zkoušení trochu leze, ale vzorek na kluka zcela nevyhovující :mrgreen: Díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:12

prostě nějakýma těma dírama u lemu. jestli máš doma např. bílou stužku, tak provleč tu a zavaž na mašličku. nezapomeň opálit konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:14

jinak mému „zkušenému“ oku bylo hned jasný, že leze ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.12 19:16
@Aty píše:
prostě nějakýma těma dírama u lemu. jestli máš doma např. bílou stužku, tak provleč tu a zavaž na mašličku. nezapomeň opálit konce

Dobře zkusím, díky za tip :palec: :*

@Aty píše:
jinak mému „zkušenému“ oku bylo hned jasný, že leze ((-:
:lol: :lol: dle čeho se to pozná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
27.3.12 19:31
@Aty píše:
jo stune už jsem tady radila, že si vytiskni nějakou minnie z netu, překresli na látku a udělej látkovou aplikaci např. z fleesu. je to rychlý a jednoduchý, taky seknu s háčkovanejma ((-: časem. zatím jsem líná stříhat a nemám tiskárnu.

No Aty to je super nápad :D a to si neteř může i udělat sama :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.3.12 19:37
@kozisek píše: :lol: :lol: dle čeho se to pozná :mrgreen:

Směrem dolů se rozšiřuje… a u tohoto vzorku je moc pěkné, když uděláš takový hrubší lem - rantlík z krátkých nebo polodlouhých sloupků, on se tím ten konec srovná a zpevní… a fakt je spíš na holčičky, a moc hezky to vypadá i z nějaké melírované příze… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.3.12 19:47

Regi to napsala přesně ((-: Ale stužka stačí, a se může regulovat i obvod, tak abys zbytečně nepárala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.3.12 19:48

Díky, no mě se moc líbí, jsem jí našla na MMB a ukončila jak je psáno, ale fakt na holky :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat