Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
EVo kráááása!
a hele hned podšitá fleesem nooo dost dobrý!
já jsem si domluvila podšití s místní švadlenou.. jen to tedy vyjde asi o 50 - 80 kč více za čepici, která bude podšitá.. já to sama neudělám.. nemám mašinu a neumím šít.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo,s tím balíčkem me to mrzi ale stanou se horší věci,ja zrovna nedávno ztratila pro me hooodne cennou věc a skoro 5dni jsem probrecela,ale nenadelas nic ;(
Prospi se a bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já ještě za večer udělala zajíčkovou pro švagrovou.. a bude se nosit až v Americe.. letí tam za neteří.. tak to bude dárek! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku krása - měly bychom si jí spolu nechat patentovat ![]()
a spíš ty někdy? jsi jako já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám „lezu“ do zaběhnuté diskuse, ale potřebovala bych poradit. Chci dělat háčkovanou čepičku na zimu, ale nevím z čeho.
V háčkování jsem začátečník a prckovi jsem zatím dělala čepičky z Merina. Jedna je z reliéfních sloupků a zdá se mi taková silnější. Předem děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ališa píše:
Ahoj holky, omlouvám se, že Vám „lezu“ do zaběhnuté diskuse, ale potřebovala bych poradit. Chci dělat háčkovanou čepičku na zimu, ale nevím z čeho.V háčkování jsem začátečník a prckovi jsem zatím dělala čepičky z Merina. Jedna je z reliéfních sloupků a zdá se mi taková silnější. Předem děkuju.
Ahoj ![]()
já teď dělám z dvojitého merina a jsem teda max. spokojená
myslím, že na zimu bude krásně teploučká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Evi hezké výtvory. a jak děláš bambule, máš bambulkovač?
Macíku zajíčková parádní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky nevím, jak děláte bambule, ale my jsme je ve škole dělali tak, že jsme si kružítkem udělali na čtvrtku (šlo by to udělat i na nějaký plastový desky) dvě kolečka jedno menší a jedno větší. TO větší obstřihli a vystřihli to menší, takže vznikl takový jakoby kruh. To udělat 2× obě kolečka spojit a obmotat. Pak opatrně rozstřihnout po obvodu trošku rozpojit ty kolečka a tu mezeru svázat vlnou. Pak úplně odstranit ty kolečka a máte hotovou bambulku
Pokud to všechny znáte, tak se omlouvám, ale ten bambulkovač mi přišel na dost podobném principu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dělám bambule na mega bloks kostkách, co má maloch
- něco takovýho http://stavebnice-megabloks.heureka.cz/…zova-80dilu/ … namotám mezi výstupkama, dobře se to prostřihává
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki prosímtě tenpostup na kostkách vysvětli ((-: nechápu (((((-: a chci to znát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
poki prosímtě tenpostup na kostkách vysvětli ((-: nechápu (((((-: a chci to znát.
já to večer nafotím, ale docela se za to stydím, ale funguje to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit