Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
já do hračetk dávám vatelín co je do bund došla jsem k nám do galanterky a tam jsem do ní kus dostala a zdarma! to se dá pak i vyprat!
na letní používám Danielu, Camillu, Limone a Cataniu… a na zimní převážně Doru, ale i ladu, a další.. ale tyhle nejvíc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
já do hračetk dávám vatelín co je do bund došla jsem k nám do galanterky a tam jsem do ní kus dostala a zdarma! to se dá pak i vyprat!
na letní používám Danielu, Camillu, Limone a Cataniu… a na zimní převážně Doru, ale i ladu, a další.. ale tyhle nejvíc..
Moc děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také vycpávám vatelínem,a nebo náplní do polštářků ![]()
Jinak pletu a háčkuji z dětských vln Batole,Ellian
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Maci, ta Dora jak se chová po více vypráních, má z ní také čepičku, ale přišlo mi, že pak není taková „hladká“, ale trochu chlupatí - nebo jak bych to nazvala, ne pouští, ale je taková roztřepená
tak nevím, třeba na svetřík, co udělá, Ladu mám ozkoušenou. Zase ta Dora je taková opravdu „efektní“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já na zimu Ladu,Elian a Miminu dvojmo. Letos budu zkoušet merino.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele jo jo ta Dora po vypráních trošku chloupek pouští… ale nějak jsem se nesetkala se zimní akryl přízí že by některá tohle nedělala… ![]()
JInak Elian nicky a Elian clasic taky používám.. záleží na berevné škále kterou si zákaznice přejí.. tak se snažím vyhovět.. dělala jsem třeba zimní dospělácké kulichy.. jen si už nepamatuji přízi ![]()
tahle byla pánská…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tenhle jsem háčkovala Anežce a když jsem ho teď chtěla dát Marušce (ve stejném věku), tak už jí byl malý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nějak motýkly jsem nikde nepochopila
takže je moc nedělám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inspirace
Já se tedy nemůžu pochlubit čepičkami, ale koukněte na můj obchůdek s háčkováním. http://www.fler.cz/zbozi?… Doufám že i tyhle výrobky se budou líbit =)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
Hele jo jo ta Dora po vypráních trošku chloupek pouští… ale nějak jsem se nesetkala se zimní akryl přízí že by některá tohle nedělala…
JInak Elian nicky a Elian clasic taky používám.. záleží na berevné škále kterou si zákaznice přejí.. tak se snažím vyhovět.. dělala jsem třeba zimní dospělácké kulichy.. jen si už nepamatuji přízi
tahle byla pánská…
Tak jestli to není tak hrozné, tak by to nevadilo, mě se Dora líbí moc, jak je nová a lesklá
je fakt, že Lada to dělá také, ale je „matová“, takže to ani nepřijde ![]()
Motýlka jsem ještě nezkoušela, také pěkný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Glee píše:
Já se tedy nemůžu pochlubit čepičkami, ale koukněte na můj obchůdek s háčkováním. http://www.fler.cz/zbozi?… Doufám že i tyhle výrobky se budou líbit =)
tak to je pro mě naprosto dokonalé! a hlavně nedokázala bych to!!! jsou krásné! dělávala moje babička, ale já je neumím!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já jsem udělala zimní z dory pro syna… a nosil ji skoro celou zimu a nemusela jsem jí prát! takže byla jak nová stále! ale jen od suchého zipu trošku se to chytlo… ale jinak ok!
je fakt, že jak je lesklá je krásná!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit