Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kači-paráda,já taky ráda pletu,s háčkem už jedu 2 rok a taky mě to chytlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kači super ((-: kittynka je moc pěkná ((((-: a pletené věci taky, k tomu já asi nikdy tíhnout nebudu, je to děsně dlouhý (((-: něco uplést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty: ani není,když se vytrénuješ,menší čapku máš za hodku,vestu-podle vzoru a velikosti tak 6-8hodin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky vy jedete a těch věcí háčkovaných.
Nejradši bych háčkovala od rána do večera a všechno bych chtěla zkusit, jen toho času:-((.Sabinka (1,5roku)mi dá čas spíše večer, však to znáte. Návody a rady jsou tu super, jen tak dále…jen řeším většinou jakou přízi a vel. např. Lady Luxus je zimní a dobře se s ní dělá, jen mi připadne taková silonová, nebo co..takže nevím. nešlo by trochu popsat ty příze na jaké období a spokojenost, nebo to musí každá vyzkoušet si sama,hm?
Teď jsem doháčkovala synovi konečně čepku tu elastickou,myslím že se mi povedla, ale nespočetně jsem ji párala, to by jste nevěřili. Doma mi říkaly, že už by to dávno letělo, nakonec jsem vydržela ![]()
Teďkom mám rozdělanou jarní čepku ( z Camilly, ale zdá se mi opět jaksi tužší, tak nevím jestli je to jen můj pocit, nebo co)
Kači také bych se chtěla naučit pléct, kdysi jsem uměla jen hladce a obradce ![]()
Holky jste všechny tak šikovné a těch věcí nádherných, snad i já budu někdy takhle háčkovat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulko, mrkni k nám do otevřené diskuze https://www.emimino.cz/…lsi/diskuse/ a zažádej si o členství, jestli chceš…
holky určitě poradí, je nás tam hodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veru díky za odkaz, na dizkuzi pravidelně nakukuji, můžu tedy zažádat o členství do skupiny , pokud je to nutné ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jestli chceš přispívat, tak musíš požádat o členství, jinak nebudeš moct psát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm,
nejsem pisálek, ale pravidelně vás čtu a samozdřejmě i inspiruji. V háčkování jsem začátečník, takže otázek bude asi dost.Mohu mezi Vás?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulka píše:
Hm,
nejsem pisálek, ale pravidelně vás čtu a samozdřejmě i inspiruji. V háčkování jsem začátečník, takže otázek bude asi dost.Mohu mezi Vás?
jasně že jo, vpravo nahoře je „Zažádat o členství ve skupině“, moderátor Šája tě určitě pustí, nejde o pisálkovství, ale když potřebuješ poradit, tak to musíš napsat, mohla by si to psát i tady, ale většina z nás nemá čas číst i tuhle diskuzi, takže je to lepší tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewulka píše:
Hm,
Jasně že můžeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ewvulko: jestli umíš hladce a obrace-umíš v podstatě vše co potřebuješ ![]()
můžu taky i do té druhé diskuze?
plosím plosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kača.M píše:
ewvulko: jestli umíš hladce a obrace-umíš v podstatě vše co potřebuješmůžu taky i do té druhé diskuze?
plosím plosím
pošli si žádost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit