Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
no já zimní nejraději z elianu klasik (-:, ale toto bylo výslovné přání. jinak původně na jaro pozdim a léto ((-: Ty se máš, že máš výrobce kousek. nojono.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty já jsem z elianu clasik dělala nějaké čepičky.. když jsem nemohla sehnat barvu co bych potřebovala.. a mě se zdál dost „ostrej“… Ale taky jsem z něj háčkovala.. ale raději tu Doru ona je taková lesklá.
jo jo vlnika je od nás kousek.. a mají tam ceny dobrý..
ale nakupuju jen tu bambulkovou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám elian celkově moc ráda, miluju Elian Nicky, je úžasně hlaďoučký. Jinak ten klasik. No vidíš mě se nezdá (-: jediný co škrábe je s příměsí vlny ((-: a taky nesnáším mohér a mohérové příměsy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
elian nicky je fakt moc fajn! bohužel trošku chlupatí praním, ale která příze ne! co?
z elianu jsem pletla návleky na ruce.. myslím elian.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
což o to.. nosit, ale bez suchých zipů na bundě… a pak neprat.. ![]()
nee není to tak tragický..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda holky,zase krásné modely.A vlna od Aty,hezká taky u nás juknu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky - máte tu další nádhery
..... Aty - ta soupravička nemá chybu
… já jdu se svým druhým pokusem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki no nádhera ((((-: fakt za chvíli to bude ono, neboj ((-: http://www.mimibazar.cz/navod.php?… ještě jednou vkládám návod na kšilt, je opravdu jednoduchej ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki super! já mám požadavek na houmelesku.. ještě jsem jí nedělala.. a nějak se mi do ní nechce.. dělaly jste???? podle jakého návodu?? a z bavlny či něčeho jiného????
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
macíku nedělala, ale to je jednoduchý, trochu to rozšíříš a uděláš delší (-: a pak pěkný lem ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit