Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
stune máš to pěkný (-. ale ten klobouček z KS taky chci udělat ale až na jaro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajinecenka píše:
Aty, dceři se líbila už mooc na PC. A což teprve až ji budeme mít doma. Já zase nemám v tomto moc fantazie, tak si nechám ráda poradit.Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím
áji tak hlavně, žes mě neposlala někam (((-: jako myslela jsem, že přes den budu háčkovat na synátorovy, ale ti naši draci, to je opět na bohnice, noc tojistí ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
stune máš to pěkný (-. ale ten klobouček z KS taky chci udělat ale až na jaro.
To už je na jaro ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune jo já to chápu ((-: chtěla jsem napsat, ale až na JAŘE ((-.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
stune jo já to chápu ((-: chtěla jsem napsat, ale až na JAŘE ((-.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:Ajinecenka píše:áji tak hlavně, žes mě neposlala někam (((-: jako myslela jsem, že přes den budu háčkovat na synátorovy, ale ti naši draci, to je opět na bohnice, noc tojistí ((-:
Aty, dceři se líbila už mooc na PC. A což teprve až ji budeme mít doma. Já zase nemám v tomto moc fantazie, tak si nechám ráda poradit.Aty píše:
moje další sestava, vyšívanou vločku jsem si půjčila od poki myslím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aji stále doufám, že se to zlepší, vydržím to ještě rok, pak mi máju vezmou konečně do předškoláků do školky a jestli nevezmou dvojčata, což nevezmou, tak budu mít doma pár hodin jenom dva, to snad budu zvládat snáž ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
Aji stále doufám, že se to zlepší, vydržím to ještě rok, pak mi máju vezmou konečně do předškoláků do školky a jestli nevezmou dvojčata, což nevezmou, tak budu mít doma pár hodin jenom dva, to snad budu zvládat snáž ((-:
je ty más stejně staré dvojčata jako já malou ![]()
no mít ji tu 2×, tak mě odvezou
máš můj velký obdiv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
stune a to mám ještě čtyřletou a kus, ta vydá za tři dvojčata ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty - a jak je na té bekovce dělaný ten proužek kolem šiltu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki to je takový řetízek, na mmb jsem ho kdysi viděla, ale jinak ho znám od mojí mamky, a já ho pro vás hledala včera, ale ten návod na mmb jsem už nenašla a já prostě nevím, jak se ten řetízek jmenuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.mimibazar.cz/navod.php?… tak tady ((-. já věděla, že je toněco od šňůrky, ale zadávala jsem stále šňůrka a ona je to šňůra ((-:
přečti si určitě komentáře, jsou tam i videa, jak jsem viděla. šňůrka je to krásná ((:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík
takže na co si vzpomenu!
Daši super, že balíček dorazil! na bambulkovou šálu potřebuješ jedno klubíčko když je to MAXI TEDDY a když je to TEDDY tak budeš potřebovat klubíčka dvě
již dle názvu - maxi teddy má velké nopky, teddy - je má o polovinu menší..
ale na dětskou šálku bych řekla že malé nopky jsou lepší.. velké efektnější.. bílou ráchel jsem udala.. manžel ji předal v Humpolci!
Jinak ATY máš to fakt krásný! a i ostatní jsou moooc hezký!
mě moří to, že právě vidí medvěda všichni ho chtějí… vidí sovy.. a všichni chtějí sovy! když mám jen barvičky ráda experimentuju!
KEROLEN děkuju! jj už jsem to zvládla.. ale ještě dělám dvě.. a fakt se ti ta tvoje pro šáju moooc povedla.. byla jsem rozhodnutá, že kdyby mi to nešlo písnu ti sz…
BERRY jsem ráda, že jsem tě dnes poznala.!!!!! tvoření zdar! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit