Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20656
21.3.12 18:04
kozisek píše:
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho :)
Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila :pankac: Má ji ve třech barevných variacích :mrgreen:

a já dělala nedávno pro kamarádku tyhle:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.3.12 18:13
sandrik píše:
kozisek píše:
Starrky píše:
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýho :)
Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila :pankac: Má ji ve třech barevných variacích :mrgreen:
a já dělala nedávno pro kamarádku tyhle:

Ty jsou také krásné, ty se budou hodit za měsíc :jazyk: z čehopak je to háčkované a jakpak? :oops: :mrgreen: Máš je i krásně sladěné :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
21.3.12 18:44

Děkuju :kytka: všechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.3.12 19:23

Taky přidávám své poslední práce. Aty, až zas vymyslíš nějaký návod, který budeš dávat na MMB, tak mi ho můžeš rovnou poslat, ať to tam pořád nemusím hledat :jazyk: . Co návod, to perla, takže já jsem jen taková tvoje opička :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.3.12 19:29

hkač díky ((-: jooo já a návody… no je to časově náročný ((-: ale když nějaký udělám, určitě ti ho rovnou pošlu ((-: a jinak ten svetřík je totálně bombovej ((-: vůbec celý komplet ((-: a mašinka je supééér ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.3.12 19:34

Jo, a Aty, normálně jsem po víc jak 20 letech zjistila, že blbě háčkuju dlouhý sloupek - jsem nenahazovala předem, ale až na konci 8o :mrgreen: :oops: . A to byl důvod, proč se mi ta čepička tak kroutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.3.12 19:43

jako žes nejdřív protáhla a pak nahodila? ((-: ale tak to se taky dělá ((-: ne? a jak jsi zjistila, že to děláš jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.3.12 20:00

Aty, blbě se to popisuje, ale bylo to asi tak, jako že jsem udělala krátký sloupek apak pak protáhla ještě jednou. Všimla jsem si toho u té vestičky, co jsem háčkovala z melírované Camilly, že tam v tom dírování byla tažená nitka. Tak jsem nelenila, podívala jse do chytré knížky a zjistila, že to dělám blbě. Říkala jslem to mamce, která mě háčkovat učila, a ona se divila, že ona to dělá jinak (správně) :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.3.12 20:02

to je zajímavý ((-: ale zkusím ((-: mám ráda spirály ((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
21.3.12 20:21
sandrik píše:
Děkuju :kytka: všechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé

Já si to myslela :palec: a jak je máš dělané, to jsou krátké sloupky? na to blbě vidím :oops: :oops: bych zkopírovala.

Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčil :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
21.3.12 20:48

Holky díky za tipy, ale asi se na to vykašlu. Jak se udělalo hezky, tak malej mi nechce čepice nosit a pořád si je rve z hlavy dolů. Jediný co mi trošku vezme na milost je slaboučká bavlněná čepička, ale i to je občas boj. Ach jo - jako já bych mu tak ráda něco vytvořila a on to nechce nosit - no nenaštve to? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
21.3.12 21:46
kozisek píše:
sandrik píše:
Děkuju :kytka: všechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé

Já si to myslela :palec: a jak je máš dělané, to jsou krátké sloupky? na to blbě vidím :oops: :oops: bych zkopírovala.

Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčil :potlesk: :potlesk:

obecně - dlouhé sloupky, ale pro správnou velikost placky navíc ještě jeden KS teda ona každá vyšla trochu jinak :nevim: :oops: já podle návodu prostě dělat neumím, pořád +/- od oka a pak mám problém udělat dvě stejný no :mrgreen: a ta hnědá je kombinace dlouhý, polodlouhý a krátký sloupek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
22.3.12 11:53

Ahoj, mě se návody od ATY taky líbí, je to srozumitelné i pro laika. Já jsem zase jinej případ, háčkovat jsem se učila sama podle netu před 3 měsíci, čepiček už mám několik, ale mě se na dětech nelíbí :oops: Takže uháčkuji a šup s ní do šuplíku :mrgreen: :roll: :oops: Dělám to pro zábavu, ale poslední dny kde nic tu nic. Malej mě visí pořád u nohy. Hodím foto, mpje druhá čepička a první rukavičky v životě :lol:
Jinak jsem oproti vám laik a začátečník, tak to berte s rezervou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
22.3.12 11:57

jé goldenko, krásné ((-: moc slušivé ((-: a jsi šikula ((-: a třeba si zvykneš a začne se ti to na dětech líbit? (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
22.3.12 14:47
sandrik píše:
kozisek píše:
sandrik píše:

Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčil :potlesk: :potlesk:
obecně - dlouhé sloupky, ale pro správnou velikost placky navíc ještě jeden KS teda ona každá vyšla trochu jinak :nevim: :oops: já podle návodu prostě dělat neumím, pořád +/- od oka a pak mám problém udělat dvě stejný no :mrgreen: a ta hnědá je kombinace dlouhý, polodlouhý a krátký sloupek

To mám nastejno, včera jsem mu dělala ještě jednu podle Aty, stejná vlna, stejný počet ok a stejně jsem jí skoro celou párala, protože byla velká, naštěstí tohle upravit zvládnu, důležitý je základ :palec: :mrgreen:

Dívala jsem se právě na tu první a na tu hnědou, až se vyspí, jdu se pohrabat v Camille, co mám v zásobě :mrgreen:

Goldenko, mě se zase líbí na cizích, ale na vlastním mi ty aplikace přijdou dětinské :oops: :P Aspoň nejsem křáplá sama :mrgreen: Krásná čepička :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat