Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
18.11.11 18:25

jééé, to jsou krásné věcičky… no, já právě pomalu finišuji na své druhé čepičce…snad se mi už konečně povede a nebude volná,… vypadá, že bude ok… ještě bych chtěla zjistit, jak se dělají ty kytičky na ozdobu… poradíte mi? A nemáte někdo návod na nějaké ty prstové rukavice, abych měla udělaný komplet??? Díky moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
18.11.11 19:07

Macíku-díky,spíš se jen odreagovávám,to mám místo čokolády u televize :mrgreen: I když tu si taky dám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
18.11.11 19:27
veveruskaa píše:
poki píše:
tak mám nový baretek, špatně se to fotí …
Poki ten je úžasnej, jde udělat i ve velikosti pro dospělého? už se na něj fakt chystám, až dodělám komplet pro švagra…

jo, bez problémů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
18.11.11 19:28
Macík74 píše:
poki jsi úžasná! ten prostě neumím! tak daleko jsem se ještě nedostala.. :think: :palec:

jé děkuji, ale ten návod je super, tam není co nechápat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
18.11.11 19:31

Jaruško - kráááása :palec: :palec: - mně se nejvíc líbí ty komletky bílo modro oranžový :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.11.11 19:33

krásnyden - já dělám kytičku - návod na MMB jmenuje se kytička na pět řad.. :wink: určitě najdeš!
a prstové rukavice! jsi dobrááá! to bych si netroufla.. snad palčáky či návleky ty ještě snadnějši
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
 http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.11 19:39

Tak já jsem dokončila čepičku, ještě přemýšlím, zda jí nějak dozdobit okraj… koukala jsem, že pikotky asi nebudou těžké… a na hlavě sedí jako ulitá…
Macíku, děkuji za návod na kytičku… ta je moc pěkná…ještě jsem přemýšlela nad nějakou plstěnou aplikací, ale nemám zkušenost, co to udělá dohromady třeba při praní…
Rukavice chci zkusit, třeba je pokořím… kdyby ne, tak párat umím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
18.11.11 20:40
Macík74 píše:
Janka je! vylezou chlupy.. proto ji obracím a počítám s tím celou dobu..
a už je hotovo?????? jak to šlo?

Ještě ne -snad to zítra dodělám,já nejsem tak zručná jako ty. Pomalu, ale jistě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
18.11.11 20:47

janka ok! už se těším na fotku!
a já dodělala čepici a šálku jen teď a fotka bída ta tmavá je taková hodně červeno vínová.. spíš to na fotce vyznívá jako hnědá,… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.11 20:55

tak tady je

tu je mé prvodílo… teda první nepárané… moc díky Aty za rady… jen mi trochu jde šejdrem ten šev…nevím čím to je…ale snad to časem vychytám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
18.11.11 21:02

krásný dne, mě taky sem tam jde, na to je fígl, já např, dvě řady začínám hned první oko a pak třetí řadu začínám až druhé oko a to poslední v té řadě píchám do Pevného oka a ona se řada zase srovná ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
18.11.11 21:03

Ahoj holky
chci se zeptat máte zkušenost s přízi Liliput?spíš mi to nejak nejde než jde :nevim: tak nevím co s tím.děkuji.
PS: máte to tady moc hezký :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.11 21:04
Aty píše:
krásný dne, mě taky sem tam jde, na to je fígl, já např, dvě řady začínám hned první oko a pak třetí řadu začínám až druhé oko a to poslední v té řadě píchám do Pevného oka a ona se řada zase srovná ((-:

Já jsem někde viděla i nějaký nápad jak na to, ale prostě to nevyšlo… ale jelikož je černá, tak to není vidět… u barevných to vychytám :-) jsem moc ráda, že mi sedí na hlavě… musela jsem placku nakonec udělat ještě o 2cm menší než u té první, co mi byla volná (tu někomu zkusím udat :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.11 21:08

Ještě jsem se chtěla zeptat…dneska jsem si koupila vlnu Baby Storex. Vypadá efektem trochu jako perlovka a je krásně měkká. Máte s ní někdo zkušenosti? Kolikátkou háčkem na čepičky a jestli není lepší ji dát dvojitě? Mně totiž přijde taková slabší.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
18.11.11 21:21

Máte krásné výrobky všechny.

Macík74 píše:
Janka udělám 10 ŘO a začnu růžovou obháčkovávat KS dokola přičemž v obloučku dělám do jednoho očka po dvou ks. aby se mi to nestahovalo..
objedu k růžové si taky přidávám vodící nit.. něco růžového..
když to jednou objedu dokola.. pak si vezmu bílou a jedu DS a znovu 1× obháčknu.. pokud chceš uši větší - delší začni na víc ŘO… :palec: snad ti to pomůže.. a jak se z ní dělá??? není to nejhorší jen ten začátek ne??

Kolikrát prosímtě děláš kolečko růžovou a pak tou bílou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat