Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu

tady je lépe vidět…
modrá souprava (sladěná i s dudlíkem - který tam je mimochodem nainstalovaný jen na tu fotku - syn nechce dudlat
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tweety ten návod na klobouček, prosím
![]()
Jako ty novorozenecké soupravičky jsou super, já to nemám nafocené, až ty starší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježiši holky,vy jste teda DOST DOBRÉ
Ja chci taky neco takoveho umet
holky a to jste byly samouci,nebo vas to nekdo ucil,jako priklad:poprve v zivote bych vzala ty jehlice na pleteni(nebo co to je)do rukou,je mozne abych se to sama nejak naucila?asi ne co
kde jste se to ucily?a jen tak pro zajimavost,vyjdou ty vlny finance lepe,nez si zajit koput svetr?
me to fakt zajima,ja to chci taky umet neni tu nekdo ze vsetinska ze by jsme udelaly pletaci ,,seišn!" ![]()
- Citovat
- Upravit
klobouček dělala moje mamka podle tohodle návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
i to pletení je práce mojí mamky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marra píše:
ježiši holky,vy jste teda DOST DOBRÉ![]()
Ja chci taky neco takoveho umet
holky a to jste byly samouci,nebo vas to nekdo ucil,jako priklad:poprve v zivote bych vzala ty jehlice na pleteni(nebo co to je)do rukou,je mozne abych se to sama nejak naucila?asi ne co
![]()
kde jste se to ucily?a jen tak pro zajimavost,vyjdou ty vlny finance lepe,nez si zajit koput svetr?
me to fakt zajima,ja to chci taky umet neni tu nekdo ze vsetinska ze by jsme udelaly pletaci ,,seišn!"
Já se naučila už v těch dvanácti, třinácti, starší ročník - takže babi měla jasnou představu, co mě musí do svatby vše naučit
neumím paličkovat, ale jinak ty ruční práce docela ovládám
jsem jí za to zpětně vděčná ![]()
Na Honzíka pletu z Lady a jedno klubíčko - 35kč mi do roka stačilo na jeden svetřík
práce na pár večerů, ale dá se za den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:
klobouček dělala moje mamka podle tohodle návodu http://www.mimibazar.cz/navod.php?…i to pletení je práce mojí mamky
Díky moc, zítra ve spací pauze se na to vrhnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marro vyjde levněji koupit si svetr v obchodě ((-: Ten čas ti nikdo neproplatí (-:, ale je to koníček, takže pokud nikdo nepočítá ten čas, tak je to určitě levnější. jo a dá se to naučit jako samouk, díky youtube, kde je spoustu videonávodů se to dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
marro vyjde levněji koupit si svetr v obchodě ((-: Ten čas ti nikdo neproplatí (-:, ale je to koníček, takže pokud nikdo nepočítá ten čas, tak je to určitě levnější. jo a dá se to naučit jako samouk, díky youtube, kde je spoustu videonávodů se to dá.
No ale zase nesedíš na prázdno
mě třeba nebaví ani televize, když u toho nemám co dělat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit