Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šája píše:
jo mimochodem, když by jste někdo prodával něco z těch háčkovaných věcí po holčičkách, co už je malé, jsem zájemce
I já se vetřu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stune píše:saiiimona píše:Budem čekat na fotobarierka píše:Krásná
Dneska jsem domotala svou první bekovku. A řekla bych, že se povedla.:)))Tak holky, dnes se budu stavovat pro háček a pro přízi, tak jsem zvědavá, jestli něco pak vytvořim
Jej, to radši ani ne, v galanterce neměli háčky 3 a 2,5, tak ještě sháním háčky, to jsem na to zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holky, můj první pokus, no ještě se mam co učit, ale mam radost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Tak holky, můj první pokus, no ještě se mam co učit, ale mam radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teeeda Sai ty jsi žena činu.
Včera jsi ještě neměla ani háček a dneska už hotová čepička.
Povedla se ti. Ještě jednou pochvala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barierka píše:
Teeeda Sai ty jsi žena činu.Včera jsi ještě neměla ani háček a dneska už hotová čepička.
Povedla se ti. Ještě jednou pochvala.
Přesně tak ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:
Tak holky, můj první pokus, no ještě se mam co učit, ale mam radost
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11729.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11729.gif
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nooo vidíš a teď už to půjde jak po másle pár jich uděláš jen takovýchhle vychytáš.. a už ti to nebude stačit… a budeš zkoušet další a další.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
nooo vidíš a teď už to půjde jak po másle pár jich uděláš jen takovýchhle vychytáš.. a už ti to nebude stačit… a budeš zkoušet další a další..
Pravda, je to silně návykové
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj je to fakt a baví mě prostě překonávat svoje hranice..a řekla bych že každá další je ještě hezčí a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jj je to fakt a baví mě prostě překonávat svoje hranice..a řekla bych že každá další je ještě hezčí a tak..
Já začala pletením a vždycky jsem říkala, že háčkování pro mě není, že umím jen řetízek, krátký a dlouhý sloupek a že je to furt dokola a nic z toho nikdy nebude. No a už jsem zjistila, že když se chce, tak to jde. Teď jsem zrovna našla háčkovaného slona, zkoušela jsem podle jedné knížky a celkem se povedl. Ale neměla jsem nic na vyplnění, tak jsem ho vycpala zbytkama vlny a teď ho asi rozpářu a pokusím se sehnat někde něco na vycpání. Nám tu zrušili už dvě galanterky a tak tu teď nemáme ani jednu
. Té druhé mi líto není, páč tam prodával chlap, který tomu houby rozuměl, ale pořád radil. Jako když mi chybělo jedno klubko na svetr a já chtěla koupit další (po 2 dnech od nákupu), tak se mi snažil vnutit jiný odstín, že to nevadí, že kdyžtak udělám proužky
(a já měla skoro celý svetřík hotový a chyběl mně jen rukáv)
. Nebo se mi snažil na tmavé kalhoty vnutit barevnou kytičkovanou záplatu, že to skoro nebude vidět
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jee, holky, moc děkuju, pochvala od takovýhle odbornic obzlášť těší.
Ten návod na MMB je super, ještě jsem k tomu pustila youtube a už to jelo, ale bojim se těch ostatních a těžších vzorů a nevim pořádně jak vychytat velikost
Ale snad to přijde.. Holky a co přesbě používáte na zimní a co na ty lehký letní čepičky za přízi (vlnu?)
Dnes jedem do Náchoda, tak bych si tam něco nakoupila, i ty háčky, který tady neměly..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
hkac: co tam nacpat vatu?
No já bych chtěla, aby to bylo pratelný, což s vatou nebude, nebo jo? Háčkovala jsem ho vloni, kdy byla Mája maličká, takže jsem plyšáky čas od času prala. Teď už jen když je na nich špína vidět
. Ale toho slona bych stejně spíš někomu darovala, my máme plyšáku přes 100
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit