Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
21.11.11 18:23

stune hele nee lada luxus je vlnap a to mám daleko mám poblíž vlniku.. :wink:
jinak jsem zpět a holky neměli vše… máte sz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
21.11.11 19:08

Hezký dne všem,zatím mám rozdělány jen 2 čepky,ale nestíhám :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.11.11 19:25

holky tu papuga mají hnědo bílý melír, tmavěji modro-bílý melír, světle modro - bílý melír a žluto bílý melír.. od všeho poslední klubíčka až 4 klubíčka..
cena 26 kč…
JINO na medvědy šedá není a nebude! a na medvědy ta rachel č. 63 taky už není a nebude!!! :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.11.11 19:26

:palec: a asi tam ještě tento týden pojedu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.11.11 20:15
Macík74 píše:
holky tu papuga mají hnědo bílý melír, tmavěji modro-bílý melír, světle modro - bílý melír a žluto bílý melír.. od všeho poslední klubíčka až 4 klubíčka..
cena 26 kč…
JINO na medvědy šedá není a nebude! a na medvědy ta rachel č. 63 taky už není a nebude!!! :-?

jsou to lumpi :cert: nechápu, tak dobře se jim to prodává a oni toho udělají tak málo, nechápu jejich obchodní strategii :roll: :zed:

No Maci a z čeho teda budeš dělat medvědy?? :think: myslíš, že se nějaká vhodná příze najde ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.11.11 20:17

Ahoj holky, dočítám diskuzi, ale nějak u toho nestíhám sedět :D
Zatí jsem uháčkovala čepičku na sebe, ale přemýšlím jakou udělat aplikaci.. Neporadíte mi prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.11.11 20:26

barviku, čepička je moc pěkná :palec: , zajímá mě jak jsi dělala tu spodní část, to jsou KS píchané do přední části očka? nebo jak? vypadá to moc zajímavě :potlesk:
aplikaci nějakou hodně jednoduchou kytičku a v jedné barvě třeba té fialkové, nebo šedé, ať to vynikne, co třeba tato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
21.11.11 20:29

veveruško nee, typuju že to jsou zadní reliéfní sloupky ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.11.11 20:33
Ališa píše:
krasnyden1 píše:
Holky, poradily byste mi, kde kupujete příze na netu??? A jestli je tu nějaký liberečák, tak i v kamenným obchodu? Děkuji moc…jinak háčkuji tu kostičku a je to moc hezké

Ališo, moc děkuji za radu :-)))

Ahoj,

chodím do Koruny, ale teď jsem objednávala z netu u paní co dávaly holky odkaz.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
21.11.11 20:40
Aty píše:
veveruško nee, typuju že to jsou zadní reliéfní sloupky ((-:

aty nechápu… ony jdou udělat z ks reliéfní sloupky? :think: vidím, že se mám hodně co učit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.11.11 20:41

Holky ahoooooj :-)
Mám na vás prosbu, můj synek miluje beránka Timmyho, tak bych mu ho chtěla uháčkovat. Třeba jen jako aplikaci na čepku, nebo i jako zvířátko a vycpat. Nemáte třeba některá návod??? :lol: :lol: :lol: Kdyby jooo, dejte mi vědět, budu moc ráda :hug: Děkuju!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.11.11 20:42

Jinak se dělám s tou žirafou z toho návodu na žirafu, hrocha a zebru a tedy, je to pakárna :zed: Ten návod místy nechápu, ale co už, vždycky jsem si nějak poradila :jazyk: :mrgreen: Až to dodělám, tipuju, tak za půl roku, dám foto :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.11.11 20:44
Macík74 píše: :palec: a asi tam ještě tento týden pojedu!

Maci ahoooj :-D Tak já po pár dnech nakouknu a Ty si klidně jedeš do Vlniky a já to propásnu :mrgreen: Ale pokud bys tam ještě jela, mohla bych Tě taky otravovat a poprosit o nějaký nákup a následné zaslání :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
21.11.11 20:44
veveruskaa píše:
barviku, čepička je moc pěkná :palec: , zajímá mě jak jsi dělala tu spodní část, to jsou KS píchané do přední části očka? nebo jak? vypadá to moc zajímavě :potlesk:
aplikaci nějakou hodně jednoduchou kytičku a v jedné barvě třeba té fialkové, nebo šedé, ať to vynikne, co třeba tato

Aty má pravdu :) jsou to zadní reliéfní z dlouhých sloupků. Strašně jednoduché :) návod jsem použila tento akorát jsem ten konec jsem neudělala střídavě, protože se mi víc líbil tento vzor :) jinak děkuju za kytí. Zkusím :) já už tu jednu mám, ale není to ono..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
21.11.11 21:19

ahojík
Terry jj písni SZ co bys chtěla.. název příze a číslo barvy a počet kusů.. s tím, že v té papuga mají víc barev než je na eshopu.. to jsem ale psala jaké…
jinak veveruško máš pravdu! kdybyste viděli jak jsou vybraní v bambulkových přízích! prostě děs!
a medvědy? já nevím dnes nebyl čas abych okukovala z čeho by se ještě daly dělat.. ale pozor! i bílá Rachel už byla nějak dost vybraná! :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat