Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kozisek píše:Starrky píše:Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýhoMá ji ve třech barevných variacích
a já dělala nedávno pro kamarádku tyhle:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sandrik píše:kozisek píše:a já dělala nedávno pro kamarádku tyhle:Starrky píše:Podle Aty, také mám kluka a některé mi přijdou moc, tahle se mi osvědčila
Ahoj holky - potřebovala bych nějaký tip na jarní čepku pro kluka. Poraďte něco vyzkoušenýho. Všude jsou krásný čepky a kloboučky pro holčičky, ale pro kluka mě nic moc nezaujalo, tak se ptám tady. Ale jsem spíš začátečník, tak něco jednoduchýhoMá ji ve třech barevných variacích
Ty jsou také krásné, ty se budou hodit za měsíc
z čehopak je to háčkované a jakpak?
Máš je i krásně sladěné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju
všechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky přidávám své poslední práce. Aty, až zas vymyslíš nějaký návod, který budeš dávat na MMB, tak mi ho můžeš rovnou poslat, ať to tam pořád nemusím hledat
. Co návod, to perla, takže já jsem jen taková tvoje opička
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkač díky ((-: jooo já a návody… no je to časově náročný ((-: ale když nějaký udělám, určitě ti ho rovnou pošlu ((-: a jinak ten svetřík je totálně bombovej ((-: vůbec celý komplet ((-: a mašinka je supééér ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, a Aty, normálně jsem po víc jak 20 letech zjistila, že blbě háčkuju dlouhý sloupek - jsem nenahazovala předem, ale až na konci
. A to byl důvod, proč se mi ta čepička tak kroutila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jako žes nejdřív protáhla a pak nahodila? ((-: ale tak to se taky dělá ((-: ne? a jak jsi zjistila, že to děláš jinak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, blbě se to popisuje, ale bylo to asi tak, jako že jsem udělala krátký sloupek apak pak protáhla ještě jednou. Všimla jsem si toho u té vestičky, co jsem háčkovala z melírované Camilly, že tam v tom dírování byla tažená nitka. Tak jsem nelenila, podívala jse do chytré knížky a zjistila, že to dělám blbě. Říkala jslem to mamce, která mě háčkovat učila, a ona se divila, že ona to dělá jinak (správně)
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sandrik píše:
Děkujuvšechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé
Já si to myslela
a jak je máš dělané, to jsou krátké sloupky? na to blbě vidím
bych zkopírovala.
Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky za tipy, ale asi se na to vykašlu. Jak se udělalo hezky, tak malej mi nechce čepice nosit a pořád si je rve z hlavy dolů. Jediný co mi trošku vezme na milost je slaboučká bavlněná čepička, ale i to je občas boj. Ach jo - jako já bych mu tak ráda něco vytvořila a on to nechce nosit - no nenaštve to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kozisek píše:sandrik píše:
Děkujuvšechny jsou z Camilly, ty první dvě barevné kombinace (šedo-zel. a černo-zel.) si vybrala kamarádka sama a na tu první jsem pak ještě našila pejska, stejného jako je na té hnědé
Já si to myslela
Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčila jak je máš dělané, to jsou krátké sloupky? na to blbě vidím
![]()
bych zkopírovala.
![]()
obecně - dlouhé sloupky, ale pro správnou velikost placky navíc ještě jeden KS teda ona každá vyšla trochu jinak
já podle návodu prostě dělat neumím, pořád +/- od oka a pak mám problém udělat dvě stejný no
a ta hnědá je kombinace dlouhý, polodlouhý a krátký sloupek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mě se návody od ATY taky líbí, je to srozumitelné i pro laika. Já jsem zase jinej případ, háčkovat jsem se učila sama podle netu před 3 měsíci, čepiček už mám několik, ale mě se na dětech nelíbí
Takže uháčkuji a šup s ní do šuplíku
Dělám to pro zábavu, ale poslední dny kde nic tu nic. Malej mě visí pořád u nohy. Hodím foto, mpje druhá čepička a první rukavičky v životě ![]()
Jinak jsem oproti vám laik a začátečník, tak to berte s rezervou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jé goldenko, krásné ((-: moc slušivé ((-: a jsi šikula ((-: a třeba si zvykneš a začne se ti to na dětech líbit? (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sandrik píše:kozisek píše:obecně - dlouhé sloupky, ale pro správnou velikost placky navíc ještě jeden KS teda ona každá vyšla trochu jinaksandrik píše:
Já si to myslela
Aty, no, až budeš mít další návody, tak také můžeš poslat. Tamten se mi fakt osvědčila jak je máš dělané, to jsou krátké sloupky? na to blbě vidím
![]()
bych zkopírovala.
![]()
![]()
já podle návodu prostě dělat neumím, pořád +/- od oka a pak mám problém udělat dvě stejný no
a ta hnědá je kombinace dlouhý, polodlouhý a krátký sloupek
To mám nastejno, včera jsem mu dělala ještě jednu podle Aty, stejná vlna, stejný počet ok a stejně jsem jí skoro celou párala, protože byla velká, naštěstí tohle upravit zvládnu, důležitý je základ
![]()
Dívala jsem se právě na tu první a na tu hnědou, až se vyspí, jdu se pohrabat v Camille, co mám v zásobě ![]()
Goldenko, mě se zase líbí na cizích, ale na vlastním mi ty aplikace přijdou dětinské
Aspoň nejsem křáplá sama
Krásná čepička ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit