Háčkované čepičky - pochlubte se
- Fotoalbum (984)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jo stune z těch krátkých sloupků to musela být piplačka!!! ale je pěknáááá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, moc se omlouvám že vám sem tak drze lezu, ale jakožto začátečník bych Vás zkušené „háčky“ chtěla moc poprosit o radu. Začala jsem dělat malé čepičku, už ji mám hotovou, ale místo obvodu 46 cm jsem na 50 cm a to jsem ji dělala podle návodu. Máte prosím nějaký zaručený návod jak postupovat a přidávat v jednotlivých řadách?? Jestli to tu už někde je, tam se moc omlouvám, ale nemám na to přečíst 46 stránek.
Jinak všechny vaše výtvory jsou fakt nádhernéééé
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
základem je změřit základní placku, přidávání, na 46 by ta placka měla být cca kolem 14 ti a kousek cm. a potom si dávat pozor a nepíchat do posledního očka (toho Pevného oka), to je častá začátečnická chyba a pak nevědomky v každé řadě přidáváš.
no a jinak např. víc utahovat nebo si vzít jiný háček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
poki skoro dva… dělám je na pět ok! myslím, že šířka stačí. .a pak je delší! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo dá se přehnout napůl a prostrčit.. nebo uvázat.. či omotat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
klidně.. řekni si barvu! a jukni tady…
menší bambulky…
http://www.prizevlnika.cz/…gorie/teddy/
a větší..
http://www.prizevlnika.cz/…/maxi-teddy/
jinak šála 200 kč… a návleky zhruba 150 - 180 záleží jak je chceš dlouhé… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a šaly tu mám zatím dvě - ty co jsem dala včera.. a pak z TEDDY č. 4 a tuhle ta už se jak koukám nedělá.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Macík74 píše:
jo a šaly tu mám zatím dvě - ty co jsem dala včera.. a pak z TEDDY č. 4 a tuhle ta už se jak koukám nedělá..
tohle jsou ty menší bambulky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj poki ta přes tu černou židli ta má menší.. ty jsou zhruba 2cm.. a ty velké skoro 5 cm.. ta s těmi menšími mi přijde praktičtější… ale s velkýma efektnější! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit