Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
28.3.12 14:52
@Kali píše:
Děkuju, vyzkouším, ale co z toho vznikne za paskvil jsem zvědavá :mrgreen:

tak to zase rozpářeš a začneš znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
28.3.12 16:03

Holky a jestli se ještě můžu zeptat jak silné háčky používátete, doma jsem našla 6 a 0 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
28.3.12 18:24

@Regina Hero jů regíno, ty taky? krása

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
28.3.12 19:48

Regino-paráda :potlesk: :hug:
Aty-ten bambus úžasnej a čepky,není co dodat :potlesk: :hug:
Kali-používám nejraději 0 a 3 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 20:29
@Kali píše:
Holky a jestli se ještě můžu zeptat jak silné háčky používátete, doma jsem našla 6 a 0 ;)

Podle síly příze… ale třeba Camillu háčkuju 2,5 a všechny tyhle podobné bavlněné příze, silnější 3,5 - třeba Merino, Comfort a na GErlach nebo Montanu mám 6… původně jsem doma měla jen 2, tak jsem vběhla do galanterky a koupila si od každé velikosti, co tam měli… ale zjistila jsem, že nejlépe se mi dělá takovýma šedýma umělohmotnýma háčkama se zelenou rukojetí, ty se mi nejlépe drží a jsou takové fajn… z tenkého hliníkového mě chytají křeče do prstů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 20:31
@Šája píše:
@Regina Hero jů regíno, ty taky? krása

Díky…
I já, i já… žádná ruční práce mi není cizí, teda kromě paličkování, k tomu jsem se nedostala… a kreativním činnostem se nevyhýbám, takže ještě korálkuju, pokouším se o tiffany šperky, i když s páječkou zatím lehce bojuju a učím se… jen toho času kdyby bylo víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 20:31
@Jaroslava1 píše:
Regino-paráda :potlesk: :hug:
Aty-ten bambus úžasnej a čepky,není co dodat :potlesk: :hug:
Kali-používám nejraději 0 a 3 :hug:

Jaruš, díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
28.3.12 20:39

Regino-není zač,fakt jsi šikula :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.3.12 21:31

Regi jo tu značku mám taky moc ráda pony se myslím jmenuje ((-: a jinak tenké háčky si upravte ((-: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… obrázek v odkazu. já mám nejraději konické tvary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 22:01
@Aty píše:
Regi jo tu značku mám taky moc ráda pony se myslím jmenuje ((-: a jinak tenké háčky si upravte ((-: http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… obrázek v odkazu. já mám nejraději konické tvary.

Tak kdybych si upravovala háček, asi bych na to vzala fimo… vidíš, to je dobrý nápad… asi začnu koketovat i s fimem, stejně jsem to chtěla zkusit a jít na kurz, tak to vezmu i s tím háčkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 22:06

Aty, jo, tenhle jsem myslela… Pony… http://www.galanterka.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.3.12 22:54

fimo je sice fajn, ale doma ho většina z nás nemá, zato chlapy vesměs bez elektrické pásky nedají ani ránu ((-: jinak z fima si chci dělat vlastní knoflíky, ale to až půjdou někdy děti do školky a pak školy. chtěla bych se pak tvorbě té ruční víc věnovat, protože zatím to vypadá, že bych si vydělala cca podobně, jako kdybych chodila do práce. Po odečtení nákladů za dopravu. Teď prostě nemám čas dělat víc, není klid ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 23:03

No doma ho většina lidí asi nemá, ale není problém ho koupit a ono to docela chytne… a pak je to už fakt nebezpečné… hahaha…
A ano, souhlasím, když budou děti pryč, tak je to ideální stav k podobným činnostem… já povětšinou háčkuju a korálkuju po večerech, spát chodím i hodně po půlnoci a rána jsou pak náročná…
Jinak pásku doma máme taky, nejen černou, chlap je částečně elektrikář, ale naposledy jsem tím měla omotaná řídítka od kola, já radši to fimo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
28.3.12 23:06

(((-: no vidíš ((-: já to říkala, chlapy mají ele pásku ((-: no já se chystám pak i vytáhnout šicí stroj, až tu budu mít klid. umím šít, ale s dětma je to náročný. to je fakt jenom na ten háček, dá se v letu odhodit a člověk přijde max. o dvě oči ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.3.12 23:12

Jé, šicí stroj jsem oprášila vloni začátkem srpna… ušila jsem si komplet povlečení a nebesa do košíku pro mimčo a teď už se chystám udělat jim nějaké ty blbosti do pokoje, kapsář na zeď a polštářky a podobné věci… no, jenom až najdu volnou chvilku… ale už se chystám… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat