Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Stune a Veveruško krásné čepule
Začla jsem plést čepuli a zjistila,že potřebuji krátké jehlice.Tak jsem namydlená, protože dneska jsou zavřené obchody.
Maci a to budeš mit hotovo a pak už nic?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
Veveruško tak tvoje kittynka je už max. vychytaná ((-: ty ouška jsou super ((-: jak je děláš? normálně 3 DS do jednoho očka? a to první polosloupek?
No vidíš a zrovna tahle se mi nezdá moc povedená, ta první byla lepší ![]()
- no já jsem se snažila podle tvého návodu, máš tam psané 3KS, no se mi to zdálo málo, tak jsem udělala 3KS do jednoho očka pak ještě jeden KS, pak otočila, do 2. očka další KS a pevné očko
, ale pokaždé to dělám trochu jinak, ptž vždycky zapomenu, jak jsem to dělala předtím, musím jich udělat víc za sebou.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:veveruskaa píše:Nene je to hnědá ale je fakt doost tmavá, no já ji nevzbirala
ahoj holky
Stune čepka paradní, jaký to je vzorek?a barva to asi není černá, že?
snažila jsem se ji zjemnit tou kremovou;)
vzorek je přední a zadní reliéf. Návod tuším od Aty,já ale podle návodu nejela. Tak nějak jsem pochytila to,co se tu o tom psalo a prubla jsem to
aha, takže střídání předního a zadního reliéfního sloupku hned vedle sebe, jo? no to musím zkusit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:
Stune a Veveruško krásné čepule
Začla jsem plést čepuli a zjistila,že potřebuji krátké jehlice.Tak jsem namydlená, protože dneska jsou zavřené obchody.
Maci a to budeš mit hotovo a pak už nic?
Daši, tak to je naprd ![]()
tak začni něco jiného háčkovat, a zítra koupíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky pomoc, mám trochu problém s čepkou pro švagra, resp. s velikostí, má obvod 58, a podle vzorce 58:3,14 vychází průměr placky 18,5cm, no udělala jsem 18cm a jela dál a asi v půlce čepky změřila obvod a zjistila jsem že jsem na 50cm
, jak je to možný??, jsem pako? nebo je to normální, no tak jsem vypárala a zkusím to ještě trochu zvětšit…
Je teda u čepek pro dospělé ten výpočet stejný? nebo je to nějak jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veveruško no jestli bylo 50 cm. tak bych řekla, že jsi moc utahovala a jinak by mu určitě byla ((-: teď si vem, že na obvod 50 cm, ti vychází poloměr cca 22 cm. tedy 44 cm v klidovém stavu (((-: doporučuji zkoušet na sobě, a když ti bude volná, tak to bude ok a pak zkusit na nějakém chlapovy, můj má taky 58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty no právě, docela jsem utahovala, a zkusila na sobě a měla jsem trochu problém ji narvat na hlavu, a to mám 56, můj chlap má 61, takže to zkoušet nemůžu
, no a právě švagr má hlavu jak koleno, takže to musí sedět tip top…, takže poopravím poslední řadu placky a pojedu navolno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško já ještě klidně přidám během háčkování když vidím, že mám obvod menší !! ale to už moc nerozšíříš.. takže v jedné řadě přidám i z boku postupně 4 oči.. a v další řadě nic.. a pak zase… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
veveruško já ještě klidně přidám během háčkování když vidím, že mám obvod menší !! ale to už moc nerozšíříš.. takže v jedné řadě přidám i z boku postupně 4 oči.. a v další řadě nic.. a pak zase…
maci díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janka jejda nene až dodělám medvědy - tak hned jedu čepici, šálu, pak další zajíčkovou pro novorozence, a dvě sovičky klučičí pro kluky - to vše musím stihnout do pátku tedy příštího! a pak jedu dál růžovou chlupatku, a další dvě čepulky s nákrčníkama pro dvojčátka.. snad jsem na nikoho zatím nezapomněla…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško jen ji nesmíš mít úzkou moc nahoře..... protože pak by rozšíření bylo blbé.. ale to budeš mít ok!!! uvidíš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jukněte dodělávám třetí nákrčník! snad se budou líbit!
jj určitě se budou líbít jsou pěkné, to máš z Rachel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janka jj ten vršek.. z béžovo hnědé..
a pak je UZAY lavanta (prostě barevně aby to k tomu šlo a to se těžko schánělo)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jukněte dodělávám třetí nákrčník! snad se budou líbit!
maci to je nádherný trio
, to je pro sourozence? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit