Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
barierka píše:
To jsou nádherní mrňousciA v tom pleteném, jak jsou roztomilí. Já už jsem se i setkala s názorem, že pletené věci jsou nemoderní
Ale ať si každý myslí co chce, mě se to k těm mrňouškům prostě hodí. Jsou v tom k sežrání.
ta doba, kdy to bylo nemoderní už je podle mě dávno pryč a začíná se to hodně vracet (mimochodem nejen do „mimi módy“)
jo a prcínkům to fakt moc sluší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tweetydee píše:barierka píše:
To jsou nádherní mrňousciA v tom pleteném, jak jsou roztomilí. Já už jsem se i setkala s názorem, že pletené věci jsou nemoderní
Ale ať si každý myslí co chce, mě se to k těm mrňouškům prostě hodí. Jsou v tom k sežrání.ta doba, kdy to bylo nemoderní už je podle mě dávno pryč a začíná se to hodně vracet (mimochodem nejen do „mimi módy“)
jo a prcínkům to fakt moc sluší
Jj, také jsem se s tím setkala, ale „nemoderní“ to bylo hlavně proto, že spousta holek to prostě neumí, narazila jsem na prodej v místní galanterce a dvě stovky bych za to také nedala
je jednodušší to druhému pohanit, než říct- jsem lepl, neumím to a nemá mi to kdo udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Až se zima zeptá
Dneska jsem domotala svou první bekovku. A řekla bych, že se povedla.:)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barierka píše:
tak ta je moc krásná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barierka píše:
Povedla se
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barierka píše:
a na bekovky je taky nejaky navod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Barierko-povedla
![]()
Taky jsem se setkala s názorem,že pleté věci jsou už za vodou,ale mě to neva a na malých dětech se mi to prostě líbí a když někdo něco potřebuje za symbolickou cenu ,vždycky ráda upletu a uháčkuji ,když jeto v mých silách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barierka píše:
Krásná
Tak holky, dnes se budu stavovat pro háček a pro přízi, tak jsem zvědavá, jestli něco pak vytvořim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, musím Vás všechny moc pochválit za tu nádheru.
Protože toho už máme doma hromady / svetříky, kloboučky …/, začala jsem háčkovat na barbiny, pro starší dcerku. To je vám taky paráda - hotovo za půl hodinky.
a radosti hromada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo mimochodem, když by jste někdo prodával něco z těch háčkovaných věcí po holčičkách, co už je malé, jsem zájemce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
saiiimona píše:barierka píše:Krásná
Dneska jsem domotala svou první bekovku. A řekla bych, že se povedla.:)))Tak holky, dnes se budu stavovat pro háček a pro přízi, tak jsem zvědavá, jestli něco pak vytvořim
Budem čekat na foto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit