Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
stune hele nee lada luxus je vlnap a to mám daleko mám poblíž vlniku.. ![]()
jinak jsem zpět a holky neměli vše… máte sz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký dne všem,zatím mám rozdělány jen 2 čepky,ale nestíhám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky tu papuga mají hnědo bílý melír, tmavěji modro-bílý melír, světle modro - bílý melír a žluto bílý melír.. od všeho poslední klubíčka až 4 klubíčka..
cena 26 kč…
JINO na medvědy šedá není a nebude! a na medvědy ta rachel č. 63 taky už není a nebude!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
holky tu papuga mají hnědo bílý melír, tmavěji modro-bílý melír, světle modro - bílý melír a žluto bílý melír.. od všeho poslední klubíčka až 4 klubíčka..
cena 26 kč…
JINO na medvědy šedá není a nebude! a na medvědy ta rachel č. 63 taky už není a nebude!!!
jsou to lumpi
nechápu, tak dobře se jim to prodává a oni toho udělají tak málo, nechápu jejich obchodní strategii
![]()
No Maci a z čeho teda budeš dělat medvědy??
myslíš, že se nějaká vhodná příze najde ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, dočítám diskuzi, ale nějak u toho nestíhám sedět ![]()
Zatí jsem uháčkovala čepičku na sebe, ale přemýšlím jakou udělat aplikaci.. Neporadíte mi prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barviku, čepička je moc pěkná
, zajímá mě jak jsi dělala tu spodní část, to jsou KS píchané do přední části očka? nebo jak? vypadá to moc zajímavě ![]()
aplikaci nějakou hodně jednoduchou kytičku a v jedné barvě třeba té fialkové, nebo šedé, ať to vynikne, co třeba tato
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško nee, typuju že to jsou zadní reliéfní sloupky ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ališa píše:krasnyden1 píše:
Holky, poradily byste mi, kde kupujete příze na netu??? A jestli je tu nějaký liberečák, tak i v kamenným obchodu? Děkuji moc…jinak háčkuji tu kostičku a je to moc hezkéAlišo, moc děkuji za radu
Ahoj,
chodím do Koruny, ale teď jsem objednávala z netu u paní co dávaly holky odkaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
veveruško nee, typuju že to jsou zadní reliéfní sloupky ((-:
aty nechápu… ony jdou udělat z ks reliéfní sloupky?
vidím, že se mám hodně co učit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ahoooooj ![]()
Mám na vás prosbu, můj synek miluje beránka Timmyho, tak bych mu ho chtěla uháčkovat. Třeba jen jako aplikaci na čepku, nebo i jako zvířátko a vycpat. Nemáte třeba některá návod???
Kdyby jooo, dejte mi vědět, budu moc ráda
Děkuju!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak se dělám s tou žirafou z toho návodu na žirafu, hrocha a zebru a tedy, je to pakárna
Ten návod místy nechápu, ale co už, vždycky jsem si nějak poradila
Až to dodělám, tipuju, tak za půl roku, dám foto
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:a asi tam ještě tento týden pojedu!
Maci ahoooj
Tak já po pár dnech nakouknu a Ty si klidně jedeš do Vlniky a já to propásnu
Ale pokud bys tam ještě jela, mohla bych Tě taky otravovat a poprosit o nějaký nákup a následné zaslání
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:
barviku, čepička je moc pěkná, zajímá mě jak jsi dělala tu spodní část, to jsou KS píchané do přední části očka? nebo jak? vypadá to moc zajímavě
aplikaci nějakou hodně jednoduchou kytičku a v jedné barvě třeba té fialkové, nebo šedé, ať to vynikne, co třeba tato
Aty má pravdu
jsou to zadní reliéfní z dlouhých sloupků. Strašně jednoduché
návod jsem použila tento akorát jsem ten konec jsem neudělala střídavě, protože se mi víc líbil tento vzor
jinak děkuju za kytí. Zkusím
já už tu jednu mám, ale není to ono..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík
Terry jj písni SZ co bys chtěla.. název příze a číslo barvy a počet kusů.. s tím, že v té papuga mají víc barev než je na eshopu.. to jsem ale psala jaké…
jinak veveruško máš pravdu! kdybyste viděli jak jsou vybraní v bambulkových přízích! prostě děs!
a medvědy? já nevím dnes nebyl čas abych okukovala z čeho by se ještě daly dělat.. ale pozor! i bílá Rachel už byla nějak dost vybraná!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit