Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
nooo aty tak to zkus prosím! líbila by se mi fakt celá! taková
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pustím se do ní za 14 dní, to už nebudu mít žádnou zakázku (((-: a budu mít čas i na ty svoje děti ((-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky právě dokončená, škoda, že není světlo, fotka by byla hezčí ((-: no byla to fuška. Kočka od nextu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty jsi dobráááá! fakt pěkná! z čeho dělaná? v té žluté je vidět nitka že?? nafoť jí ještě jednou za denního světla jo?
![]()
já dělám tu z reliefních a už jsem to zas vypárala.. je možné že mi to nedělá jakoby čepičku, ale placku???
mám moc očí??? sakra to je věda.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
maci základní placka je opravdu placatější, pak asi tak dvě řady pořád vypadají jak placka, vzor je hodně pružný, ale pak se to začne stáčet a je z toho pěkný tubus. pořád si počítej, po každém řádku, abys měla pořád stejný počet oček, až bude po základní placce. placku jsem zkoušela i tu klasickou, ale k tomu vzorku to vypadalo blbě, takže jsem skončila u té téměř úplně rovné placce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čapku už bohužel nenafotím. manžel poslední tři bral dnes ráno do práce, měla by si je u něj vyzvednout jedna maminka.
jinak ano ve žluté je lesklá nitka, aplikace je ze žinylky (žinylka je na to skvělá ((-:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty vydržím.. už párat nebudu.. a zkusím.. je to jen „tak“ takže nemusím se držet nějaké velikosti.. což mi usnadní práci!
díky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aty to je škoda.. je fakt, že ten můj foták taky fotí bídně když je umělé světlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no mě to taky mrzí. na denním světle by vypadala skvěle. tak možná až dostanu obrázek spokojenéhozákazníčka (-:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chi chi chi už jsem to zas rozpárala.. byla zase moc malá.. ![]()
a koupím si jiný háček.. tak začnu asi odpoledne.. teď dodělám jinou..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit