Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19976
16.8.11 21:49

tenhle jsem taky hrozně ráda dávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
16.8.11 21:54

Medvídek je úžasný :potlesk: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 21:56

jako děláte si prdelku s tou pletenou nádherou???? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.8.11 21:57

tady je lépe vidět…

modrá souprava (sladěná i s dudlíkem - který tam je mimochodem nainstalovaný jen na tu fotku - syn nechce dudlat :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 21:58

:lol: ještě se pokračuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
16.8.11 21:58

a poslední trpaslíčková a už vás nebudu zahlcovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 21:59

Tweety ten návod na klobouček, prosím :oops: :-D

Jako ty novorozenecké soupravičky jsou super, já to nemám nafocené, až ty starší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 22:00
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
16.8.11 22:01

jááááj trpaslíčková čepice je bombaaaa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.8.11 22:04

ježiši holky,vy jste teda DOST DOBRÉ :potlesk: :pankac: Ja chci taky neco takoveho umet :zed: holky a to jste byly samouci,nebo vas to nekdo ucil,jako priklad:poprve v zivote bych vzala ty jehlice na pleteni(nebo co to je)do rukou,je mozne abych se to sama nejak naucila?asi ne co :lol: :lol: kde jste se to ucily?a jen tak pro zajimavost,vyjdou ty vlny finance lepe,nez si zajit koput svetr? :mrgreen: me to fakt zajima,ja to chci taky umet neni tu nekdo ze vsetinska ze by jsme udelaly pletaci ,,seišn!" :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19976
16.8.11 22:06

klobouček dělala moje mamka podle tohodle návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

i to pletení je práce mojí mamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 22:07
marra píše:
ježiši holky,vy jste teda DOST DOBRÉ :potlesk: :pankac: Ja chci taky neco takoveho umet :zed: holky a to jste byly samouci,nebo vas to nekdo ucil,jako priklad:poprve v zivote bych vzala ty jehlice na pleteni(nebo co to je)do rukou,je mozne abych se to sama nejak naucila?asi ne co :lol: :lol: kde jste se to ucily?a jen tak pro zajimavost,vyjdou ty vlny finance lepe,nez si zajit koput svetr? :mrgreen: me to fakt zajima,ja to chci taky umet neni tu nekdo ze vsetinska ze by jsme udelaly pletaci ,,seišn!" :kytka:

Já se naučila už v těch dvanácti, třinácti, starší ročník - takže babi měla jasnou představu, co mě musí do svatby vše naučit :zed: :mrgreen: neumím paličkovat, ale jinak ty ruční práce docela ovládám :-P jsem jí za to zpětně vděčná :lol:
Na Honzíka pletu z Lady a jedno klubíčko - 35kč mi do roka stačilo na jeden svetřík :palec: práce na pár večerů, ale dá se za den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 22:08
tweetydee píše:
klobouček dělala moje mamka podle tohodle návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?…i to pletení je práce mojí mamky

Díky moc, zítra ve spací pauze se na to vrhnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
16.8.11 22:09

marro vyjde levněji koupit si svetr v obchodě ((-: Ten čas ti nikdo neproplatí (-:, ale je to koníček, takže pokud nikdo nepočítá ten čas, tak je to určitě levnější. jo a dá se to naučit jako samouk, díky youtube, kde je spoustu videonávodů se to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
16.8.11 22:11
Aty píše:
marro vyjde levněji koupit si svetr v obchodě ((-: Ten čas ti nikdo neproplatí (-:, ale je to koníček, takže pokud nikdo nepočítá ten čas, tak je to určitě levnější. jo a dá se to naučit jako samouk, díky youtube, kde je spoustu videonávodů se to dá.

No ale zase nesedíš na prázdno :mrgreen: mě třeba nebaví ani televize, když u toho nemám co dělat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat