Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
http://www.vlnap.cz/…ilZbozi.aspx?… tady použila jsem tu zelenorůžovou a dělá pěkný maskáčový vzor ale i ostatní jsou podobné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty dělala jsem to z Ráchel, ale nevím na kolikátce to ta hvězda vyprala. Vypadá to strašně ty čepičky můžu vzít a vyhodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ája 35 píše:
@lenulina1979 Jsi šikulka - jako první dílo je to mooooc pěkný![]()
![]()
Souhlas s goldenkou - za chvíli budeš profík
Já hážu pár svých z poslední doby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daša 2 hm tak šedesátku to nesnese, ani dlouhý praní na čtyřicet, no… je to škoda, co… ale hele věz, že mě třeba izka pravidelně ztrácí mnou uháčkované čepice ((-: už jich zařvalo asi pět a mája si ztratila svou nejoblíbenější (-: růžovou viz můj první návod na tu s reliéfama, co je tak často zde používaná… už mě to ani nese…re. (((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojík holky, moc prosím o radu…
Háčkuju na zakázku tuhle čepičku na fotce… Už jsem ji dělala Natálce, ale teď nevím, aby seděla… Natálce jsem pořád zkoušela…
Mám obvod 44 cm… O kolik udělat placku větší a kolik sháčkovat??? Nebo jak velký by měl být spodní okraj čepičky, když ji jako položím???
Nechci paní zklamat, zkuste poradit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuziiiiik
Ahoj, posílám odkaz na stránku, kde je podrobně pospáno jak na míry háčkované čepičky.. http://cepicky.blogspot.cz/…cepicku.html
Háčkovala jsem podle toho návodu čepičky pro neteře a seděly jim
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte prosím o nějakém návodu na kokon, kuklu, sáček, pytlík na miminko-novorozence? Asi bych to ujáčkovala jako velkou čepičku, jen ty rozměry netuším. Díky za každý tip
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenulina1979 píše: Čepka uháčkovaná k bundě synovi
fakt přesná, jak od profesionála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aty píše:
@lenulina1979 tak ta je úplně přesná (((-: super ((-:
- načítám...