Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
4.11.11 22:29

EVo kráááása!
a hele hned podšitá fleesem nooo dost dobrý!
já jsem si domluvila podšití s místní švadlenou.. jen to tedy vyjde asi o 50 - 80 kč více za čepici, která bude podšitá.. já to sama neudělám.. nemám mašinu a neumím šít.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
4.11.11 23:32

Ty jo,s tím balíčkem me to mrzi ale stanou se horší věci,ja zrovna nedávno ztratila pro me hooodne cennou věc a skoro 5dni jsem probrecela,ale nenadelas nic ;(

Prospi se a bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
5.11.11 00:24

tak já ještě za večer udělala zajíčkovou pro švagrovou.. a bude se nosit až v Americe.. letí tam za neteří.. tak to bude dárek! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
5.11.11 00:26

macíku krása - měly bychom si jí spolu nechat patentovat :lol:
a spíš ty někdy? jsi jako já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
5.11.11 08:45

Maci :palec:

Evi - moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
5.11.11 08:55

Maci moc hezkej zajiček ;)
Evo paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
5.11.11 11:22

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám „lezu“ do zaběhnuté diskuse, ale potřebovala bych poradit. Chci dělat háčkovanou čepičku na zimu, ale nevím z čeho. :nevim: V háčkování jsem začátečník a prckovi jsem zatím dělala čepičky z Merina. Jedna je z reliéfních sloupků a zdá se mi taková silnější. Předem děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
5.11.11 11:48
Ališa píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám „lezu“ do zaběhnuté diskuse, ale potřebovala bych poradit. Chci dělat háčkovanou čepičku na zimu, ale nevím z čeho. :nevim: V háčkování jsem začátečník a prckovi jsem zatím dělala čepičky z Merina. Jedna je z reliéfních sloupků a zdá se mi taková silnější. Předem děkuju.

Ahoj :)
já teď dělám z dvojitého merina a jsem teda max. spokojená :) myslím, že na zimu bude krásně teploučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
5.11.11 16:12

Evi hezké výtvory. a jak děláš bambule, máš bambulkovač?
Macíku zajíčková parádní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
5.11.11 16:15

Holky, doporučte nějaký ten bambulkovač:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.11.11 19:02

holky nevím, jak děláte bambule, ale my jsme je ve škole dělali tak, že jsme si kružítkem udělali na čtvrtku (šlo by to udělat i na nějaký plastový desky) dvě kolečka jedno menší a jedno větší. TO větší obstřihli a vystřihli to menší, takže vznikl takový jakoby kruh. To udělat 2× obě kolečka spojit a obmotat. Pak opatrně rozstřihnout po obvodu trošku rozpojit ty kolečka a tu mezeru svázat vlnou. Pak úplně odstranit ty kolečka a máte hotovou bambulku :wink: Pokud to všechny znáte, tak se omlouvám, ale ten bambulkovač mi přišel na dost podobném principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
5.11.11 19:10

já dělám bambule na mega bloks kostkách, co má maloch :oops: - něco takovýho http://stavebnice-megabloks.heureka.cz/…zova-80dilu/ … namotám mezi výstupkama, dobře se to prostřihává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
5.11.11 19:14

poki prosímtě tenpostup na kostkách vysvětli ((-: nechápu (((((-: a chci to znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
5.11.11 19:16
Aty píše:
poki prosímtě tenpostup na kostkách vysvětli ((-: nechápu (((((-: a chci to znát.

já to večer nafotím, ale docela se za to stydím, ale funguje to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
5.11.11 19:38

krok 1 - dám vlnu, kterou budu bambuli svazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...