Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@zuziiiiik AHOJ, podle mě samostatně asi ne, spíš s nějakou vodicí nití, na samostané háčkování (nepletu) je to málo chlupaté a moc tenké (musela bys hodně tenkým háčkem
, ale já nemám tolko zkušeností, třeba Aty @Aty poradí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda Z čeho jsi ty košíky háčkovala a je na někde návod nebo to máš jen z hlavy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@goldenka je to zkouška odvahy…rozděleno na díly, háčkováno z akrylu i z bavlny, krátké sloupky…pak sháčkováno…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik zuzi je to opravdu tenké jak píše veveru, je to efektní přípletová, takže si vem nějakou krásnou další přízi a zmixuj, výsledek bude moc pěkný ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
Jinak příze, pro miminečko… tak elian nicky je moc krásná příze a tou jsem dokonce před rokem a třičtvrtě začínala i já (((-: možná bych ještě někde našla čepici ((-: háčkovala jsem háčkem č. 2,5 a podle toho návodu co jsem ti poslala (((-:
Dotázek - na jakou roční dobu je Nicky na čepičku vhodná? Jaro/podzim nebo by šla i na léto?
- Citovat
- Upravit
Nepřihlášená, určitě i na léto, je poměrně tenká a určitě i v létě příjemná, není do vedra, to ale ani bavlněná z camilly ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda daniela je super příjemná ale to žmolkování je děsný )))-: jestli, tak doporučuji Pandu od Níťáren třebová, je to 98 bambus a 2 elastanu a je to dokonalá příze. ale jinak na léto máme čepičku i z elianu nicky a fakt pohoda ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji radu a návod-tedy jestli existuje. hrozně se mi líbí baretky - je něco takového pro kluky? Nebo bekovka. Myslím háčkované. Nemáte někdo odkaz na návod? Moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit