Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty, tak to nevím, páč udržet Anežku pozující se mi daří maximálně minutu, a tak dobrý foťák nemám, aby to stihl zaostřit
. S Májou je to mnohem horší, takže fotit můžu tak akorát samotné
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:
Aty, taky jsem zkoušela kšiltovku, ale nepovedla se mi moc vyfotit. Ale na hlavě vypadá moooc hezky, to by mě nikdy nenapadlo.Já jsem na kšiltovku předělala jednu dřívější čepičku (na fotce je ještě bez kšiltu) a k ní uháčkovala Anežce (tj předškolandě) vestičku. Je nádherná, ale dala mi pěkně zabrat. Háčkovala jsem podle návodu na dospěláckou vestu a musela jsem ji hodně upravit (v tom návodu třeba měli zúžení v pase a rozšíření přes prsa, tak to jsem vynechala
) a musela jsem zkrátit rukávy, páč by mi to nestačilo. No ale hlavně jsem asi pětkrát začínala, než jsem pochopila, kde dělám chybu a proč se mi to pořád zúžuje
.
přenádherná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:
Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:Aty píše:Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé
Hm, a já vůbec nevím vocogou
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:Stune píše:Hm, a já vůbec nevím vocogouAty píše:Jako její věci jsou taky krásné, ale přijdou mi strašně drahé
hkač, už se těším na foto modelky v kompletu, jako vestička je dokonalá ((-: musím říct, že tento styl se mi líbí víc než tuniky od vendulky maderské ((-:.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barvik píše:
Aty budu jen rádaPoki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala
tak to je piplačka, to znám … děláš z kordonetky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zase krásné věci ![]()
Aty taky sleduji tvé výtvory na FB,ve skupině háčkované čepičky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:barvik píše:tak to je piplačka, to znám … děláš z kordonetky?
Aty budu jen rádaPoki kamarádka si šije srdíčka a chce na ně háčkovanou kraječku, podobně jako na fotce. Jsem na to zvědavá, nerada bych ji zklamala
Mám místo kordonetky sněhurku a včera jsem si koupila o kouset větší katku jestli to s tím třeba nepůjde líp.. vůbec se mi do toho nechce, ale nemůžu jí zklamat. Jsem neměla souhlasit, že pomůžu dřív než mi řekla o co jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím holky,
z čeho háčkujete na jar/léto čepičky.
A z čeho letní šatičky?
Mooooc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj siero, no je ideální bavlněná příze, nejznámější je asi camilla - ta je od madame triko a už nevím jak dál ((-: a pak česká velmi kvalitní příze z Níťáren třebová http://www.nitarna.cz/…i-prize.html tady jejich stránky, vesměs co najdeš v galanterkách až na tu madame, je z níťáren, myslím ty bavlněné letní příze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.babako.cz/…p/1321/1.jpg Ahoj holky, prosím nemáte některá návod na podobný klobouček? Chtěla bych ho bez vzoru a aby ten ohyb byl větší. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MYŠKA A MALINOVÁ BEKOVKA PRO HOLKY OD KAMARÁDKY A ČERNÁ ČEPKA JE PRO MĚ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit