Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
26.2.12 18:36

hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 18:49

Aty, tak to nevím, páč udržet Anežku pozující se mi daří maximálně minutu, a tak dobrý foťák nemám, aby to stihl zaostřit :lol: . S Májou je to mnohem horší, takže fotit můžu tak akorát samotné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
26.2.12 18:51
hkac píše:
Aty, taky jsem zkoušela kšiltovku, ale nepovedla se mi moc vyfotit. Ale na hlavě vypadá moooc hezky, to by mě nikdy nenapadlo ;) .Já jsem na kšiltovku předělala jednu dřívější čepičku (na fotce je ještě bez kšiltu) a k ní uháčkovala Anežce (tj předškolandě) vestičku. Je nádherná, ale dala mi pěkně zabrat. Háčkovala jsem podle návodu na dospěláckou vestu a musela jsem ji hodně upravit (v tom návodu třeba měli zúžení v pase a rozšíření přes prsa, tak to jsem vynechala :lol: ) a musela jsem zkrátit rukávy, páč by mi to nestačilo. No ale hlavně jsem asi pětkrát začínala, než jsem pochopila, kde dělám chybu a proč se mi to pořád zúžuje :mrgreen: .

přenádherná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
26.2.12 18:52
Aty píše:
hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:

Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
26.2.12 18:54
Stune píše:
Aty píše:
hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:
Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé :think:

Hm, a já vůbec nevím vocogou :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
26.2.12 18:56
hkac píše:
Stune píše:
Aty píše:
Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé :think:
Hm, a já vůbec nevím vocogou :oops: .

http://www.fler.cz/zbozi?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
26.2.12 19:17
barvik píše:
Aty budu jen ráda :))Poki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala

tak to je piplačka, to znám … děláš z kordonetky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
27.2.12 18:34

Holky zase krásné věci :potlesk:
Aty taky sleduji tvé výtvory na FB,ve skupině háčkované čepičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
27.2.12 18:51

holky neblázněte a přidejte si mě do přátel (((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
27.2.12 20:00

Fajn,tak jdu na to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
28.2.12 07:29
poki píše:
barvik píše:
Aty budu jen ráda :))Poki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala
tak to je piplačka, to znám … děláš z kordonetky?

Mám místo kordonetky sněhurku a včera jsem si koupila o kouset větší katku jestli to s tím třeba nepůjde líp.. vůbec se mi do toho nechce, ale nemůžu jí zklamat. Jsem neměla souhlasit, že pomůžu dřív než mi řekla o co jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.2.12 16:16

Zdravím holky,
z čeho háčkujete na jar/léto čepičky.

A z čeho letní šatičky?

Mooooc díky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
29.2.12 18:33

ahoj siero, no je ideální bavlněná příze, nejznámější je asi camilla - ta je od madame triko a už nevím jak dál ((-: a pak česká velmi kvalitní příze z Níťáren třebová http://www.nitarna.cz/…i-prize.html tady jejich stránky, vesměs co najdeš v galanterkách až na tu madame, je z níťáren, myslím ty bavlněné letní příze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
29.2.12 20:52

http://www.babako.cz/…p/1321/1.jpg Ahoj holky, prosím nemáte některá návod na podobný klobouček? Chtěla bych ho bez vzoru a aby ten ohyb byl větší. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
1.3.12 16:35

MYŠKA A MALINOVÁ BEKOVKA PRO HOLKY OD KAMARÁDKY A ČERNÁ ČEPKA JE PRO MĚ
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...