Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
poki píše:
a já včera doháčkovala setík pro dvouletýho chlapečka
poki nádhera
ti šnečci jsou fakt super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:
Ahojky holky se šikovnýma rukama!![]()
Nechce se mi dočítat, háčkujete některá čepky i na prodej? Potřebovala bych nějakou fešáckou ušanku..
Díky..
holky háčkují na prodej, určitě se ti některá ozve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poki díky ![]()
Ten tvůj setik zase na 1* Podrzenou
Fakt je super.
Příspěvek upraven 04.11.11 v 14:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojík tak já zas vykoupila vlniku!
a klidně se fakt holky ozvěte.. když budete vědět co! koupím a pošlu vám to.. snad se poštou do 50 kč vejdeme.. já jsem vybrala na toho medvěda jinou když tamta došla.. ale jsem z toho stále rozpačitá.. ty byly prostě hezčí!!! bééé
a koupila jsem jedno klubo té JINO na toho medvěda.. zkusím ho! je měkoučká a příjemná a hooodně chlupatá..
já na zakázku pletu… ale teď tu mám tak na 14 dní práci.. takže pokud bys počkala.. písni sz.. popř. jsou tu i ostatní holky..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mrkněte.. dřív jsem dělala medvědy z tohoto…ta uprostřed a ta vpravo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teď jsem sehnala tuto.. a nevím co k tomu přidat na ten kraj.. jestli tu jednu.. nebo druhou.. prosím vás o názor!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám v podpisu.. odkaz a myslím že aty taky.. tak jukni.. každá z nás máme maličko jiný styl.. tak si vyber co se ti líbí.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maci to se dalo čekat
, aspoň máš hromadu materiálu, dyť ty jedeš jak ďas, hele a JINO tam byla i taková hnedohnědá s bílou, tu jsi nevzala? ta by se na ty tvoje medvědy taky hodila, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
teď jsem sehnala tuto.. a nevím co k tomu přidat na ten kraj.. jestli tu jednu.. nebo druhou.. prosím vás o názor!
maci já bych dala asi tu trošku tmavší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tahle http://www.prizevlnika.cz/…65972694.jpg
tady je ve velkém, ta by na toho medvěda šla ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
veveruško jo jo tu měli taky.. ale mě přijde už moc chlupatá.. tahle moje má ten chlup jakoby kratší.. je to ta samá co má šája tu zajíčkovou.. a co jsem dělala tak ta byla jakoby méně chlupatá a slabší.. stejně musíš dát vodicí nit jinak jsi v háji!
a díky.. no koupila jsem jí k tomu, tu doru béžovou jsem vzala jen tak.. protože já z dory háčkuju.. a tuhle barvu ještě nemám a béžová je taky v kurzu..
no a to mám ještě k tomu dvě příze jako slabé jako na přidání k tomu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit