Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jé holky, všechny ty čepičky jsou mooooooc krásný
jste šikulky
taky bych chtěla malá uháčkovat čepičku, představovala jsem si takovou podzimní s přišitou kytičkou
ale nemůžu nikde najít návod podle kterého bych to pochopila a byla schopná udělat
zkoušela jsem něco z mmb, už teda asi před rokem, ale vyšla mi z toho čepice na slona
háčkuji zvířátka a teď jsem malé dělala šatičky
ale čepice bude fakt premiéra
teda háčkovaná, pletla jsem jich už celkem dost ![]()
Pokud máte některá nějaký jednoduchý návod/popis na čepičku pro roční dítko, tak bych byla moc ráda za odkaz nebo mailík
malá má obvod hlavičky asi 48cm.
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaroslava1 píše:
Aty-moc hezký,já se chystám taky na zimní k vánocům pod stromeček.Tak super inspirace![]()
![]()
díky za pochvalu (-: právě budu háčkovat šedou s růžovým lemem a srdíčkem a ještě miluju kombinaci hnědou s tyrkysem, takže tu mám rozháčkovanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
holky tak i já se pochlubím, můj poslední počin
No tak ta je úúúžasná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zamilovala jsem se tady do tý adidasový, tak jsem ji zkusila, no nesmí se na to koukat moc zblízka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Holky, zamilovala jsem se tady do tý adidasový, tak jsem ji zkusila, no nesmí se na to koukat moc zblízka
Však je hezounká
a myslím že poskakujícím dítkám na hlavičku nikdo z velké blízkosti nekouká
a neboj, mé výtvory taky nejsou dokonalé
myslím že my ty „chyby“ vidíme víc než ostatní, tak netřeba na ně upozorňovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Holky, zamilovala jsem se tady do tý adidasový, tak jsem ji zkusila, no nesmí se na to koukat moc zblízka
Je suprová
akorát na tento týden by se hodila nějaká „ledová“ ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10031.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10031.gif ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Saii-dobrá,mě se také nepovedla,pokusím se hodit foto.Ale každý pokus se cení
![]()
Tak tady je můj pokus a bačkůrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tééda holky to jsou výtvory.
Saii k tem velikostem ještě.Naše malá se narodila 3,90kg a 52cm - vel. hlavičky 35cm. Pak ve 3mes. měla 39cm a v půl roce 42cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit