Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Veverusko: Jsi zlatá, děkuju moc
Na Kitty se taky chystám a taky čepičku s klapičkama - do té jsem se ještě nepustila, tak jsem zvědavá, co z toho vyleze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veveruško bílá je lada luxus a zbytek je Gloria 4 nitě ((-:
holky máte to krásný
maci zásoby a barvy perfektní ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky dík… no jenže stejně když jdu dělat zakázku tak si zákaznice většinou nevyberou a jedu koupit!
ale te´d ne!!! takže buď vyberou z aktuální nabídky.. nebo mají smůlu!
![]()
ajo - ty botičky jsou boží!!!! fakt krásné! a k těm čepulkám fakt super!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no maci, tak u mě si zákaznice vybírají barvičku, ale jinak já si jedu tak nějak po svém ((-:, ale vždy než začnu, tak jim pošlu barvičky z kterých budu dělat i když je sem tam úplně jiná. to bych chodila jenom nakupovat. no dochází mi světle růžová.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,krásné věci.
Moni-parádní dílka a malá je kouzelná ![]()
Aty-parádní kravičky ![]()
Macíku-teda pěkná zásoba a krásné barvy ![]()
Ajo-super ![]()
Já mám další čepku,foto hodím až se to do nťasu naučím vkládat pomocí flešky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty koukala jsem na FB na ty kravičkovské šály, jsou nádherné, mohla bys prozradit jak je děláš? ten reliéf jsem asi pobrala, ale začátek mě zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
Moje první bekovka
poki ta je nádherná
podle kterého návodu jsi dělala? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki pěkná..
no mě napíše zákaznice bavy jaké to chce.. a když nemám tak sháním! ale teď mám nakoupeno! a už nebudu! prostě je to co je! a budu dělat z toho!
holky a to mám např. fialové tři! nebo růžové taky.. modré dvě.. je v tom teď hodně peněz..
snad to udám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruskaa píše:poki píše:poki ta je nádherná
Moje první bekovka![]()
![]()
podle kterého návodu jsi dělala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško ty šály nejsou z reliéfu, jsou z DS akorát stále píchaných do zadní nitky, ne přes celé oko a háčkované jsou na šířku ne na dýlku. no to jsem si uháčkovala obdélník požadované délky a pak jsem doháčkovala jenom DS s tím, že jsem ubírala klasicky 2 oka z obou stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci, tedy zásoba OHROMNÁ!!!
A peníze neřeš, vyděláš to v čepičkách a svetrech a ještě vyděláš vlastně mnohem víc, nakonec budeš nechutně bohatá
Viď to pozitivně
![]()
Macík74 píše:
Aty jsou božííí!
a vypodšité!!![]()
jo jo je z čeho pracovat! a to je jen aktuálně.. na svetry mám zásobu z vlnapu.. ale to mám schované v krabicích pod postelema.. je tam lada, lada multicolor,perleta
![]()
![]()
a další..
vůbec bych nechtěla počítat kolik v tom je peněz![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:veveruskaa píše:http://www.mimibazar.cz/navod.php?…poki píše:poki ta je nádherná
Moje první bekovka![]()
![]()
podle kterého návodu jsi dělala?
díky, přesně tu jsem si myslela, mám ji taky v plánu… výhledově ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit