Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ještě jedna.
A teď si jdu prohlídnout všechny vaše výtvory.
Co jsem zatím prolétla, tak jsou moc krásné, jste strašně šikovné
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Týýý jo, jsou bombový![]()
Díky
.
Nejlepší na tom je, že pro svého syna jsem uháčkovala jen asi 3, ještě před rokem! Teď kovářova kobyla chodí bosa
. Ale zase má na zimu napletených už asi 15 čepic
.
Zde kšiltovka (moc se mi nepovedlo foto
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Bayuško krááása!!!! je fakt, že na holky se to tvoří!!
Díky
.
No právě
, já chci taky holčičkůůů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Téda, tak jsem projela fotogalerii a je to fak nádhera
. Tolik šikovných rukou zde
.
Holky pletařky - jak se vám nejvíc osvědčilo plést čepice? Na rovných jehlicích a pak sešít nebo na ponožkových?
Já nejradši pletu na ponožkových, ale nějak se mi tam nelíbí ta volnější oka na konci každé jehlice
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, tak já dnes dodělala jednu pro Elinku na podzim, tak dávám foto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem našla jednu jahůdkovou. ![]()
Pletla jsem zatím jen dvě čepice a to na dospělačku a pletla jsem na kruhových jehlicích. Na dětské čepice bych určitě vzala taky ponožkové jehlice, protže se mi nelíbí ten šev v zadu, když se to plete na rovných. A ty volnější oka se vypráním tak nějak srovnají,ne? Aspoň u ponožek se mi to zdá, že to pak není nijak vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj pletené čepice jen na ponožkových, ale mám půjčené takové pěkné dlouhé. .dělávala jsem matýskovky.. podobné co měl Mates ve filmu S tebou mě baví svět.. s kšiltem jukněte..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tady ještě z boku.. pravá matýskovka byla teda háčkovaná, ale já to ještě neuměla… a loni v zimě ji nikdo nechtěl.. to už jsem uměla háčkovat.. ![]()
a dávám si záležet a to poslední očko hodně utáhnu a pak to to volnější nedělá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku - já ta očka taky utahuji pevněji než ostatní, ale stejně je to poznat. I když já utahuji celkově hodně, tak možná je to tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě růžová k TCM kombinéze té dívčí co byla.. starší kolekce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit