Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
25.11.11 17:23

stune máš to pěkný (-. ale ten klobouček z KS taky chci udělat ale až na jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 17:25
Ajinecenka píše:
Aty, dceři se líbila už mooc na PC. A což teprve až ji budeme mít doma. Já zase nemám v tomto moc fantazie, tak si nechám ráda poradit.
Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím

áji tak hlavně, žes mě neposlala někam (((-: jako myslela jsem, že přes den budu háčkovat na synátorovy, ale ti naši draci, to je opět na bohnice, noc tojistí ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.11.11 17:27
Aty píše:
stune máš to pěkný (-. ale ten klobouček z KS taky chci udělat ale až na jaro.

To už je na jaro :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 17:28

stune jo já to chápu ((-: chtěla jsem napsat, ale až na JAŘE ((-.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.11.11 17:35
:mrgreen:
Aty píše:
stune jo já to chápu ((-: chtěla jsem napsat, ale až na JAŘE ((-.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 17:35

jo holky ještě vám tu hodím svou bekovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.11.11 18:21
To bych neudělala, :lol: No v noci už já ani na oči nevidím… Děti maji pořád enrgie, co?
Aty píše:
Ajinecenka píše:
Aty, dceři se líbila už mooc na PC. A což teprve až ji budeme mít doma. Já zase nemám v tomto moc fantazie, tak si nechám ráda poradit.
Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím
áji tak hlavně, žes mě neposlala někam (((-: jako myslela jsem, že přes den budu háčkovat na synátorovy, ale ti naši draci, to je opět na bohnice, noc tojistí ((-:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 18:23

Aji stále doufám, že se to zlepší, vydržím to ještě rok, pak mi máju vezmou konečně do předškoláků do školky a jestli nevezmou dvojčata, což nevezmou, tak budu mít doma pár hodin jenom dva, to snad budu zvládat snáž ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
25.11.11 18:32
Aty píše:
Aji stále doufám, že se to zlepší, vydržím to ještě rok, pak mi máju vezmou konečně do předškoláků do školky a jestli nevezmou dvojčata, což nevezmou, tak budu mít doma pár hodin jenom dva, to snad budu zvládat snáž ((-:

je ty más stejně staré dvojčata jako já malou :)
no mít ji tu 2×, tak mě odvezou :) máš můj velký obdiv :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 18:44

stune a to mám ještě čtyřletou a kus, ta vydá za tři dvojčata ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
25.11.11 18:52
Aty, tak to jsem myslela, že nejstarší dcera chodí do školky! Nevzali ji? Ta by to už potřebovala, že? Tak to máte doma fakt dost živo. Mně stačí ti dva lumpíci, co máme, jsou rok po sobě, tak mám pořád taky co dělat.
Aty píše:
Aji stále doufám, že se to zlepší, vydržím to ještě rok, pak mi máju vezmou konečně do předškoláků do školky a jestli nevezmou dvojčata, což nevezmou, tak budu mít doma pár hodin jenom dva, to snad budu zvládat snáž ((-:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
25.11.11 21:38

Aty - a jak je na té bekovce dělaný ten proužek kolem šiltu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 22:05

poki to je takový řetízek, na mmb jsem ho kdysi viděla, ale jinak ho znám od mojí mamky, a já ho pro vás hledala včera, ale ten návod na mmb jsem už nenašla a já prostě nevím, jak se ten řetízek jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
25.11.11 22:20

http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tak tady ((-. já věděla, že je toněco od šňůrky, ale zadávala jsem stále šňůrka a ona je to šňůra ((-:

přečti si určitě komentáře, jsou tam i videa, jak jsem viděla. šňůrka je to krásná ((:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.11.11 22:42

ahojík
takže na co si vzpomenu!
Daši super, že balíček dorazil! na bambulkovou šálu potřebuješ jedno klubíčko když je to MAXI TEDDY a když je to TEDDY tak budeš potřebovat klubíčka dvě
již dle názvu - maxi teddy má velké nopky, teddy - je má o polovinu menší..
ale na dětskou šálku bych řekla že malé nopky jsou lepší.. velké efektnější.. bílou ráchel jsem udala.. manžel ji předal v Humpolci!
Jinak ATY máš to fakt krásný! a i ostatní jsou moooc hezký!
mě moří to, že právě vidí medvěda všichni ho chtějí… vidí sovy.. a všichni chtějí sovy! když mám jen barvičky ráda experimentuju!
KEROLEN děkuju! jj už jsem to zvládla.. ale ještě dělám dvě.. a fakt se ti ta tvoje pro šáju moooc povedla.. byla jsem rozhodnutá, že kdyby mi to nešlo písnu ti sz…
BERRY jsem ráda, že jsem tě dnes poznala.!!!!! tvoření zdar! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat