Háčkované čepičky - pochlubte se

• Fotoalbum (984)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
19.8.11 12:45

já do hračetk dávám vatelín co je do bund došla jsem k nám do galanterky a tam jsem do ní kus dostala a zdarma! to se dá pak i vyprat!
na letní používám Danielu, Camillu, Limone a Cataniu… a na zimní převážně Doru, ale i ladu, a další.. ale tyhle nejvíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
19.8.11 12:48
Macík74 píše:
já do hračetk dávám vatelín co je do bund došla jsem k nám do galanterky a tam jsem do ní kus dostala a zdarma! to se dá pak i vyprat!
na letní používám Danielu, Camillu, Limone a Cataniu… a na zimní převážně Doru, ale i ladu, a další.. ale tyhle nejvíc..

Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
19.8.11 12:53

Také vycpávám vatelínem,a nebo náplní do polštářků :-D
Jinak pletu a háčkuji z dětských vln Batole,Ellian :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.8.11 13:14
Macík74 píše:

Maci, ta Dora jak se chová po více vypráních, má z ní také čepičku, ale přišlo mi, že pak není taková „hladká“, ale trochu chlupatí - nebo jak bych to nazvala, ne pouští, ale je taková roztřepená :think: tak nevím, třeba na svetřík, co udělá, Ladu mám ozkoušenou. Zase ta Dora je taková opravdu „efektní“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
19.8.11 13:42

Tak já na zimu Ladu,Elian a Miminu dvojmo. Letos budu zkoušet merino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.8.11 14:41

Hele jo jo ta Dora po vypráních trošku chloupek pouští… ale nějak jsem se nesetkala se zimní akryl přízí že by některá tohle nedělala… :think:
JInak Elian nicky a Elian clasic taky používám.. záleží na berevné škále kterou si zákaznice přejí.. tak se snažím vyhovět.. dělala jsem třeba zimní dospělácké kulichy.. jen si už nepamatuji přízi :think:
tahle byla pánská…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
19.8.11 15:13

tohle je moje poslední dílo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.8.11 15:16

pěkná!! já dodělávám motýlkkovou! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
19.8.11 15:20

Tenhle jsem háčkovala Anežce a když jsem ho teď chtěla dát Marušce (ve stejném věku), tak už jí byl malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
19.8.11 15:20

já nějak motýkly jsem nikde nepochopila :( takže je moc nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.8.11 15:37

Inspirace

Já se tedy nemůžu pochlubit čepičkami, ale koukněte na můj obchůdek s háčkováním. http://www.fler.cz/zbozi?… Doufám že i tyhle výrobky se budou líbit =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4282
19.8.11 16:07

Glee-taky :potlesk: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
19.8.11 16:07
Macík74 píše:
Hele jo jo ta Dora po vypráních trošku chloupek pouští… ale nějak jsem se nesetkala se zimní akryl přízí že by některá tohle nedělala… :think:
JInak Elian nicky a Elian clasic taky používám.. záleží na berevné škále kterou si zákaznice přejí.. tak se snažím vyhovět.. dělala jsem třeba zimní dospělácké kulichy.. jen si už nepamatuji přízi :think:
tahle byla pánská…

Tak jestli to není tak hrozné, tak by to nevadilo, mě se Dora líbí moc, jak je nová a lesklá :lol: je fakt, že Lada to dělá také, ale je „matová“, takže to ani nepřijde :think:

Motýlka jsem ještě nezkoušela, také pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.8.11 16:10
Glee píše:
Já se tedy nemůžu pochlubit čepičkami, ale koukněte na můj obchůdek s háčkováním. http://www.fler.cz/zbozi?… Doufám že i tyhle výrobky se budou líbit =)

tak to je pro mě naprosto dokonalé! a hlavně nedokázala bych to!!! jsou krásné! dělávala moje babička, ale já je neumím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
19.8.11 16:12

no já jsem udělala zimní z dory pro syna… a nosil ji skoro celou zimu a nemusela jsem jí prát! takže byla jak nová stále! ale jen od suchého zipu trošku se to chytlo… ale jinak ok!
je fakt, že jak je lesklá je krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat