Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
krok 3 - až mám dostatečně omotáno, prostříhnu a na druhé straně svazuju (manžel pomůže
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a je to venku
… já jsem prostě líná furt vytvářet ty kruhy z papíru, tyhle kostky jsou pořád připraveny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
a je to venku![]()
![]()
![]()
… já jsem prostě líná furt vytvářet ty kruhy z papíru, tyhle kostky jsou pořád připraveny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
EVo kráááása!
a hele hned podšitá fleesem nooo dost dobrý!
já jsem si domluvila podšití s místní švadlenou.. jen to tedy vyjde asi o 50 - 80 kč více za čepici, která bude podšitá.. já to sama neudělám.. nemám mašinu a neumím šít..
No, já taky žádná švadlena nejsem a stroj mi přinese ježíšek…
Takže šiju v ruce a návod na podšití jsem si vymyslela, všechno mi přišlo moc složitý. Dala jsem ho i MMB - http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Bambulky jsem do teď dělala z kolečka ze čtvrtky, v pátek mi přišel bambulkovač, takže dneska jsem dělala první bambulkovačem a je to pohodlný, bambule za 3 minutky hotová ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki píše:
krok 2 - omotávám modrou vlnu - tvořím bambuli
To je dobrý, to by mě nenapadlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ališa píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám „lezu“ do zaběhnuté diskuse, ale potřebovala bych poradit. Chci dělat háčkovanou čepičku na zimu, ale nevím z čeho.V háčkování jsem začátečník a prckovi jsem zatím dělala čepičky z Merina. Jedna je z reliéfních sloupků a zdá se mi taková silnější. Předem děkuju.
Já dělám zimní dvojitě z Angory od Madame Tricote Paris, jsou krásně huňatý a měkkoučký. A pak taky z příze Star.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík my dnes zumba dvouhodinovka a bombááá!
a pak oslava u rodičů další obžérství.. tak jsme tu až teď.. šájo jj necháme si jí patentovat. a to mám z dneška objednávku z fleru na další
![]()
a ještě na čepuli a šálu!
zas toho mám prostě moooooc!
na těch kostkách je to dobrý! ale tak velké nemám.. taky střihám karton..ale i tak mi přijde že když jí namotám hodně.. že není nic moc!
bambulkovač co mám vyhlídlý je ok na to, že se dá rozpojit na dvě půlky a nemusíte stříhat přízi.. ale motat dle potřeby z klubíčka.. ale
komu že to dnes přišel???? prosím nemohla bys do detailně nafotit?? a pak jak je děláš??? postup? dííík
jinak zimní dělám z Dory a možná i dvojité.. já dělám jednoduchou..
když je fakt zima šupnu kapuci na hlavu na čepku a dobrý..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jsem dosělala čepičku pro mrně. Nejsem tak dobrá jak Macík, že udělá jednu za večer, mi to trvá trochu dýl.Tak to pošlu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, jsme u našich tk není moc čas na net, snažím se makat na té čepici, po kouskách…
Kajada - to by mě naprdlo teda pořádně, chudě, taková ztráta
![]()
Aty háčkovaný nákrčník?? to mě zajímá
máš na to nějaký návod? ![]()
4kila vlny týýýjo, to bude masakr
![]()
EvaEvule vítej, máš krásně výtvory
![]()
a návod luxusní, určitě použiju aspoň nejmíň na ty střapce ![]()
Maci zajíček nádherný, z toho se v américe potento
fakt si to nech patentovat ![]()
Poki kostka je super, ale nemáme doma takové velké
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
J-a-n-k-a píše:
Ahoj, tak jsem dosělala čepičku pro mrně. Nejsem tak dobrá jak Macík, že udělá jednu za večer, mi to trvá trochu dýl.Tak to pošlu
Daši čepička super
, holky to tu myslím řešily jak dělat tuhle miminkovskou
a neboj mě trvá čepka i 3 dny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit