Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nooo tak jsem si myslela, že udělám rychlou zimní! abych jich měla víc pro tu švagrovou!
jen jsem vzala elian nicky!!! a je to děs! jde mi to strááášně pomalu! neumím dobře chytit ten zadní reliefní sloupek! protože jak je ten elian z několika nitek. vezmu půlku.. a nemůžu se trefit! ach jooo
ale už mám kus tak jí dojedu!
ale rychlá teda fááákt nebude.. třeba se to naučím, zatím mi ten zadní nejde.. a trefuju ho přinejmenším na dvakrát! ach jooo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macíku-neboj,raz dva ,nacvičíš a půjde to samo,já jsem na sebe taky zvědavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vzala jsem si větší háček jde to líp! ale stejně..
nějak ten DS a KS už mám v ruce..
ale vypadá to báječně!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj (-: jsme doma. maci určo by šla čapka celá z RDS, bude se ti točit, takže to bude taková vrtulka ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maciku, kdybys mě viděla a slyšela, jak jsem se rozčilovala při té své první bekovce a nešly mi ty rel.sloupky (a to jich tam bylo pár)..
Už mám zimní verzi a zjistila jsem, že mají holky skoro stejně velkou hlavu, takže sedí oběma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac, ty teda jedeš ((-: čepulka krásná, barvičky super (((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
Ta zimní šla rychle, jedna báseň. A přitom jsem ještě pekla a potahovala dort
.
- Citovat
- Upravit
Aty píše:
Ta zimní šla rychle, jedna báseň. A přitom jsem ještě pekla a potahovala dort
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:Aty píše:Ta zimní šla rychle, jedna báseň. A přitom jsem ještě pekla a potahovala dort
hkac, ty teda jedeš ((-: čepulka krásná, barvičky super (((-:.
To jsem psala taky já, jen jsem omylem zaškrtla anonymitu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aty píše:
teda musím říct, že jsem vymyslela fakt krásnou čapku ((-:
No to jó. Je krásně teplá a rychle přibývá. Navíc se dají krásně kombinovat barvy. A já se zas v háčkování posunula kousek dál - přišla jsem na chuť reliefním sloupkům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fakt pěkná kombinace.. a já jí dělám z elian nicky - a mám melírovanou tony do fialova a vypadá taky božsky! jen ještě není hotová! tak zítra jo?
jinak ATy HELE UDĚLEJ NÁVOD NA CELOU Z RS! nevím jak přidávat aby mi vycházelo jedno zhora a jedno zdola.. a vypadalo to dobře..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit